עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אני שואל אם זה מספיק וכמה ? לעשות כל יום גם בימים שאין בהם אימון? דרך אגב אם אתה זוכר קראו לי WWE 5555מה רע בכפיפות בטן רגילות?
זה מספיק, ומספיק לעשות פעם-פעמיים בשבוע במתכונת של 3 סטים עם 10-15 חזרות. אם קל מדי אפשר להוסיף משקל. למרות שאני לא מבין למה אתה ממהר שאתה לא יכול לחכות שהמייעץ האישי שלך יבוא. אתה הולך לאימון עכשיו ברגע זה?לא יודע אני שואל אם זה מספיק וכמה ? לעשות כל יום גם בימים שאין בהם אימון? דרך אגב אם אתה זוכר קראו לי WWE 5555
עם זה שאין לי מסת שריר אבל ישלי כזה שומן והתלבטתי בין מסה לחיטוב אז הלכתי למסה כמובן ..
סבבה ומה אתה אומר על הלחיצת חזה ? מתי זה יסתדר בערך .. כי חבל פשוט זה קל לי אבל אני לא יציב.זה מספיק, ומספיק לעשות פעם-פעמיים בשבוע במתכונת של 3 סטים עם 10-15 חזרות. אם קל מדי אפשר להוסיף משקל. למרות שאני לא מבין למה אתה ממהר שאתה לא יכול לחכות שהמייעץ האישי שלך יבוא. אתה הולך לאימון עכשיו ברגע זה?
חוץ מזה יש לך מייעץ אישי הוא יכתוב לך תוכנית בהתאם למה שאתה צריך כל מה שאתה צריך לעשות זה להיות סבלני ולשלוח לו בהודעה שאתה צריך תרגיל לבטן שלא יכלול מכונה יעודית (למרות שאני דיי בטוח שהוא לא יכתוב לך בטן במכונה בכל מקרה)
לא פשוט אני רועד כזה ואני לא יציב .. ולא התנועה לא קשה לי וגם המשקל .. אני פשוט לא יודע למה .. נראלך זה יסתדר תוך 4 פעמים ככה בחדכ?אהה עוד משהו,למה הירקות חשובים במסה? חוץ מזה שזה בריא וכל זה ומשביע יחסיתזה ברור שכשמתחילים ללמוד תנועה גם כשהמשקל קל התנועה תהיה קצת קשה לביצוע כי עוד לא התרגלת אליה. תן לזה זמן, אתה תתרגל לתנועה ואחר כך תוסיף משקל
והשאלה עם הירקות ? חחח אחי אתה מקבל ממני מוניטין .. תחזיר גם ✌️אל תדאג יסתדר עם הזמן 😃😵💫🥊
איזה שאלה עם ירקות?והשאלה עם הירקות ? חחח אחי אתה מקבל ממני מוניטין .. תחזיר גם ✌️
חחחחחחח שיהיה לי ידע כמו שלך בפורום אז יהיה לי מוניטין גבוה ..איזה שאלה עם ירקות?
ומוניטין צריך להרוויח זה לא החלפות
חח כן .. זה ברור . חשבתי פשוט שזה עוזר בעוד משהו .ויטמינים ומינרלים בעיקר. כל תפריט צריך להכיל ירקות זה לא קשור אפילו לפיתוח גוף אלה לבריאות כללית.
אתה לא חושב שזה קשה מדי למתאמן מתחיל? אפילו לי זה קשה...הרמת ברכיים למרפקים בתלייה
חחחח כן כולה שבוע וחצי בחדכ באופן רציני 😃 אפילו ירד לי נוזלים איכשהו תוך כדי המסה הזאת ועבר רק שבוע ואני נראה יותר טוב במיוחד בבטן ..אתה לא חושב שזה קשה מדי למתאמן מתחיל? אפילו לי זה קשה...
אתה לא חושב שזה קשה מדי למתאמן מתחיל? אפילו לי זה קשה...