נק' מוניטין:
58,710
- 103,293
- 12,433
- פותח/ת השרשור
את האמת הן ליופי.אם לא קיימות עוד תוכניות חוץ מSS ו5X5 אז למה יש מעל ל10 תוכניות שונות בפורטל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את האמת הן ליופי.אם לא קיימות עוד תוכניות חוץ מSS ו5X5 אז למה יש מעל ל10 תוכניות שונות בפורטל?
הרגע הורדתי 4 שקיות קרח מכל מיני מקומות 🤩לא לקחתי ברצינות
סתם, אתה עדיין עושה אבמטית קרחונים לרגל ?
וואלה סבבה , במקום לנסות למקסם את האימונים שלך , תבצע אותם באקראיות כי זה לא משנה למתאמן מתחיל .
מה המשקלים שלך ? אם אתה עולה ומתקדם כל כך טוב .
מה זה וינץ?? אם זה הכוונה לבנץ' פרס אז זה ממש מוזר שבשיפוע אתה עושה יותר.אני מתאמן כ 4 חודשים אחרי הפסקה של 4 שנים בן 28 התחלתי 83 קילו עכשיו 93
התחלתי ב יד קדמית בודדות 6 קילו ל 10 חזרות ועכשיו אני על 20 8 חזרות
חזה עליון התחלתי 60 קילו 10 עכשיו 90 8
וינץ הייתי על 50 עכשיו על 85
אומנם יחסית למשקל שלי אלו לא משקלים גבוהים אבל השיפור הוא די משמעותי בעיני לפחות
וינץ זה כמו מתח רק בישיבה ,בנץ פרס רשמתי רק עליוןמה זה וינץ?? אם זה הכוונה לבנץ' פרס אז זה ממש מוזר שבשיפוע אתה עושה יותר.
חוץ מזה אני לא חושב זה מעניין הרבה אנשים פה עם איזה משקל אתה עובד בכפיפות מרפקים, שאם אתה כמו 99% מהאנשים שאני רואה בחדר כושר אז אתה הופך את זה לפשיטת גב סלאש כפיפות מרפקים, עדיף היית אומר מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט, בבנץ', בפרס, בדדליפט וכמה מתח משקל גוף/עם תוספת משקל אתה עושה.
אני מתאמן כ 4 חודשים אחרי הפסקה של 4 שנים בן 28 התחלתי 83 קילו עכשיו 93
התחלתי ב יד קדמית בודדות 6 קילו ל 10 חזרות ועכשיו אני על 20 8 חזרות
חזה עליון התחלתי 60 קילו 10 עכשיו 90 8
וינץ הייתי על 50 עכשיו על 85
אומנם יחסית למשקל שלי אלו לא משקלים גבוהים אבל השיפור הוא די משמעותי בעיני לפחות
שמע אתה קודם כל מתאמן מתחיל כלומר קפיצה במשקלים תיהיה בכל תוכנית .
דבר שני התרגילים שרשמת הם לא רלוונטים כל כך למדד כח (חזה עליון בסדר).
כמו שרשמת המטרה היתה להראות התקדמות וגם בתוכניות הזאת AB לצורך העניין יש
והתקדמות להערכתי לא רעה (לא המשקלים).
לפי דעתי עם עליה במשקלים תבוא גם מסה, עדיין לא ראיתי בן אדם בגובה 180 ששוקל 60 קילו מצליח לעשות בנץ' פרס 120 קילו על 5 חזרות.כמו שרשמת המטרה היתה להראות התקדמות וגם בתוכניות הזאת AB לצורך העניין יש
והתקדמות להערכתי לא רעה (לא המשקלים).
SS,למטרה של היפרטרופיה בלבד ,בלי חשיבות לכח, מה יהיה יותר טוב למתאמן דיי מתחיל (נגיד 80 בסקוואט (זה מתחיל?)) HST או SS?
1.כי הם לא יכולים לסמוך על מישהו שהם לא מכיריםשיבצע תרגיל כמו סקוואט כל אימון בטכניקה נכונה ולא ירמה\ישכח משהו. ואם לא מבצעים נכון, יש סיכוי גדול לפציעה=אחריותם.
2.כי הם עצלנים ומעדיפים לשבת כמו סמרטוטים מאשר ללמד מישהו תרגילים מורכבים.
מכאן אפשר להבין שקרלס במכונה משרת את האינטרסים של המדריכים בצורה הטובה ביותר ולכן הוא מועדף עליהם.