הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תבחנו אותי אם אני בעניינים

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
1. מיתוסים שנשברו לי,
שומן רווי עדיף על פחמימה.
חמאה, גבנצ, שמנת. ועל הדרך, אחלה מקור לשומן אומגה 3(יחס כמעט 1:1 עם אומגה 6)
עדיף לטגן עם חמאה.
2. אני יכול לאכול גם 8 ביצים ביום עם הצהוב.
3. אם אני אוכל פחמימה פעם ביום בשביל הגליקוגן בשריר זה חא חשוב סוג הפחמימה אם אני לא סוכרתי
4. אני מתסף מולטי ויטמין זה לא קשור למיתוס סתם מעדכן.. וחושב על לתסף מגנזיום, מסתבר שהוא נותן לי בוסט למוח.
5. אוכל חלבון ולא חייב כל 3 שעות אפשר גם 100 גרם בארוחה בהתאם לסדר היום שלי.
6. מאז שאני אןכל שוב שומנים המח שלי זוכר דברים בצורה מלחיצה, אין בעיות קשב וריכוז יותר, המצב רוח שלי השתפר ממש, פחמימה זה רק 30 -20אחוז מהתזונה שלי ואני צורך פחמימות פעם ביום בגלל שכך אני חושב לעניות דעתי לשמור על אינסולין נמוך.

(מסת שריר אני משיג בעיקר מסטרואידים ואימונים חחח אבל הכי חשוב לי זו התזונה).
זה הפורום הכי שווה שמבייש את הקליניקה!
בבקשה תאירו את עיניי אני רעב לידע(רעב תרתי משמע הולך לטגן חמאה)

1.לא יודע אם המילה עדיף ממש מתאימה פה.
2.בגדול כן.
3.לא מדויק,קיים דיון על איך עדיף למלא את הגליקוגן.
4.בהצלחה
5.בגדול כן.

רק תזכור שתזונה בזמן סייקל היא קצת שונה

• פותח/ת השרשור
לגבי 3:
עט אלכוהול ופרוקטוז, כל הפחמימות שוות מהבחינה שהם מתפרקות לגלוקוז והגוף יכול ליישם אותם למילוי המאגרים בשריר.

לא הייתי מתייחס לספירה של קל' ביום העמסת פחמימות, כי זה לא כ"כ משנה. אם עשית הכל כמו שצריך ואתה אכן מרוקן גליקוגן, ומתחיל העמסה אחרי אימון כח, הגוף ישים את סנתוז הגליקוגן לשריר בעדיפות עליונה - תוך כדי שהוא עדיין מנצל שומן לאנרגיה.

מבחינת "איכות" העמסה. אנקדוטלית זה דבר מאד אינדיוידואלי. כדאי בכל אופן לצמצם שומן ככל האפשר כדי לצמצם ריבאונד. ודווקא לערך גליקמי יש חשיבות בהעמסה וכדאי להתחיל בGI גבוה ב-6~ שעות הראשונות להעמסה, ולאחר מכן להתחיל לעבור ל-GI נמוך.

אני ניסיתי כל מיני העמסות (עם בערך פי 2 יותר פחמימה ממך), והכי עבד לי זה בהתחלה שייקים חלבון עם חלב ותמרים\בננות\דקסטרוז, לאחר מכן דגנים עם חלב ובסוף אורז. בעיקר כי זה ממש נח, וקשה לדחוף כ"כ הרבה ארוחות "מלאות" בזמן קצר כל-כך.

מצאתי את זה, בימי שישי שבת זה נקרא העמסה? או שאת העיקרון פחות הבנתי?
קראתי את הדיון והשכלתי.

דבר אחרון לשקט הנפשי
שומן גבוהה ופחמימה נמוכה, זה יעיל לכולנו?

לגבי 3:

מצאתי את זה, בימי שישי שבת זה נקרא העמסה? או שאת העיקרון פחות הבנתי?
קראתי את הדיון והשכלתי.

דבר אחרון לשקט הנפשי
שומן גבוהה ופחמימה נמוכה, זה יעיל לכולנו?
לא לכולנו.וקשה לי פשוט להגיד דברים בצורה חותכת.
עם הניסיון הבנתי שכל גוף עובד שונה.וכל דיאטה טובה יותר או פחות למטרת הבן אדם.

בAD.יש לך אפשרות לעשות העמסה של 24 או 48 שעות.

• פותח/ת השרשור
לא לכולנו.וקשה לי פשוט להגיד דברים בצורה חותכת.
עם הניסיון הבנתי שכל גוף עובד שונה.וכל דיאטה טובה יותר או פחות למטרת הבן אדם.

בAD.יש לך אפשרות לעשות העמסה של 24 או 48 שעות.
הדרך היחידה למצוא מה מתאים, זה ניסוי עצמי, אני צודק?

הדרך היחידה למצוא מה מתאים, זה ניסוי עצמי, אני צודק?
ככל הידוע כרגע, כן.

התגובה על מחסור בפחמימות שונה מאד מאדם לאדם, ולפי הנסיון האישי שלי גם אצל אותו אדם זה יכול להשתנות. פעם ניסיתי דיאטה מעוטת פחמימות וחשבתי שאני מת אחרי כמה ימים, ולעומת זאת כשניסיתי שוב זה עבר לי בלי שום תופעות לוואי כמעט. אני חי כבר כשנה וחצי בלי ספגטי, אורז, תפו"א, פסטה ולחם, ומרגיש עם זה בסדר גמור (אבל קצת פחמימות אני צורך דרך ירקות, מעט פירות ודי הרבה מוצרי חלב).

ככל הידוע כרגע, כן.

התגובה על מחסור בפחמימות שונה מאד מאדם לאדם, ולפי הנסיון האישי שלי גם אצל אותו אדם זה יכול להשתנות. פעם ניסיתי דיאטה מעוטת פחמימות וחשבתי שאני מת אחרי כמה ימים, ולעומת זאת כשניסיתי שוב זה עבר לי בלי שום תופעות לוואי כמעט. אני חי כבר כשנה וחצי בלי ספגטי, אורז, תפו"א, פסטה ולחם, ומרגיש עם זה בסדר גמור (אבל קצת פחמימות אני צורך דרך ירקות, מעט פירות ודי הרבה מוצרי חלב).
גם אצלי זה השתנה אני חייב לציין.

אני באמת מאמין בללמוד את הגוף שלך ולהכיר אותו

שומן רווי עדיף על פחמימה.
מדובר ב 2 אבות מזון שונים עם תפקידים שונים. אלא אם נכנסים לתזונה נטולת פחמימות.

עדיף לטגן עם חמאה.
העדפה אישית שלי 😃

אני יכול לאכול גם 8 ביצים ביום עם הצהוב
לא צריך להגזים

3. אם אני אוכל פחמימה פעם ביום בשביל הגליקוגן בשריר זה חא חשוב סוג הפחמימה אם אני לא סוכרתי
תראה, לגוון זה תמיד טוב. אני לא חושב שזה משנה אבל גם לא הכי בריא להתבסס רק על מתוקים למשל. (גילוי נאות= ניחוש מושכל)

וחושב על לתסף מגנזיום, מסתבר שהוא נותן לי בוסט למוח.
בוסט למוח?
בא לך לשתף אותנו?

5. אוכל חלבון ולא חייב כל 3 שעות אפשר גם 100 גרם בארוחה בהתאם לסדר היום שלי.
גם כאן לא הייתי הולך על תזונה שמתבססת על 100 גרם חלבון בארוחה אחת, אבל אני לא חושב שזה בעייתי.
אפשרי, כפי שציינו לפניי.

• פותח/ת השרשור
כשהוספתי טחינה לתפריט שמתי לב שפתאום התעוררתי וניסיתי לקרוא מעט.
אני בדילמה אם זה מהמגנזיום כפי שקראתי, או שפשוט זה שתיספתי שומן לתפריט, אני הולך לנסות לתסף במגנזיום מzinc יש חברה מומלצת?

כי יש מעט מאד מחקרים על אנשים שאכלו 8 ביצים ליום במשך הרבה זמן, ומה קרה איתם לאחר שנים. אגב, דווקא יש מחקר אחד מפורסם על מישהו שאוכל כל יום 30 ביצים (או משהו דומה) אבל הוא חריג ביולוגי, נדמה לי שהוא בעל איזו מוטציה ספציפית. לצערי לא שמרתי לינק.

באופן כללי, גם אם המשפט "ביצים הן אוכל בריא והחששות מפני תכולת הכולסטרול שלהן היו לא מבוססים" נכון, כפי שבהחלט ייתכן, הקפיצה ממנו ועד "אפשר לאכול 8 ביצים ליום בלי חשש" היא קפיצה חסרת הגיון לפחות כמו ה"אמת" הקודמת שדיברה על שתיים-שלוש ביצים בשבוע.

כי יש מעט מאד מחקרים על אנשים שאכלו 8 ביצים ליום במשך הרבה זמן, ומה קרה איתם לאחר שנים. אגב, דווקא יש מחקר אחד מפורסם על מישהו שאוכל כל יום 30 ביצים (או משהו דומה) אבל הוא חריג ביולוגי, נדמה לי שהוא בעל איזו מוטציה ספציפית. לצערי לא שמרתי לינק.

באופן כללי, גם אם המשפט "ביצים הן אוכל בריא והחששות מפני תכולת הכולסטרול שלהן היו לא מבוססים" נכון, כפי שבהחלט ייתכן, הקפיצה ממנו ועד "אפשר לאכול 8 ביצים ליום בלי חשש" היא קפיצה חסרת הגיון לפחות כמו ה"אמת" הקודמת שדיברה על שתיים-שלוש ביצים בשבוע.

מילים כדורבנות

מסכים,אבל אני לא חושב שהוא literally התכוון לאכול 8 ביצים ליום (זה גם די מגעיל)
פותח השרשור נסה מגנזיום שיש בו 400 מג ושיהיה ציטראט(אל תקנה לא ציטראט כי אחוזי הספיגה בו גבוהים מאוד) זה די זול מגנזיום.. הייתי גם שוקל תיסוף בויטמין סי שמאוד זול,נסה למצוא עם sustained release כדורים של1000 מג ליום יהיה טוב.
יש גם אומגה 3 ממש בזול של חברה מחול שלא אציין את שמה,מעורבב עם ויטמין די 3 (כמות יפה מאוד אני לוקח סרבינג וחצי ליום) זה בדיוק אותו מחיר וכמות סרבינגס כמו אומגה 3 רגיל שלהם נקי ככה שאין סיבה תכלס לא לקנות את זה.

מילים כדורבנות
סוף סוף מצאתי משהו שמנחם בגין ואני מסכימים עליו 😃

הה, פיספסתי. באשכול הזה הייתי צריך להגיד "רואים עין בעין":
upload_2015-3-26_14-59-6.png

נערך לאחרונה:
מסכים,אבל אני לא חושב שהוא literally התכוון לאכול 8 ביצים ליום (זה גם די מגעיל)
פותח השרשור נסה מגנזיום שיש בו 400 מג ושיהיה ציטראט(אל תקנה לא ציטראט כי אחוזי הספיגה בו גבוהים מאוד) זה די זול מגנזיום.. הייתי גם שוקל תיסוף בויטמין סי שמאוד זול,נסה למצוא עם sustained release כדורים של1000 מג ליום יהיה טוב.
יש גם אומגה 3 ממש בזול של חברה מחול שלא אציין את שמה,מעורבב עם ויטמין די 3 (כמות יפה מאוד אני לוקח סרבינג וחצי ליום) זה בדיוק אותו מחיר וכמות סרבינגס כמו אומגה 3 רגיל שלהם נקי ככה שאין סיבה תכלס לא לקנות את זה.
מה מגעיל בזה? אני אוכל 8-12 ליום עם חצי עד חבילת חמאה כבר שבוע ונהנה מכל רגע

שבוע... בסופו של דבר זה נהיה גועל נפש ואתה מחפש וריאציות אחרות לחביתה.
לא יודע
כרגע זה וה-80 מ״ל חלב בבוקר זה המזון הטעים שאני צורך.

כל השאר הם נטו ע״מ להשלים קלוריות וחלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית