הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תרגילים לבטן

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
אני במסה והביאו לי לעשות בטן אבל במכונה של התנגדות אבל אין לי כזה .. מה כדאי לעשות ?
ואל תגידו "אתה ביעוץ אישי ",כי הוא ישן אז בינתיים אני שואל אותכם 😃))
תודה.

• פותח/ת השרשור
מה רע בכפיפות בטן רגילות?
לא יודע אני שואל אם זה מספיק וכמה ? לעשות כל יום גם בימים שאין בהם אימון? דרך אגב אם אתה זוכר קראו לי WWE 5555
עם זה שאין לי מסת שריר אבל ישלי כזה שומן והתלבטתי בין מסה לחיטוב אז הלכתי למסה כמובן ..
עוד משהו ישלי בתוכנית A1 לחיצת חזה עם מוט ארוך כזה ... בשכיבה ... עכשיו מוט זה 20 וזה לא קשה לי אבל אני לא יציב ..להאשר עם ה 20? תוך כמה זמן בערך יסתדר לי היציבו

לא יודע אני שואל אם זה מספיק וכמה ? לעשות כל יום גם בימים שאין בהם אימון? דרך אגב אם אתה זוכר קראו לי WWE 5555
עם זה שאין לי מסת שריר אבל ישלי כזה שומן והתלבטתי בין מסה לחיטוב אז הלכתי למסה כמובן ..
זה מספיק, ומספיק לעשות פעם-פעמיים בשבוע במתכונת של 3 סטים עם 10-15 חזרות. אם קל מדי אפשר להוסיף משקל. למרות שאני לא מבין למה אתה ממהר שאתה לא יכול לחכות שהמייעץ האישי שלך יבוא. אתה הולך לאימון עכשיו ברגע זה?
חוץ מזה יש לך מייעץ אישי הוא יכתוב לך תוכנית בהתאם למה שאתה צריך כל מה שאתה צריך לעשות זה להיות סבלני ולשלוח לו בהודעה שאתה צריך תרגיל לבטן שלא יכלול מכונה יעודית (למרות שאני דיי בטוח שהוא לא יכתוב לך בטן במכונה בכל מקרה)

• פותח/ת השרשור
זה מספיק, ומספיק לעשות פעם-פעמיים בשבוע במתכונת של 3 סטים עם 10-15 חזרות. אם קל מדי אפשר להוסיף משקל. למרות שאני לא מבין למה אתה ממהר שאתה לא יכול לחכות שהמייעץ האישי שלך יבוא. אתה הולך לאימון עכשיו ברגע זה?
חוץ מזה יש לך מייעץ אישי הוא יכתוב לך תוכנית בהתאם למה שאתה צריך כל מה שאתה צריך לעשות זה להיות סבלני ולשלוח לו בהודעה שאתה צריך תרגיל לבטן שלא יכלול מכונה יעודית (למרות שאני דיי בטוח שהוא לא יכתוב לך בטן במכונה בכל מקרה)
סבבה ומה אתה אומר על הלחיצת חזה ? מתי זה יסתדר בערך .. כי חבל פשוט זה קל לי אבל אני לא יציב.

זה ברור שכשמתחילים ללמוד תנועה גם כשהמשקל קל התנועה תהיה קצת קשה לביצוע כי עוד לא התרגלת אליה. תן לזה זמן, אתה תתרגל לתנועה ואחר כך תוסיף משקל

• פותח/ת השרשור
זה ברור שכשמתחילים ללמוד תנועה גם כשהמשקל קל התנועה תהיה קצת קשה לביצוע כי עוד לא התרגלת אליה. תן לזה זמן, אתה תתרגל לתנועה ואחר כך תוסיף משקל
לא פשוט אני רועד כזה ואני לא יציב .. ולא התנועה לא קשה לי וגם המשקל .. אני פשוט לא יודע למה .. נראלך זה יסתדר תוך 4 פעמים ככה בחדכ?אהה עוד משהו,למה הירקות חשובים במסה? חוץ מזה שזה בריא וכל זה ומשביע יחסית

• פותח/ת השרשור
איזה שאלה עם ירקות?
ומוניטין צריך להרוויח זה לא החלפות
חחחחחחח שיהיה לי ידע כמו שלך בפורום אז יהיה לי מוניטין גבוה ..
בקיצור משה שם לי מלא ירקות בתפרי ט.. בשביל מה זה נחוץ?

ויטמינים ומינרלים בעיקר. כל תפריט צריך להכיל ירקות זה לא קשור אפילו לפיתוח גוף אלה לבריאות כללית.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שזה קשה מדי למתאמן מתחיל? אפילו לי זה קשה...
חחחח כן כולה שבוע וחצי בחדכ באופן רציני 😃 אפילו ירד לי נוזלים איכשהו תוך כדי המסה הזאת ועבר רק שבוע ואני נראה יותר טוב במיוחד בבטן ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית