הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל

ExCluSiv3

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
-7
25
0
אני כבר 3.5 - 4 חודשים בחדר כושר, מתמיד כמעט כל שבוע (כרגע אני חולה) ואני פשוט לא עולה במשקל.. אני מתאמן בתוכנית AB ויושן כמו שצריך (7-8 שעות) ואני לא אוכל לפי תפריט אבל אני אוכל המון פחמימות מורכבות וחלבונים (אני פשוט לא אוכל לפי זמנים, פשוט רואה טונה אז אוכל, מכין חזה עוף, אורז וכו׳).

בקיצור אני תקוע על משקל 83.1 והתחלתי במשקל 81.5, עליתי כמעט כלום יחסית ל4 חודשים.
יש טיפים? אני יודע שרובכם תגידו לי לאכול עפ״י תפריט אבל אני אוכל מתאים לפי דעתי.

1. כשאתה תקוע דרך טובה להתחיל היא בכל זאת לבנות תפריט אכילה מסודר, או לפחות תפריט של בערך כדי לדעת כמה אתה מכניס פחות או יותר ולא "לחשוב שאתה אוכל הרבה"
2. כשאתה חולה אתה בטוח לא תעלה במשקל
3. לי קשה להכניס את כל הקלוריות שאני צריך ולהוסיף משקל אז אני מוסיף דברים בסגנון של חמאת בוטנים שמכילים הרבה מאוד קלוריות זולות עם ערכים טובים.

אתה פשוטל א מכניס מספיק אוכל .
תוסיף עוד פחמימות . אם תוכאל מסודר יהיה לך יותר קל לדעת את הכמויות שאתה צריך להכניס ולא "אני אוכל הרבה " .
בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
1. כשאתה תקוע דרך טובה להתחיל היא בכל זאת לבנות תפריט אכילה מסודר, או לפחות תפריט של בערך כדי לדעת כמה אתה מכניס פחות או יותר ולא "לחשוב שאתה אוכל הרבה"
2. כשאתה חולה אתה בטוח לא תעלה במשקל
3. לי קשה להכניס את כל הקלוריות שאני צריך ולהוסיף משקל אז אני מוסיף דברים בסגנון של חמאת בוטנים שמכילים הרבה מאוד קלוריות זולות עם ערכים טובים.
אני יודע שאם אני חולה אז אני לא יעלה במסת שריר, זה דיי מובן מאליו כי אניגם לא יכול להתאמן.
אתה פשוטל א מכניס מספיק אוכל .
תוסיף עוד פחמימות . אם תוכאל מסודר יהיה לך יותר קל לדעת את הכמויות שאתה צריך להכניס ולא "אני אוכל הרבה " .
בהצלחה .
דעתך מאד חשובה, אבל מסתבר שהגוף שלך חושב אחרת.

תודה על התשובות של כולכם, אני יבנה תפריט ואני ינסה לגוון מדיי פעם אבל אני צריך את עזרתכם באיזה מוצרים כדאי לי לאכול וכמה.

RMR-2800 קלוריות
משקל: 83
גובה: 186

חשבתי על זה ככה:

בוקר: קורנפלקס עם חלב (קערה מלאה של 300 מ״ל אני מעריך)

ארוחת 10: סנדוויץ עם קופסאת טונה
ארוחת 12: סנדוויץ עם חביתה/קוטג׳

צהריים (אחרי בית הספר): אורז/פסטה/פתיתים או כל פחמימה מורכבת אחרת שיש בבית + חזה עוף/בשר אחר.

אחרי צהריים: סלט + פרי.

ערב: חביתה + לחם/בורקסים/לחם+קוטג׳.

זה לפי דעתי אחלה של תפריט רק שאני לא יודע אם הוא מספיק.
(נ.ב. אני צריך להוסיף לrmr עוד קלוריות או שככה זה בסדר?)

יש לך טעות חישוב. הRMR שלך הוא לא 2800.
ממליץ לך לבנות תפריט עם מחשבון קלוריות אחרת לא תדע כמה קלוריות יש בו באמת.

• פותח/ת השרשור
יש לך טעות חישוב. הRMR שלך הוא לא 2800.
ממליץ לך לבנות תפריט עם מחשבון קלוריות אחרת לא תדע כמה קלוריות יש בו באמת.
יש סיכוי אתה שולח לי קישור למחשבון הזה?

• פותח/ת השרשור
תצלם תמונת מסך של מה שיצא ותעלה לפה

• פותח/ת השרשור
תצלם תמונת מסך של מה שיצא ותעלה לפה
ערכתי את ההודעה הקודמת שלי והינה הצילום:
image.jpg
image.jpg

תודה, קיבלתי ערכים של ... 3150 קלוריות
משהו לא מסתדר כאן. לפי החישוב שלך אתה אוכל די והותר (ה-RMR שלך הוא 2200-2400 קלוריות) אלא אם כן שכחת לספר לנו שאתה גם מתאמן למרתון ורץ כל שבוע 100 ק"מ. אין ברירה, אתה צריך לפתוח יומן אכילה ולרשום כל מה שאתה אוכל במשך שבוע-שבועיים, כי כנראה יש לך איזו טעות רצינית.

• פותח/ת השרשור
משהו לא מסתדר כאן. לפי החישוב שלך אתה אוכל די והותר (ה-RMR שלך הוא 2200-2400 קלוריות) אלא אם כן שכחת לספר לנו שאתה גם מתאמן למרתון ורץ כל שבוע 100 ק"מ. אין ברירה, אתה צריך לפתוח יומן אכילה ולרשום כל מה שאתה אוכל במשך שבוע-שבועיים, כי כנראה יש לך איזו טעות רצינית.
השתמשתי במחשבון rmr באינטרנט, נראה לי דיי הגיוני שהמאזן הקלורי הנטרלי שלי הוא 2700..

כמה קלוריות אתה ממליץ לי לאכול?

אל תחפף, לחמניה לא שוקלת 100 גרם אלא יותר כמו 75 גרם, זה כבר 200 קלוריות פחות, אני בספק גם לגבי 100 גרם קורנפלקס ו 50 גרם חמאת בוטנים..גם 300 גרם חזה עוף זה בערך כפול ממנה של חזה אחד.
בקיצור, תשקול, תחשב ואז תבין למה אתה לא עולה במשקל

• פותח/ת השרשור
אל תחפף, לחמניה לא שוקלת 100 גרם אלא יותר כמו 75 גרם, זה כבר 200 קלוריות פחות, אני בספק גם לגבי 100 גרם קורנפלקס ו 50 גרם חמאת בוטנים..גם 300 גרם חזה עוף זה בערך כפול ממנה של חזה אחד.
בקיצור, תשקול, תחשב ואז תבין למה אתה לא עולה במשקל
אני יודע, בדרך כלל אני לוקח כפול חזה עוף, אבל איך אני אמור לשקול כל יחידה? מה לקחת משקל של בנאדם ולשקול?

אני יודע, בדרך כלל אני לוקח כפול חזה עוף, אבל איך אני אמור לשקול כל יחידה? מה לקחת משקל של בנאדם ולשקול?
קונים משקל לאוכל שמודד גרמים

Back
למעלה תחתית