הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העלמת סימני מתיחה

Lior2241

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
לפני כמה זמן הייתי מתאמן במכון והפסקתיי ויש לי מלא סימנים כמו צלקות בגב אמרו לי שזה סימני מתיחה חלק אדומים וחלק לבנים וזה ממש מגעיל יש דרך להעביר את זה?

יש דרך להעביר את זה?
אם אתה צעיר יש סיכוי שזה יטשטש עם הזמן, אבל אין שום דבר שאתה יכול לעשות כדי לסייע. יש כאלה שמורחים שמנים ומשחות, למיטב ידיעתי הם לא ממש פועלים. באופן די משונה, יכול להיות שדווקא בפורומים של נשים ולידות תמצא יותר ידע בנושא כי לחלק מהן יש תופעה דומה בבטן, והיא הרבה יותר בעייתית מבחינה אסטתית.

בינתיים אתה יכול לעבוד על איזה סיפור טוב איך חטפו אותך פירטים ושרתת בתור עבד על ספינת המשוטים שלהם (או, עוד יותר טוב, פירטיות). עם קצת כשרון ודמיון ייתכן שלא תרצה לוותר על הסימנים האלה.

לפני כמה זמן הייתי מתאמן במכון והפסקתיי ויש לי מלא סימנים כמו צלקות בגב אמרו לי שזה סימני מתיחה חלק אדומים וחלק לבנים וזה ממש מגעיל יש דרך להעביר את זה?

אבל למה להפסיקקקקקקק להתאמן????????
אני רק חושב על זה נהיה עצוב

אין מה לעשות עם סימני מתיחה, חוץ מלחיות איתם בשלום:)
אם הם עדיין אדומים, אולי ניתן קצת לטשטשם עם קרמים כדוגמת פלקסיטול, או כל קרם אחר על בסיס חמאת שיאה . אבל הם יידהו עם הזמן (יהפכו צבעם ללבן)

אצלי כל הגב מפוצץ בצלקות.
בעיקרון אחרי כמה זמן הם "דוהים" והופכים לצבע של העור ככה שאתה יכול רק לראות ולא להרגיש אותם.
ניסיתי פעם אחת איזה משחה שרופאת עור נתנה לי והיא עזרה קצת (ממש ממזמן, תנסה גם, להזיק זה לא יכול).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית