עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שלא, אבל במקרה הזה אני לא הייתי מודאג. קשה לראות איך דיימטייז תסכן את השם שלה בשביל משהו שדי פשוט וזול לייצר.האם הקריאטין של דיימטייז הוא CreaPure
לפני שנה הייתי מסכים איתך.לא מבין בכלל למה לקנות מדימטייז קריאטין, זה כל כך יקר ביחס לחברות אחרות לדוגמא ארו. זה כולה קריאטין
יש לי קריאטין בבית שאתחיל להשתמש בו רק עוד חודש של ארו,תכלס אני חושב שהחברה טובה וגם זה ממש זול.לא אין.
לפני שנה הייתי מסכים איתך.
אבל תשמע,קניתי קריאטין של בטא-קורט והוא פשוט עשה לי כאבי ראש משוגעים,ובחילות שלא יאמן.לא האמנתי בהתחלה שזה בגלל זהץ
היה לי 300 גרם של אופטימום בבית,נתתי צ'אנס לאופטימום וכלום,לא כאבי ראש,ולא בחילות (שתיתי מספיק בשני המקרים כן?).
אישית נשארתי נאמן לאופטימום מאז.
לרוב אני מסכים.אבל החוויה שהייתה לי מונעת ממני להשתמש בחברה לא מוכרת.יש לי קריאטין בבית שאתחיל להשתמש בו רק עוד חודש של ארו,תכלס אני חושב שהחברה טובה וגם זה ממש זול.
קריאטין זה קריאטין מי גבינה זה מי גבינה (בתנאי שבאמת נותנים לך מי גבינה) מה ששונה זה החומרים הנלווים שזה שטויות והמדבקה של דימטייז.
זה בול כמו שסמל של אדידס מעלה את שווי המכנס ב100 שקל
יש טענה שלפעמים מיקרונייזד יותר נוח לבטן אצל מי שרגיש לקריאטין הרגיל.בחילות שלא יאמן