הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי צריך ליצרוך אומגה 3 ואיך קובעים כמה לקחת?

מצב
השרשור נעול

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
מצאתי תשובה בקשר לזמני לקיחה, ראיתי שזה לא משנה.
מה בנוגע למינון?
בכל כדור יש:
EPA 228 mg
DHA 152 mg

אגב חייב שיהיה איזון בין אומגה 3 לאומגה 6? (ברח לי מה הייחס בינייהם)

המשך לילה טוב 😃

נערך לאחרונה:
סליחה שאני מקפיץ מלפני מיליון שנה, אבל כאילו מעניין רק כמה מ"ג חומצות שומן של אומגה שלוש יש בכדור ולא השאר כגון ה EPA וה DHA ?

רגע אז אם יש לי כדורים של אלספה אני אמור לקחת 10 כאלה ביום? לא קצת חולני?

קפסולה סטנדרטית של שמן דגים בדרך כלל מכילה כ- EPA 180mg ו DHA 120mg – מה שיוצא כ-300 מיליגרם אומגה 3.

צריכה יומית היא בין 6-10 כדורים כאלה. ולא זה לא חולני. יש גם לקנות את השמן בבקבוק ולא בקפסולות.

אתה לא צריך להקפיץ אשכולות מלפני מליון שנה. תפתח נושא חדש. זה לא ישנה בתשובות.

יתר השומן לא חשוב - מתוך הגרם קפסולה 300 מ"ג חשוב.

מסכים עם מה שנאמר בקשר לריח ה"דגי", בכל מקרה עם האוכל לספיגה מקסימלית(כי הגוף זמין יותר לקליטת שומנים). אומגה 3 אפשר להשיג גם במזון, אבל זה דורש הקפדה יתרה, בנוסף, מקורות צמחיים נפוצים הם פשתן, מרווה היספנית ומרווה מרושתת(שנחשבת איכותית ביותר בגלל יציבות ואנטי אוקסינטים).

כל פעם מישהו חדש חייב להביא את אותו הבולשיט לפורום?

מסכים עם מה שנאמר בקשר לריח ה"דגי", בכל מקרה עם האוכל לספיגה מקסימלית(כי הגוף זמין יותר לקליטת שומנים). אומגה 3 אפשר להשיג גם במזון, אבל זה דורש הקפדה יתרה, בנוסף, מקורות צמחיים נפוצים הם פשתן, מרווה היספנית ומרווה מרושתת(שנחשבת איכותית ביותר בגלל יציבות ואנטי אוקסינטים).

אני חוטף חררה מהמילה ספיגה.

הגוף יותר זמין לקליטת שומנים...... WTF?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית