הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 שאלות

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
מזה לחיצת חזה באחיזה צרה עם משקולות(יד אחורית) ?
יש לי כאבי תופת שהאצבעות ברגליים זזות יכול להיות בגלל הלחץ של המשקל על הרגליים?
הוא הביא לי לחיצת רגליים עם המשקולות החופשיים 20 קילו בכל צד ביחד 40 כבר בפעם הראשונה
גיל 15.5

לחיצת חזה באחיזה צרה עם משקולות? אחיזה צרה זה למוט,אתה מתכוון שאתה מוריד את זה צמוד מאוד?
בכל מקרה לחיצת חזה בהחזקה צרה,זה ליד אחורית
אתה תתרגל,לא מכיר את הכאב הזה שהאצבעות זזות,אבל בעיקרון לכל מתאמן מתחיל יש כאבים של התחלה

• פותח/ת השרשור
גם אחרי חודש?

אתה כבר חודש במכון,כל פעם שאתה עושה לחיצת רגליים ישלך כאבים שאתה מזיז את האצבעות?

• פותח/ת השרשור
לחיצת רגליים זה הפעם השלישית שאני עושה תוכנית אימונים חדשה..

• פותח/ת השרשור
אני אסביר מהתחלה יותר נכון
אני מתאמן חודש וחצי אחרי חודש החלפתי לתוכנית אימונים ab ועשיתי 3 פעמים בשבוע כי אין לי זמן אבל בגלל פסח השבוע אני עושה 4 אז התאמנתי אתמול והיום גם (היום היה לי משקלים שהייתי עושה ברגיל בקלות והיום לא הצלחתי אפילו) ובערב לפני 3 שעות בערך הזזתי את האצבעות ורגליים חטפתי כאבים ודרכתי על הרגל אפילו קצת וכמעט הרגשתי שאני מת אז עפתי למיטה ואחרי 20 דקות בערך זה עבר אני חושב שזה מהלחיצת רגליים

• פותח/ת השרשור
טוב עזבו את זה בנתיים אני צריך לדעת מישהו יודע מה זה לחיצת חזה באחיזה צרה עם משקולות

Back
למעלה תחתית