נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברכותי, זכית בפרס הניסוח המבלבל של השבוע!אם אתה מחליף פירות יער בלחם מעולה,לא ההפך.
אז אם 300 גרם פירות יער שווה לפרוסת 30 גרם לחם ואני אוכל 2 פרוסות אז 600 גרם פירות יער זה די הרבה ואם אני את כל זה אכניס לבלנדר עם אבקת חלבון לארוחה לבוקר או לאחר אימון זה אפשרי נכוןשבפירות יש דברים שחשובים לגוף שלך (ויטמינים וכאלה) אל תוריד אותם לטובת לחם
אל תשכח שיש האומרים..שתזמון הפחמימות יכול להשפיע על ירידה במשקל.חח מיצד אחד אתה אומר שזה מעולה ולא להוריד אותם לטובת לחם ומיצד אחד אחר לא להוריד
אז אם 300 גרם פירות יער שווה לפרוסת 30 גרם לחם ואני אוכל 2 פרוסות אז 600 גרם פירות יער זה די הרבה ואם אני את כל זה אכניס לבלנדר עם אבקת חלבון לארוחה לבוקר או לאחר אימון זה אפשרי נכון
אל תשכח שיש האומרים..שתזמון הפחמימות יכול להשפיע על ירידה במשקל.
https://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/איפה אני יכל לקרוא על זה ?
חשבתי לגוון בתפריט של הבוקר בכללי בבוקר הייתי אוכל לחם עם טונה ועכשיו חשבתי לעבור למשהו שיותר יעיל לגוף אחרי צום של לילה אבקת חלבון עם שבעלות שואל ופירות יער לשלב קצת בסוגי הפחמימה אני חושב שזה דווקא לא רע בכלל
אני לא אוהב להקפיץ את הסוכר על הבוקר. אומרים שהגוף רגיש יותר לאינסולין בבקרים(לא ראיתי מחקר טם אתה שואל)ולמה לדעתך אם אפשר לדעת מה רע בא ?