הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון באנצ׳ פרס ב ss

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
ביום ראשון התחלתי ss וביום ראשון עשיתי באנצ׳ 47.5 ובסט האחרון עשיתי 4 חזרות עם ניסיון לחמש שלא עלה. אז היום חזרתי על המשקל, היה קצת יותר טוב אבל עדיין נלחמתי בקטנה.
עכשיו השאלה שלי היא להישאר על אותו משקל בבאנצ׳ גם אימון הבא או להעלות ולעשות 3-4?

ביום ראשון התחלתי ss וביום ראשון עשיתי באנצ׳ 47.5 ובסט האחרון עשיתי 4 חזרות עם ניסיון לחמש שלא עלה. אז היום חזרתי על המשקל, היה קצת יותר טוב אבל עדיין נלחמתי בקטנה.
עכשיו השאלה שלי היא להישאר על אותו משקל בבאנצ׳ גם אימון הבא או להעלות ולעשות 3-4?
אתה מתקדם רק אם אתה מסיים 15 חזרות בטכניקה טובה.
14 חזרות זה גבולי, תלוי בהרגשה.
מתחת לזה, לא להתקדם.

• פותח/ת השרשור
אתה מתקדם רק אם אתה מסיים 15 חזרות בטכניקה טובה.
14 חזרות זה גבולי, תלוי בהרגשה.
מתחת לזה, לא להתקדם.
לא הבנת אותי. השגתי 5 עם קצת קושי וטכניקה טובה אבל אני יודע שאם אני יעלה משקל אני לא יצליח 5 חזרות אלא רק 3-4.

זה לא מסובך מדי,אם סגרת שלוש חמישיות אתה מעלה משקל. אל תזלזל בגוף שלך וביכולת שלו להתאושש,יש סיכוי לא רע שתצליח להרים גם לשלוש חמישיות 2.5 קילו יותר באימון הבא.
תאכל טוב,תישן טוב,ויהיה בסדר. חוץ מזה,גם יכול להיות שהיום לא היה לך יום הכי להיט אז הרגיש יותר קשה.

• פותח/ת השרשור
זה לא מסובך מדי,אם סגרת שלוש חמישיות אתה מעלה משקל. אל תזלזל בגוף שלך וביכולת שלו להתאושש,יש סיכוי לא רע שתצליח להרים גם לשלוש חמישיות 2.5 קילו יותר באימון הבא.
תאכל טוב,תישן טוב,ויהיה בסדר. חוץ מזה,גם יכול להיות שהיום לא היה לך יום הכי להיט אז הרגיש יותר קשה.
יכול להיות בגלל שנאבדו לי האוזניות אז הייתי חייב לשמוע פופ ולא היה לי את המוזיקה שלי....
בכל מקרה, להעלות שבוע הבא משקל ואם אני ישיג רק 3-4 אז זה לא נורא?

Its complicated. בעיקרון שנה אבל עברתי 3 חודשים בחוץ בגלל פציעה ואפנדיציט,הייתי עושה שטויות בהתחלה,משחק פוטבול גם אז קשה יותר להתקדם ועוד תירוצים.
כמה זמן אתה מתאמן רציני ומבין נטו
אני סתם מתענין איפה אני ביחס לילדים בגילי

לדעתי אם אתה לא סוגר 15 חזרות נקיות בלי הספוטר אל תעלה משקל, הלחיצות גם ככה נתקעות מהר. תנסה לעלות בפחות מ 2.5, במשקלי עבודה שלך 2.5 קילו זאת עליה גדולה באחוזים

• פותח/ת השרשור
הגעת לכשל באימון הראשון שלך ?
תתחיל אימון הבא עם 37.5 קילו וכל אימון תוסיף 1.25 ק"ג מכל צד (2.5 ק"ג)
חזרתי כבר היום על 47.5 וסגרתי הכל אבל אני לא בטוח שאני יצליח עם 50 אבל כבר הסבירו לי.

חזרתי כבר היום על 47.5 וסגרתי הכל אבל אני לא בטוח שאני יצליח עם 50 אבל כבר הסבירו לי.
אתה לא צריך להתחיל מהמקסימום שלך, אלא מקצת פחות. זו הייתה הכוונה שלו, ובצדק, כי להתחיל מהמקסימום שלך זה מתכון טוב לתקיעה מוקדמת - שזה בדיוק מה שקרה לך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך להתחיל מהמקסימום שלך, אלא מקצת פחות. זו הייתה הכוונה שלו, ובצדק, כי להתחיל מהמקסימום שלך זה מתכון טוב לתקיעה מוקדמת - שזה בדיוק מה שקרה לך.
אז להתחיל מבאנצ׳ 40 ומשם לעלות כל אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית