הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר שאלה בשביל חבר, ימי העמסה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

חבר שלי רצה לקחת קלן, בקיצור הורדתי אותו מהנושא ואמרתי לו שאין טעם להתחיל להשתמש בחומרים אם הוא יכול טבעי.

הוא החליט לבנות תפריט של 1450 קל' (עזרתי לו עם חלבון וכו'), הבעיה שאני לא מבין בימי העמסה, הוא אוכל פחמימות בצורה יחסית סבירה (140 - 150).

הבנתי שיום העמסה זה בשביל לבלבל את המטבוליזם וכדאי לעשות את זה פעם בשבוע (למשל יום שישי), השאלות שלי הן כאלו:

1.כמה קל' לצרוך ביום כזה ? יש הגבלה ?
2.מותר לו לאכול הכל מהכל ?
3.האם זה לא יפגע בחיטוב ?
4.יש לו אחוז שומן של 15 - 16, לדעתכם עד הקיץ הוא יספיק לחטב ? או עד חודש 5 בערך ?

1 באפריל 🤣🤣
הכל בהומור כמובן
מזכיר לי שישנתי עכשיו בסלון ואחותי הגדולה (בצה"ל) דיברה שם בפלאפון ולא נתנה לי לישון.
שהקשבתי קצת וראיתי על מה היא מדברת,שמעתי שהיא עבדה על אבא שלי ושלחה לו תמונה של בדיקת הריון עם 2 פסים שזה אומר שהיא בהריון,הוא שאל אותה בכלל מזה אומר 2 פסים,אמרה לו היריון !
הבנאדם ניתק לה בפנים,בא הביתה אחרי 10 דקות (אני מאילת,והוא בכלל עובד בבסיסים של צהל קצת רחוק)
לדעתי? אם היא לא הייתה אומרת לו 1 באפריל,הוא היה זורק אותה ואת "הבטן" שלה מהחלון למוות!

אתה מאלה שאוכלים בורקסים?
אני לא אוכל בורקסים:s85:
אבל במקרה והייתי צריך,אז כן זה היה בורקסים ולא בורקס!
זה כמו שתגיד לי תביא לי 3 משולשי פיצה,אומרים פיצות !
את זה הבנתי.
למה בפרופיל שלך כתוב 24 בגיל?

תבקש לתקן את זה כאן -

https://www.lbs.co.il/forums/37/
אני בדרך כלל סתם מחרטט גיל אבל עכשיו אני אבקש לשנות

בתיאבון!

אגב, בזכותך למדתי את מקור המילה "מוניטין" כך שכבר עשית את המעשה הטוב של היום.
אוף,איך הצלחת להוציא אותי אוכל בורקסים!
אולי תלמד אותי את מקור המילה "מוניטין" ותעשה את המעשה הטוב שלך להיום?

אולי תלמד אותי את מקור המילה "מוניטין" ותעשה את המעשה הטוב שלך להיום?
מתוך ויקי:

המילה מוניטין מקורה בתקופה ההלניסטית בה התפשט השימוש המסחרי במטבעות. מוניטין מתבסס על המילה "מוֹנֶטָה" (Moneta), תוארה של האלה יונו מונטה, המגינה על הכספים והרכוש של האימפריה הרומית. על כל מטבעות הקיסרים הרומיים, החל מוויטליוס וכלה בקונסטנטינוס הגדול, הוטבעה מונטה, ומכאן הפך שמה לשם נרדף למטבע. בעת העתיקה הטבעת מטבעות הייתה סימן היכר לשליטים חשובים ומכאן בא הביטוי המופיע במקורות תלמודיים "יצא לו מוניטין", שליט שמטבעותיו היו סחירים וידועים.

ובקיצור: money!

מתוך ויקי:

המילה מוניטין מקורה בתקופה ההלניסטית בה התפשט השימוש המסחרי במטבעות. מוניטין מתבסס על המילה "מוֹנֶטָה" (Moneta), תוארה של האלה יונו מונטה, המגינה על הכספים והרכוש של האימפריה הרומית. על כל מטבעות הקיסרים הרומיים, החל מוויטליוס וכלה בקונסטנטינוס הגדול, הוטבעה מונטה, ומכאן הפך שמה לשם נרדף למטבע. בעת העתיקה הטבעת מטבעות הייתה סימן היכר לשליטים חשובים ומכאן בא הביטוי המופיע במקורות תלמודיים "יצא לו מוניטין", שליט שמטבעותיו היו סחירים וידועים.

ובקיצור: money!
וואו,בעצם מה שאתה בא להגיד לי זה שמשה פשוט לקח מילה לא קשורה ודחף לפה?
לא רואה איך מוניטין מהמקור,מתקשר למוניטין פה 🙁

וואו,בעצם מה שאתה בא להגיד לי זה שמשה פשוט לקח מילה לא קשורה ודחף לפה?
לא רואה איך מוניטין מהמקור,מתקשר למוניטין פה 🙁
למה משה אני בטוח שזאת הייתה מזימה של אלכס ליצור קונספירציה שרק אתה תעלה עליה ב1 באפריל 2015

לא רואה איך מוניטין מהמקור,מתקשר למוניטין פה
אם הית הולך לויקי הייית רואה את ההמשך:

"ברבות השנים הלך והתרחב השימוש במילה גם לתיאור רשמים אחרים בתדמיתו של אדם, כמו תכונות אופי. בתיאורים כאלה נכללים גם רשמים שליליים. כך למשל יכול אדם שיהיו לו מוניטין מפוקפקים בהיותו קשור עם גורמי פשע."

אם הית הולך לויקי הייית רואה את ההמשך:

"ברבות השנים הלך והתרחב השימוש במילה גם לתיאור רשמים אחרים בתדמיתו של אדם, כמו תכונות אופי. בתיאורים כאלה נכללים גם רשמים שליליים. כך למשל יכול אדם שיהיו לו מוניטין מפוקפקים בהיותו קשור עם גורמי פשע."
או שלהפך,היית יכול להביא גם תקטע הזה.
בכל מקרה חבר,אתה נראה אחד שאני ילמד ממנו הרבה,עוקב אחריך. (אחד מיני רבים)

ממתי רושמים Say's?
ממתי שאתה אני !
סתם,רושמים Say נכון? אבל ככה זה נשמע יותר מגניב
היום מותר! 😃
חחחחחחחחחחח והנה זה שוב,כל פעם אני מוציא אותי יותר אידיוט מפעם קודמת (למה אני טורח? במילא רק מה שייראה לך לנכון,יהיה בציטוט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית