הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה אני יכול להרים לחזרה אחת לאומת 3x5

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
עם נניח שאנמ מרים 100 קילו סקוואט ב5 חזרות ל3 סטים כמה אני אמור בערך להיות יכול להרים לחזרה אחת לסט אחד? כי שמעתי שזה בסביבות ה1.5x ממה שמרימים ואז יוצא שאני מרים ב150 קילח לחזרה עם אני נגיד מרים כהה 100 קילו פשוט מעניין אותי כי חשבתי לנסות להתחרות מתישהו

זה מאוד תלוי בין אנשים ואפשר מאוד לשפר את זה עם "תוכניות הכנה לקראת תחרות". לדוגמא בלי הכנה אולי תצליח חזרה רק עם 10 קילו יותר ואם תתכנון לזה תצליח הרבה יותר. יש עוד פקטורים כמו רייג' וציוד (כמו רצועות ברכיים) שיכולים להשפיע על זה גם כן.

כמו שציינו מעליי, משתנה מאדם לאדם.
אני מציע שלא לבדוק RM1 סתם ככה, במיוחד אם אינך מיומן.
הסיבה לכך היא הימנעות מפציעות מיותרות !

כל המחשבונים האלה זה סתם אוננות מנטלית.
אפילו לפי זה לרוב יחשבו את המשקל שלך לחמישיות כ-80%-85% מהRM1 במקרה הטוב.

זה יהיה כנראה יותר לכיוון של 1.15 ולא 1.5... בכל מקרה זה לגמרי משתנה בהתאם ל700 אלמנטים. יש אנשים שפשוט יותר חזקים בחמישיות. יש אנשים שפשוט לא. יש אנשים שעם 200x5 בקושי יתנו 210 לסינגל ויש כאלה שעם 170x5 יתנו לך 225. בנוסף זה תלוי באופן בניית הפיק שאתה עושה לקראת הסינגל הזה. אם תבנה את הפיק בצורה חכמה זה יוסיף. אם תהיה עם רייג' זה יכול להוסיף. תזונה ושינה באזור ולקראת הסינגל משנה את זה מאד. בשורה התחתונה במקום לנחש תבדוק

מה שאלכס אמר - הדבר היחיד שאפשר להסיק הוא שאתה יכול לעשות 100 ק"ג לחזרה אחת, כל השאר לא רלוונטי.

אני דווקא די קרוב למספרים במחשבונים ..

אתה יכול להיות קרוב ל-1RM המחושב, אבל הכל על הנייר עד שאתה מבצע את זה בפועל.

המשפט "עשיתי 100 ק"ג לעשר חזרות לכן בטוח יש לי 120 ק"ג לפחות לחזרה אחת" הוא שגוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית