הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה קלוריות יש בפרוסה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

זה הלחם :

http://www.berman.co.il/מוצרים/לחמים-מיוחדים/ברמן-אקטיב/

210 קל' ל-100 גרם.

כל פרוסה היא בסביבות 19 - 21, חשבתי ככה 2.1 *21 = 45 +-.

קראתי באיזה אתר שכל פרוסה שווה 67 קל', לא הבנתי איך זה הגיוני ... כאן :

https://shoshhazangrinberg.wordpress.com/2014/10/28/ברמן-אם-יש-לחם-יש-בריאות/

רציתי לשאול האם זה הגיוני שכל פרוסה היא 67 או שבאמת כל פרוסה היא 45 ?

קנה משקל מזון, אפשר להשיג אחד כזה באזור ה50-100 שקל בד"כ (קניתי את שלי במשביר לצרכן ב60 והוא מעולה), תשקול את הפרוסה ואז תעשה את החישוב.

זה יפתור לך הרבה מאוד בעיות שיקרו לך במהלך חישובים קלוריים בחיטוב

• פותח/ת השרשור
קנה משקל מזון, אפשר להשיג אחד כזה באזור ה50-100 שקל בד"כ (קניתי את שלי במשביר לצרכן ב60 והוא מעולה), תשקול את הפרוסה ואז תעשה את החישוב.

זה יפתור לך הרבה מאוד בעיות שיקרו לך במהלך חישובים קלוריים בחיטוב

יש לי משקל, עשיתי את החישוב, כתבתי ...

פרוסה שוקלת בסביבות 19 - 21 (יש פרוסות טיפה יותר גדולות שהם 21 אבל הרוב 19 - 20), לקחתי 21 גרם ועשיתי כפול 2.1 (שזה 210 לחלק ל-100) ואז יצא לי בסביבות 44 - 45.

אבל באתר אחד כתוב 67 וזה מוזר ...

יש לי משקל, עשיתי את החישוב, כתבתי ...

פרוסה שוקלת בסביבות 19 - 21 (יש פרוסות טיפה יותר גדולות שהם 21 אבל הרוב 19 - 20), לקחתי 21 גרם ועשיתי כפול 2.1 (שזה 210 לחלק ל-100) ואז יצא לי בסביבות 44 - 45.

אבל באתר אחד כתוב 67 וזה מוזר ...
יפה, אז החישוב שלך נכון והאתר טועה.

בטוח ? כיון שאני לא רוצה לטעות כאן.

תודה רבה לך 😃.
אין פה אפילו מה לחשוב אחי, אם אתה שוקל פרוסה, מקבל את המשקל שלה ואז כופל בכמות הקלוריות ל100 גרם ומחלק ב100 אתה תקבל את המספר הנכון. לפי מה שאני רואה זה בדיוק מה שעשית

• פותח/ת השרשור
אין פה אפילו מה לחשוב אחי, אם אתה שוקל פרוסה, מקבל את המשקל שלה ואז כופל בכמות הקלוריות ל100 גרם ומחלק ב100 אתה תקבל את המספר הנכון. לפי מה שאני רואה זה בדיוק מה שעשית
תודה !

כנראה האתר לא עשה את זה ועוד אתרים העתיקו את זה בצורה גורפת ואף אחד לא באמת חישב ...

רוב המחשבונים יותר קרובים לתחת שלי מלערכים נכונים.
אם יש ערכים תזונתיים במאחורה של המוצר זה יותר מדויק

תודה !

כנראה האתר לא עשה את זה ועוד אתרים העתיקו את זה בצורה גורפת ואף אחד לא באמת חישב ...
יש סוגים שונים של לחם, וגם פרוסות במשקל שונה, אני מניח שבאתר שבדקת כתוב או לסוג אחר או שהם עשו ממוצע כלשהו. בכל מקרה מקרה אם שקלת את הפרוסה וחישבת כמו שחישבת אתה יכול להיות רגוע

בכל מקרה מקרה אם שקלת את הפרוסה וחישבת כמו שחישבת אתה יכול להיות רגוע
הוא יכול להיות רגוע כי גם טעות קטנה כאן לא תשנה שום דבר מהותי, אבל אם רוצים לדקדק בקטנות המשקל של הפרוסה משתנה בהתאם לכמות הלחות שנמצאת בה, לכן אם רוצים לדייק צריך לכלול בחישוב גם את היחס בין המשקל המוצהר של הלחם לבין המשקל שלו בזמן שאתה לוקח את הפרוסה (כלומר, אותן "210 קל' ל-100 גרם." הן ל 100 גרם של לחם שנשקל מתישהוא אצל היצרן, לא לחם שהגיע לשולחן). יכול להיות הפרש של אחוזים בודדים, אבל אני לא חושב שזה מסביר את ההפרש בין 45 ל 67.

הוא יכול להיות רגוע כי גם טעות קטנה כאן לא תשנה שום דבר מהותי, אבל אם רוצים לדקדק בקטנות המשקל של הפרוסה משתנה בהתאם לכמות הלחות שנמצאת בה, לכן אם רוצים לדייק צריך לכלול בחישוב גם את היחס בין המשקל המוצהר של הלחם לבין המשקל שלו בזמן שאתה לוקח את הפרוסה (כלומר, אותן "210 קל' ל-100 גרם." הן ל 100 גרם של לחם שנשקל מתישהוא אצל היצרן, לא לחם שהגיע לשולחן). יכול להיות הפרש של אחוזים בודדים, אבל אני לא חושב שזה מסביר את ההפרש בין 45 ל 67.
איך אתה אוהב לסבך את החיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית