הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם החישוב שלי נכון

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
300 גרם פירות יער שווים בערכים שלהם
ל30 גרם פרוסת לחם עינן

קבצים מצורפים

• פירות יער.jpg
    פירות יער.jpg
    KB 28.6 · צפיות: 165
  • לחם עינן.jpg
    לחם עינן.jpg
    KB 34.6 · צפיות: 153
  • פותח/ת השרשור
מבחינת קלוריות וכמות פחמימה החישוב לא בסדר ? לא הבנתי את התשובה שלך ממש אני יודע דווקא שבפירות יער יש הרבה יתרונות ודברים חשובים

נערך לאחרונה:
לא יודע החישוב בסדר נראה לי אבל אל תחליף פירות יער בלחם תחליף אותם בפירות אחרים אם כבר.

• פותח/ת השרשור
נו אז סבבה אז אפשר גם פירות יער אני גם חושב הם עם יותר ויטמינים ועוד הרבה דברים מאשר תפוח בננה

• פותח/ת השרשור
חח מיצד אחד אתה אומר שזה מעולה ולא להוריד אותם לטובת לחם ומיצד אחד אחר לא להוריד

שבפירות יש דברים שחשובים לגוף שלך (ויטמינים וכאלה) אל תוריד אותם לטובת לחם
אז אם 300 גרם פירות יער שווה לפרוסת 30 גרם לחם ואני אוכל 2 פרוסות אז 600 גרם פירות יער זה די הרבה ואם אני את כל זה אכניס לבלנדר עם אבקת חלבון לארוחה לבוקר או לאחר אימון זה אפשרי נכון

חח מיצד אחד אתה אומר שזה מעולה ולא להוריד אותם לטובת לחם ומיצד אחד אחר לא להוריד

אז אם 300 גרם פירות יער שווה לפרוסת 30 גרם לחם ואני אוכל 2 פרוסות אז 600 גרם פירות יער זה די הרבה ואם אני את כל זה אכניס לבלנדר עם אבקת חלבון לארוחה לבוקר או לאחר אימון זה אפשרי נכון
אל תשכח שיש האומרים..שתזמון הפחמימות יכול להשפיע על ירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שיש האומרים..שתזמון הפחמימות יכול להשפיע על ירידה במשקל.

איפה אני יכל לקרוא על זה ?

חשבתי לגוון בתפריט של הבוקר בכללי בבוקר הייתי אוכל לחם עם טונה ועכשיו חשבתי לעבור למשהו שיותר יעיל לגוף אחרי צום של לילה אבקת חלבון עם שבעלות שואל ופירות יער לשלב קצת בסוגי הפחמימה אני חושב שזה דווקא לא רע בכלל

איפה אני יכל לקרוא על זה ?

חשבתי לגוון בתפריט של הבוקר בכללי בבוקר הייתי אוכל לחם עם טונה ועכשיו חשבתי לעבור למשהו שיותר יעיל לגוף אחרי צום של לילה אבקת חלבון עם שבעלות שואל ופירות יער לשלב קצת בסוגי הפחמימה אני חושב שזה דווקא לא רע בכלל
https://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/

זאת ארוחת בוקר לא רעה..למיטוב היא דיי לא טובה לדעתי

ולמה לדעתך אם אפשר לדעת מה רע בא ?
אני לא אוהב להקפיץ את הסוכר על הבוקר. אומרים שהגוף רגיש יותר לאינסולין בבקרים(לא ראיתי מחקר טם אתה שואל)
אולי כי הרבה אנשים שאני אוהב להקשיב להם בנושא הזה מאוד נגד.

• פותח/ת השרשור
אם זכור לי הערך הגליקמי של פירות יער נמוך ואינם גורמים לעלייה חדה של רמת סוכר ומתעכל לאט
ויכל לתת הרגשת שובע יותר בתקופת החיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית