הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיכום - אימונים מפוצלים (ABCDEFG) כנגד אימונים לא מפוצלים (FBW/SS ודומיו)

מצב
השרשור נעול
חפאז אל ASDASD
אגב, אתה עדיין מסרב להבין, אף אחד כאן(אף אחד חכם, בכל אופן) לא אמר שתוכניות עם פיצולים לא יקדמו מתאמנים, אמרו שתוכניות בלי פיצולים יקדמו יותר. אבל כהרגלך, אתה נהנה לסלף את דבריהם של אנשים אחרים בכדי להוכיח את הטענות המופרכות שלך (מה שמשעשע זה שגם אחרי שאתה עושה זאת, לא הולך לך)
לי זה נראה שאתה טרול שלא יודע לקרוא ובגלל זה יש לך אי הבנות והסקות על כשלים לוגים שבעצם הכשל לוגי היחידי זה אצלך בראש.
אם אתה לא שולט בשפה העברית ויכולת הבנת הנקרא שלך היא כמו של ילד שסיים עתה גן חובה, אולי כדאי שתתנתק מהאינטרנט ותועיל לכולנו.
אתה גם מוזמן לגיב, כי זאת הודעה אחרונה שלי לבן אדם מסכן כמוך שכל התגובות שלו פשוט מיותרות ומטומטמות. זה באמת לא ראוי שאחד כמוני יענה לך, רק מוריד מכבודי.

נערך לאחרונה:
למה אתם כל הזמן רבים? אנחנו רוצים לשמוע דעות, לא זיוני מוח, בשביל זה יש מסנג'ר.

עד שלא תנסו לא תידעו..... כל גוף עובד ומגיב אחרת....אני משלב לאורך כל השנה כמה סוגי תוכניות אימונים וכל אחת משרתת את המטרה שלה.....אני מאמין שצריך לתת פיצול לשרירים, אבל לעשות תקופות של תוכניות כח גם.... אם לעבוד רק בפיצול או רק תוכניות כח.... פה ופה תתקע בסוף.... צריך להפתיע את הגוף כל פעם מחדש .זה העיקרון שאני עובד בו....

ה-SS ו-5X5 הם תוכניות מעולות ונותנות התקדמות רבה.... אבל לפעמים צריך לעבוד גם בפיצול על מנת לתת דגש למקומות שבפיגור (דעה שלי ועובדת רק בשבילי) .

לפעמים כדי להפתיע את הגוף, אני לא בא בכלל למכון במשך שבועיים. הוא כל כך מופתע שאני גדל.

אני שם שעון מעורר ל-4 בבוקר, קם ומתחיל לעשות סקוואטים
הוא לא יודע מאיפה זה בא לו, אני עולה 10 קילו שריר בחצי שעה

אבל זה כי אני מכיר את הגוף שלי טוב זה לא יעבוד לך

עד שלא תנסו לא תידעו..... כל גוף עובד ומגיב אחרת....אני משלב לאורך כל השנה כמה סוגי תוכניות אימונים וכל אחת משרתת את המטרה שלה.....אני מאמין שצריך לתת פיצול לשרירים, אבל לעשות תקופות של תוכניות כח גם.... אם לעבוד רק בפיצול או רק תוכניות כח.... פה ופה תתקע בסוף.... צריך להפתיע את הגוף כל פעם מחדש .זה העיקרון שאני עובד בו....

ה-SS ו-5X5 הם תוכניות מעולות ונותנות התקדמות רבה.... אבל לפעמים צריך לעבוד גם בפיצול על מנת לתת דגש למקומות שבפיגור (דעה שלי ועובדת רק בשבילי) .
כפי שאתה רואה אנשים פה מצחיקים וחוץ מ SS ו5*5 לא קיימות עוד תוכניות מבחינתם
הם שמחים שהם שעולים במשקל מאימון לאימון ועובדים על עצמם כי הם התחילו מאיזה 70% של אותו RM ואז אחרי חודש שהם מגיעיםל RM המקורי שלהם ועברו אותו הם מתלהבים כי אחרי חודש הם השתפרו אבל העיקר לא מפוצלות כי לא עולים בהם משקל כל אימון.

• פותח/ת השרשור
הם שמחים שהם שעולים במשקל מאימון לאימון ועובדים על עצמם כי הם התחילו מאיזה 70% של אותו RM ואז אחרי חודש שהם מגיעיםל RM המקורי שלהם ועברו אותו הם מתלהבים כי אחרי חודש הם השתפרו אבל העיקר לא מפוצלות כי לא עולים בהם משקל כל אימון.
לא אחי, העיקר לבוא ולעשות אימוני ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ ואז לעבוד אימונים של תאום (רק אחד רק ימין) וטרפז אמצעי.

יש עוד הרבה תוכניות טובות
השאלה למי ומתי

עובדה שתוכניות אלה בנויות לשבור שיאים בזמן קצר יחסית
קח למשל 5X5 שמדובר במתאמן שמרים כבר משקלים כבדים
אתה מציב לעצמך את ה RM5 בשבוע 3 או 4 וככה תוך חודש אתה שובר שיא
וכל שבוע שובר מחדש את השיא הקודם עד שאתה נתקע ומתחיל מחדש

תראה לי עוד תוכנית עם פיצולים שבהם תוך חודש אתה שובר שיאים ?

תראה לי עוד תוכנית עם פיצולים שבהם תוך חודש אתה שובר שיאים ?
אני עולה במשקלים הרבה פחות מתוך חודש
כל מתאמן מתחיל יעלה במשקלים הרבה פחות מתוך חודש לא משנה באיזה תוכנית הזויה

לא יעזור כלום. אתה לא יודע לקרוא, אבל אתה מוזמן להסתכל בלוג שלי, של deus ex machina, של moo, של Mishel ושל כל המשקולנים פה ולהגיד לנו מי מתקדם, מי לא ומי יותר חזק ממך וגדול ממך. אני אשמח לשמוע.

וואלה סבבה , במקום לנסות למקסם את האימונים שלך , תבצע אותם באקראיות כי זה לא משנה למתאמן מתחיל .
מה המשקלים שלך ? אם אתה עולה ומתקדם כל כך טוב .

אישית גם אני משוכנע שפיצולים מעבר לAB זה כבר לא יעיל (לפי היגיון בריא), לפחות למתאמנים מתחילים/בינוניים שיכולים להתקדם במשקלים עדיין... מה שהכי מעצבן אותי זה כל ילדי האלפאבט ב bb.com בונים תוכניות עם יום אימונים נפרד לכל חצי שריר ושואלים איך התוכנית בציפיה שיגידו להם "ווואאוו!! הכנת אותה בעצמך???? אתה מדריך כושר או משהו????" ולפעמים התופעה הזאת מופיעה גם כאן, אבל הרבה פחות... בטח בגלל שיש פה פחות מגזינים.

ציטוט:
bentzurm
הטענה שלי ואני לא בטוח שראיתי משהו שישכנע אותי שאני טועה היא שאם מקפידים על:
1. תרגילים מורכבים.
2. recovery - אוכל ושינה.
3. progressive overload - מתקדמים במשקלים.

בדיוק

ציטוט
Moshe
אותו עיקרון אני יכול לתת לך דוגמא, איך 14 שעות באירובי אני יכול לקצר לחצי מכך באימונים אינטרוולים ולשרוף יותר קלוריות + זה יהיה יותר יעיל מלהירקב על ההליכון? מוכח יש מיליון מחקרים ש HIIT פי כמה וכמה יותר יעיל מאימונים אירובים רגילים, מבחינת זמן VS תועלת.
אימון HIIT של 20 דקות יכול להיות שווה ערך לאימון אירובי של 40 דקות, בגלל ההתאוששות שהגוף דורש מעצמו לאחר אימונים שכאלו

משה אם תוכל להביא לי מחקר או כתבה בעברית בקשר לזה, זה יהיה מצויין

• פותח/ת השרשור
אין בעברית, מחקרים אתה יכול לחפש ב www.pubmed.com

אם לא קיימות עוד תוכניות חוץ מSS ו5X5 אז למה יש מעל ל10 תוכניות שונות בפורטל?

לקחת שורה אחת ממה שרשמתי והגבת...

ממש גאון
E=MC^2

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית