הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרתון אימונים

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אוקיי אז אני יודע שזה נשמע דפוק, אבל זה לא כזה מרתון.

ועכשיו להסבר, יום שישי ( מחר ) יש לי מרתון אימונים של האומנויות לחימה.
עכשיו מה שזה אומר, בעצם, מיום שישי ב 8 בערב עד יום שבת בשמונה בבוקר מתאמנים ועל הדרך עושים מבחן חגורה.
בכל מקרה, אנחנו נישן בערך שעתיים בלילה, ורציתי להתייעץ, איזה אוכל כדאי לי לקחת ?
רק חייב לציין שלמרות שזאת העמסה, כשאני אוכל בהעמסה תוך שעה-שעתיים אני כבר רעב וההרגשה של האינסולין מטלטלת אותי ( אנרגיה לשעה-שעתיים ואז ישר קורס ).
בגלל זה התכוונתי כנראה להביא אוכל עם פחמימה בעלת אינדקס נמוך + הרבה חלבון ושומן ( בעיקר ).
בכל מקרה, הצעות למה שאני יכול לקחת ( עדיף בלי יותר מדי בשר וגבינות ).
תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
זה כל הקטע, 12 שעות עם מנוחה של שעתיים שרק מתאמנים, האיצונים עצמם לא יותר מדי אינטנסיביים ( כי בכל זאת הכנה למבחן חגורה ), אבל עדיין כל הקטע זה לבדוק איך אתה מתפקד למרות שאתה עייף ושכואב לך ושאין לך כוח.

זה כל הקטע, 12 שעות עם מנוחה של שעתיים שרק מתאמנים, האיצונים עצמם לא יותר מדי אינטנסיביים ( כי בכל זאת הכנה למבחן חגורה ), אבל עדיין כל הקטע זה לבדוק איך אתה מתפקד למרות שאתה עייף ושכואב לך ושאין לך כוח.
שמע נשמע מאוד מאתגר וכיף
דרך אגב חגורה של ..?

או שתעשה את ההעמסה יום אחרי או לפני,זה יהיה אולי עדיף. אם אתה בהעמסה אז זה קליל.. קורנפלקס חטיפי אנרגיה כל שטות שהיא פחמימה.

פנקייק עם סירופ מייפל.
צנימים עם חמאת בוטנים ברגע שיש איזה שעה לאכול.
ואבקת חלבון כמובן.

זה מה שאני הייתי עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית