הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העמסת פחמימות

Chestbrah

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
1
64
1
שלום לכולם,
הבנתי שאת ההעמסה עושים כל 10 ימים, אז אם נגיד עשיתי בשישי שעבר? העמסה הבאה תהיה בשני או בשלישי?
ומה בשום אופן אסור לאכול בהעמסה?
תודה לעונים!

שלום לכולם,
הבנתי שאת ההעמסה עושים כל 10 ימים, אז אם נגיד עשיתי בשישי שעבר? העמסה הבאה תהיה בשני או בשלישי?
ומה בשום אופן אסור לאכול בהעמסה?
תודה לעונים!
הכל תלוי בכמות הפחמימות שאתה צורך.
מעל 100 גרם פחמימה כל 10 ימים זה בהחלט נורמלי, כשזה גם 150 גרם אז כל שבועיים.
מתחת לזה, אפשר אחת ל 3-7 ימים. (גם כאן, ככל שכמות הפחמימה פוחתת כך תדירות ההעמסות גדלה)

העמסה טובה תיהיה מורכבת מ 70% פחמימה, 15% שומן ו- 15% חלבון.

עדיף לגוון בין פחמימה מורכבת ופשוטה, לא להישען חטיפים וממתקים.. אך זה לא פסול גם "להנות" קצת.. יש מספיק סבל בזמן החיטוב,
ולא ייגרם נזק משמעותי מלבד עלייה בנוזלים שלאחר יומיים-שלוש הם יורדים.

מצטער שאני מתפרץ פה @Chestbrah
הכל תלוי בכמות הפחמימות שאתה צורך.
מעל 100 גרם פחמימה כל 10 ימים זה בהחלט נורמלי, כשזה גם 150 גרם אז כל שבועיים.
מתחת לזה, אפשר אחת ל 3-7 ימים. (גם כאן, ככל שכמות הפחמימה פוחתת כך תדירות ההעמסות גדלה)

העמסה טובה תיהיה מורכבת מ 70% פחמימה, 15% שומן ו- 15% חלבון.

עדיף לגוון בין פחמימה מורכבת ופשוטה, לא להישען חטיפים וממתקים.. אך זה לא פסול גם "להנות" קצת.. יש מספיק סבל בזמן החיטוב,
ולא ייגרם נזק משמעותי מלבד עלייה בנוזלים שלאחר יומיים-שלוש הם יורדים.
אז בעקרון ההעמסה לא צריכה להיות נקייה בכלל? (אני יכול להשיג את כל החלבון כמו שצריך ופחמימות מכל מיני שטויות לדוגמה?)

• פותח/ת השרשור

אז בעקרון ההעמסה לא צריכה להיות נקייה בכלל? (אני יכול להשיג את כל החלבון כמו שצריך ופחמימות מכל מיני שטויות לדוגמה?)
זאת גם שאלה בשבילי חחח
מצטרף...

זאת גם שאלה בשבילי חחח
מצטרף...

ברצינות השורה הזו
"עדיף לגוון בין פחמימה מורכבת ופשוטה, לא להישען חטיפים וממתקים.. אך זה לא פסול גם "להנות" קצת.. יש מספיק סבל בזמן החיטוב,
ולא ייגרם נזק משמעותי מלבד עלייה בנוזלים שלאחר יומיים-שלוש הם יורדים."

לא ענתה לכם על השאלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית