הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי חימום בתרגילים.

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אני הולך לעשות AB 3 פעמים בשבוע.
נגיד יש לי רגליים-חזה-יד קדמית-בטן

ואני עושה נגיד תרגיל לרגליים מורכב, ואז בנצ' פרס, ואז עוד תרגיל לרגליים מורכב, צריך לעשות לו חימום?, ואז אני חוזר נגיד לפרפר עם דאמבלים, צריך לעשות שוב פעם חימום לחזה? או שאין צורך.

אין צורך בחימום נוסף

נשאלת השאלה: למה לעבור מתרגיל לרגליים לתרגיל חזה ואז לחזור לרגליים? סיים עם הרגליים ואז המשך לחלק הגוף הבא.

נשאלת השאלה: למה לעבור מתרגיל לרגליים לתרגיל חזה ואז לחזור לרגליים? סיים עם הרגליים ואז המשך לחלק הגוף הבא.

+1

ולתרגיל פשוט כמו פרפר לא עושים חימום, בהנחה שעשית קודם תרגיל מורכב לחזה
ואם לא-אל תחכה לל"ג בעומר, שרוף את התוכנית עכשיו.

• פותח/ת השרשור
למה לעבור מחזה לרגליים ובחזרה?
כי ככה השריר יקבל מנוחה מכובדת יחסית, ויהיה אפשר לעשות קצת יותר נפח (AB 3 פעמים בשבוע אחרי הכל), עם עצימות גבוהה.

למה ריפטו אומר לעשות קודם בנצ' פרס ואז דדליפט? במקום ישר דדליפט אחרי סקאווט?

אני הולך לעשות AB 3 פעמים בשבוע.
נגיד יש לי רגליים-חזה-יד קדמית-בטן

ואני עושה נגיד תרגיל לרגליים מורכב, ואז בנצ' פרס, ואז עוד תרגיל לרגליים מורכב, צריך לעשות לו חימום?, ואז אני חוזר נגיד לפרפר עם דאמבלים, צריך לעשות שוב פעם חימום לחזה? או שאין צורך.

תלוי בהרגשה. מין הסתם יהיה צורך בפחות חימום מאשר בתרגיל הראשון, אבל צריך לזכור שחימום לא נועד אך ורק בשביל לחמם פיזית את השריר אלא גם בשביל להכניס את הגוף לתנועה הנכונה. ככל שהתרגיל פשוט יותר נצטרך פחות חימום לצורך הענין הזה. במקרה שציינת אולי הייתי עושה סט אחד עם משקל של 80-90 אחוז מהסט עבודה, קשה לי להגיד בדיוק כי לא עושה פרפר (גם לא בנץ', למען האמת).

• פותח/ת השרשור
זהו, נראה לי בתכלס זה יעלה לי קצת את הנפח, אבל זה 3 פעמים בשבוע אז זה די סביל-סבבה, אני יעשה באמת סט עם 80-90 אחוז מהסט עבודה (זה עם דאמבלים דרך אגב), עם איזה 1-3 חזרות, ואז סט עבודה עם 6-12, כנ"ל בשאר הדברים, חשבתי על זה בהתחלה, אבל לא הייתי בטוח, תודה, אני יעשה את זה, אפשר לנעול אלא אם יש עוד מה להוסיף בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית