הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קריאטין דיימטייז

האם הקריאטין של דיימטייז הוא CreaPure
אני חושב שלא, אבל במקרה הזה אני לא הייתי מודאג. קשה לראות איך דיימטייז תסכן את השם שלה בשביל משהו שדי פשוט וזול לייצר.

לא מבין בכלל למה לקנות מדימטייז קריאטין, זה כל כך יקר ביחס לחברות אחרות לדוגמא ארו. זה כולה קריאטין

לא אין.
לא מבין בכלל למה לקנות מדימטייז קריאטין, זה כל כך יקר ביחס לחברות אחרות לדוגמא ארו. זה כולה קריאטין
לפני שנה הייתי מסכים איתך.
אבל תשמע,קניתי קריאטין של בטא-קורט והוא פשוט עשה לי כאבי ראש משוגעים,ובחילות שלא יאמן.לא האמנתי בהתחלה שזה בגלל זהץ
היה לי 300 גרם של אופטימום בבית,נתתי צ'אנס לאופטימום וכלום,לא כאבי ראש,ולא בחילות (שתיתי מספיק בשני המקרים כן?).

אישית נשארתי נאמן לאופטימום מאז.

לא אין.

לפני שנה הייתי מסכים איתך.
אבל תשמע,קניתי קריאטין של בטא-קורט והוא פשוט עשה לי כאבי ראש משוגעים,ובחילות שלא יאמן.לא האמנתי בהתחלה שזה בגלל זהץ
היה לי 300 גרם של אופטימום בבית,נתתי צ'אנס לאופטימום וכלום,לא כאבי ראש,ולא בחילות (שתיתי מספיק בשני המקרים כן?).

אישית נשארתי נאמן לאופטימום מאז.
יש לי קריאטין בבית שאתחיל להשתמש בו רק עוד חודש של ארו,תכלס אני חושב שהחברה טובה וגם זה ממש זול.
קריאטין זה קריאטין מי גבינה זה מי גבינה (בתנאי שבאמת נותנים לך מי גבינה) מה ששונה זה החומרים הנלווים שזה שטויות והמדבקה של דימטייז.
זה בול כמו שסמל של אדידס מעלה את שווי המכנס ב100 שקל

יש לי קריאטין בבית שאתחיל להשתמש בו רק עוד חודש של ארו,תכלס אני חושב שהחברה טובה וגם זה ממש זול.
קריאטין זה קריאטין מי גבינה זה מי גבינה (בתנאי שבאמת נותנים לך מי גבינה) מה ששונה זה החומרים הנלווים שזה שטויות והמדבקה של דימטייז.
זה בול כמו שסמל של אדידס מעלה את שווי המכנס ב100 שקל
לרוב אני מסכים.אבל החוויה שהייתה לי מונעת ממני להשתמש בחברה לא מוכרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית