הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה, קלוריות בחיטוב.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי !

כפי שהבנתם אני עוזר לחבר, בניתי לו תפריט של פי 2 חלבון ממשקל הגוף ו-0.8 שומן, השאר פחמימה.

עכשיו הבעיה היא כזו, הוא לא מתאמן במכון, הוא מנסה לשמור על השריר ולרדת בשומן, אז הסברתי לו שיעשה טיפה מתח, שמיכה וכו' וינסה להפעיל את היידים, גב , חזה.

בכל אופן, המלצתי לו לאכול 1500 קל', ה-RMR שלו הוא בערך 1950 ~, השאלה היא האם אני צודק ? זה טוב ? הקצב חילוף חומרים שלו, BMR הוא - 1690.4.

השאלה שלי כזו, 1500 קל' יתנו לו תוצאות ? זה בסדר ?

נערך לאחרונה:
עכשיו הבעיה היא כזו, הוא לא מתאמן במכון, הוא מנסה לשמור על מצב קיים, אז הסברתי לו שיעשה טיפה מתח, שמיכה וכו' וינסה להפעיל את היידים, גב , חזה.

בכל אופן, המלצתי לו לאכול 1500 קל', ה-RMR שלו הוא בערך 1950 ~, השאלה היא האם אני צודק ? זה טוב ? הקצב חילוף חומרים שלו, BMR הוא - 1690.4.

השאלה שלי כזו, 1500 קל' יתנו לו תוצאות ? זה בסדר ?
אם הוא רוצה לשמור,למה הורדת לו מהנטרלי?

מצטער לא הסברתי את עצמי נכון, הוא רוצה לשמור על המצב בשריר ולרדת בשומן.
שימשיך להרים כבד, שיאכל מספיק חלבון (פי 2 ממשקל הגוף)
והכל יהיה בסדר.

(כמובן שגירעון לא גדול מידיי וכמות מספקת של שומן)

שימשיך להרים כבד, שיאכל מספיק חלבון (פי 2 ממשקל הגוף)
והכל יהיה בסדר.

(כמובן שגירעון לא גדול מידיי וכמות מספקת של שומן)
אני לא חושב שהוא מרים כבד כי לפי מה שצויין:

עכשיו הבעיה היא כזו, הוא לא מתאמן במכון, הוא מנסה לשמור על השריר ולרדת בשומן, אז הסברתי לו שיעשה טיפה מתח, שמיכה וכו' וינסה להפעיל את היידים, גב , חזה.

• פותח/ת השרשור
בדיוק !

הוא לא מתאמן ... אני מנסה לשכנוע אותו לבוא למכון שלי אבל הוא עקשן ברמות מוזרות, הוא לא אוהב את זה ...

כנראה שכל אחד מתמכר לדברים אחרים.

לדעתכם הגירעון שנתתי הוא טוב ? 1500 קל' ביום זה בסדר ?

בדיוק !

הוא לא מתאמן ... אני מנסה לשכנוע אותו לבוא למכון שלי אבל הוא עקשן ברמות מוזרות, הוא לא אוהב את זה ...

חיטוב ללא אימון לא ישמר לו את מסת השריר, סתם יהפוך אותו לשחיף.

בדיוק !

הוא ניסה בכלל?
אני גם כן בהתחלה הייתי אנטי מכון וSW IS LOVE
ותראה אותי עכשיו חחחח
תגרור אותו למכון שיעשה אימון נורמלי ואז יחליט 🙄
ונראלי שתתחיל מגרעון של 300,ולא מ400...זה יהיה קצת מדורג יותר ופחות דרסטי

• פותח/ת השרשור
כן, הוא גם בקטע של SW, אבל הסברתי לו שאין לו מה לפחד ואני שם ואני אעזור לו עם מה שצריך ועם המוט והכל, אבל הוא בשלו.

שמע כל אחד לוקח אחרת ....

רגע ה-RMR אמרנו 1950 ו-BMR בערך 1650 ~, אז לתת לו לאכול נגיד 1600 ? הוא ירד מזה בכלל ?

כן, הוא גם בקטע של SW, אבל הסברתי לו שאין לו מה לפחד ואני שם ואני אעזור לו עם מה שצריך ועם המוט והכל, אבל הוא בשלו.

שמע כל אחד לוקח אחרת ....

רגע ה-RMR אמרנו 1950 ו-BMR בערך 1650 ~, אז לתת לו לאכול נגיד 1600 ? הוא ירד מזה בכלל ?
אני אף פעם לא מחשב לפי הBMR...
אני עשיתי תתפריט חיטוב שלי עם
[RMR*1.2]
-500
(התחלתי ב300 וירדתי בהדרגה)

עם
טיפה מתח, שמיכה וכו' וינסה להפעיל את היידים, גב , חזה.
קשה לשמור על מסת שריר. גם בלי מכון אפשר לעשות יותר מזה (כבר יומיים לא אמרתי, אז הנה: TRX!). הגרעון הקלורי בסדר, אם כי אני הייתי מתחיל מגרעון של 300 ולא 500.

• פותח/ת השרשור
סבבה, חשבתי ידני BMR הוא 1650, הכפלתי ב-1.2 = 1950 בערך, מזה להוריד 300 זה יוצא שוב 1650, ככה זה טוב ? אם הוא יאוכל 1650 ?

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן. הסיבה לא להתחיל מ-500 היא שכל החישובים מקורבים, כך שמה שיוצא 500 לפי החישוב עלול להיות בעצם 700 וזה קצת יותר מדי.
סבבה אז 1600 קל' ביום, אני מקווה שאני צודק וזה לא בעצם ה-RMR שלו ... אין מצב שהוא שורף ביום בבמוצע 1600 נכון ?

• פותח/ת השרשור
שוקל בערך 65 בגובה הוא יחסית כמוני בערך 175 ~ וגיל 18 .... הוא Skinny fat אז הוא רוצה להוריד טיפה בטן

• פותח/ת השרשור
ה- BMR שלך הוא 1714 קלוריות
ה- BMR שלך הוא 1696 קלוריות
כנראה כי שמתי גובה של 174 כמוני.
טוב, אני לא אתן לך דג אלא (קישור ל)חכה: http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=29
תודה יצא לי בין 1700 - 1650 נגיד.

הכפלתי ב-1.2 = 1950 כמו שאמרתי נגיד, אז 1650 בטוח יוריד אותו נכון ?

זה בסדר להכפיל ב-1.2 ? כי הוא עושה פעילות רגילה, נגיד לשבת במחשב, להתקלח וכל זה ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית