הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון טוב

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
היי אני מתלבט בין דיימנטיז ISO לבין SUPER MASS
ההבדל ביניהם בערך 100 שח .. שווה להשקיע ת 100 שח לדיימנטיז?

כלכך,חנון !
אתה עדיין משהו בניהול שם לא?

הוא כלכך חנון שזה מקסים אותי
מה? הייתי מנהל בכושר ופיתוח הגוף עד סוף שנת 2010 ואז פרשתי ומאז לא התחברתי לפורום הזה יותר מפעם בחודש. למרות שאני לא באמת חייב לך הסברים, אז מצידי תחליט שאני מנכ"ל האתר 😃

תודה תודה 😃
חן חן.
כלכך,חנון !
אתה עדיין משהו בניהול שם לא?

הוא כלכך חנון שזה מקסים אותי
אני עומד לבכות מאושר.
מה? הייתי מנהל בכושר ופיתוח הגוף עד סוף שנת 2010 ואז פרשתי ומאז לא התחברתי לפורום הזה יותר מפעם בחודש. למרות שאני לא באמת חייב לך הסברים, אז מצידי תחליט שאני מנכ"ל האתר 😃
בקיצור, אתה זה ארז.

אני לא מבין למה ההכפשה הזו שכל מה שבא מחו"ל יותר טוב.
קודם כל, אתה צודק. אין טעם להניח מראש שכל מה שמיוצר בארץ הוא באיכות ירודה, ובטח שאין טעם להניח שכל מה שמיוצר בארה"ב הוא באיכות גבוהה. המטרה העיקרית של כל יצרן היא למקסם את הרווח שלו, והדרך להשיג את המטרה יכולה להיות מכל מיני כיוונים, כולל הוזלה לא הוגנת של תהליכי הייצור ופרסום לא מדוייק של התכולה.

כפי שראינו לאחרונה, גם חברות מכובדות מחו"ל, כאלה שהיית מניח שהמוניטין חשובים להן במידה מספקת כדי לא להתפתות, בוחרות פה ושם באיסטרטגיה הזאת בגלל היתרונות הברורים שלה לטווח הקצר, ובתקווה שלא ייתפסו ויפסידו את השוק בטווח הארוך יותר. מבחינת היצרן מדובר בהימור, וכמו בכל הימור שיקולי רווח-הפסד הם השיקולים שעלינו לבדוק. הצד של הרווח ברור: פחות כסף עבור חומרי הגלם פירושו יותר רווח בשורה התחתונה, וזה נכון ליצרן בארץ כמו ליצרן בארה"ב (או בסין). הצד של ההפסד האפשרי, לעומת זאת, שונה, גם כי בארה"ב הסיכוי שלך להיתפס הוא גדול יותר, וגם כי הצרכן בארה"ב פחות סלחני ואם נתפסת המחיר שתשלם הוא עצום, ביחוד אם אתה חברה מוּכרת, שכן אצל אלה שם המותג הוא נכס ששווה הרבה כסף.

אם צריך הסבר, גופים כמו consumer report ודומים לו מתפרנסים מפיקוח על מוצרים ויצרנים, ובארה"ב השוק מספיק גדול כדי שאבקות חלבון ותוספים שונים ייבדקו מדי פעם ע"י גופים כאלה. בארץ, אם רפי גינת לא חושב ששוק האבקות מעניין מספיק, הסיכוי של יצרן זייפן להתפס נמוך מאד כך שהפיתוי לחתוך פינות גדול יותר, וגם אם הוא ייתפס במקרה הוא תמיד יכול לשנות את שם המוצר בלי נזק רציני, פשוט מפני שעוד אין לו מוניטין ואף אחד לא יתרגש יותר מדי אם super effect לדוגמא ייעלם מהשוק ובמקומו תופיע אבקה חדשה בשם super defect או משהו כזה.

אם כך, ההגיון בהעדפת חברה אמריקאית בעלת שם על פני חברה ישראלית ש(עוד?) אין לה היסטוריה ושם מותג מוכר לא מושתת על כך שהישראלים שקרנים מטבעם יותר מהאמריקאים אלא בגלל הסביבה העיסקית השונה שבה הם פועלים. זה לא מונע את האפשרות להידפק, כפי שהבדיקות הוכיחו, אבל זה בכ"ז מקטין את הסיכוי.

היה נחמד אם איזה גוף בלתי תלוי(1) היה עורך בדיקות מעבדה רציניות לאבקות הישראליות, לא רק לעניין תכולת החלבון וסוג חומצות האמינו, אלא בעיקר לגבי איכות המוצר מבחינת מזהמים שונים ובקרת איכות הייצור, אבל עד שזה יקרה, אם אני צריך לבחור בין extreme לבין ON והתקציב שלי אינו מאד לחוץ, חוששני שהבחירה שלי לא תסייע למצב התעסוקה בישראל.
(1) משרד הבריאות? כן, בטח. אולי אם כמה סוחרים גדולים היו מצליחים להתארגן יחד הן היו יכולים להרים את הפרויקט הזה, שאינו מאד יקר, אבל האמת היא שאין להם אינטרס מיוחד לעשות זאת אלא אם שולי הרווח שלהם על אבקות ישראליות גדולים יותר מאשר על המיובאות. כל עוד שוק המיובאות נשלט ע"י מחירי מינימום שנכפים על הסוחרים ע"י היבואן, כפי שאמינושופ סיפרו לנו, זה לא יקרה.

קודם כל, אתה צודק. אין טעם להניח מראש שכל מה שמיוצר בארץ הוא באיכות ירודה, ובטח שאין טעם להניח שכל מה שמיוצר בארה"ב הוא באיכות גבוהה. המטרה העיקרית של כל יצרן היא למקסם את הרווח שלו, והדרך להשיג את המטרה יכולה להיות מכל מיני כיוונים, כולל הוזלה לא הוגנת של תהליכי הייצור ופרסום לא מדוייק של התכולה.

כפי שראינו לאחרונה, גם חברות מכובדות מחו"ל, כאלה שהיית מניח שהמוניטין חשובים להן במידה מספקת כדי לא להתפתות, בוחרות פה ושם באיסטרטגיה הזאת בגלל היתרונות הברורים שלה לטווח הקצר, ובתקווה שלא ייתפסו ויפסידו את השוק בטווח הארוך יותר. מבחינת היצרן מדובר בהימור, וכמו בכל הימור שיקולי רווח-הפסד הם השיקולים שעלינו לבדוק. הצד של הרווח ברור: פחות כסף עבור חומרי הגלם פירושו יותר רווח בשורה התחתונה, וזה נכון ליצרן בארץ כמו ליצרן בארה"ב (או בסין). הצד של ההפסד האפשרי, לעומת זאת, שונה, גם כי בארה"ב הסיכוי שלך להיתפס הוא גדול יותר, וגם כי הצרכן בארה"ב פחות סלחני ואם נתפסת המחיר שתשלם הוא עצום, ביחוד אם אתה חברה מוּכרת, שכן אצל אלה שם המותג הוא נכס ששווה הרבה כסף.

אם צריך הסבר, גופים כמו consumer report ודומים לו מתפרנסים מפיקוח על מוצרים ויצרנים, ובארה"ב השוק מספיק גדול כדי שאבקות חלבון ותוספים שונים ייבדקו מדי פעם ע"י גופים כאלה. בארץ, אם רפי גינת לא חושב ששוק האבקות מעניין מספיק, הסיכוי של יצרן זייפן להתפס נמוך מאד כך שהפיתוי לחתוך פינות גדול יותר, וגם אם הוא ייתפס במקרה הוא תמיד יכול לשנות את שם המוצר בלי נזק רציני, פשוט מפני שעוד אין לו מוניטין ואף אחד לא יתרגש יותר מדי אם super effect לדוגמא ייעלם מהשוק ובמקומו תופיע אבקה חדשה בשם super defect או משהו כזה.

אם כך, ההגיון בהעדפת חברה אמריקאית בעלת שם על פני חברה ישראלית ש(עוד?) אין לה היסטוריה ושם מותג מוכר לא מושתת על כך שהישראלים שקרנים מטבעם יותר מהאמריקאים אלא בגלל הסביבה העיסקית השונה שבה הם פועלים. זה לא מונע את האפשרות להידפק, כפי שהבדיקות הוכיחו, אבל זה בכ"ז מקטין את הסיכוי.

היה נחמד אם איזה גוף בלתי תלוי(1) היה עורך בדיקות מעבדה רציניות לאבקות הישראליות, לא רק לעניין תכולת החלבון וסוג חומצות האמינו, אלא בעיקר לגבי איכות המוצר מבחינת מזהמים שונים ובקרת איכות הייצור, אבל עד שזה יקרה, אם אני צריך לבחור בין extreme לבין ON והתקציב שלי אינו מאד לחוץ, חוששני שהבחירה שלי לא תסייע למצב התעסוקה בישראל.
(1) משרד הבריאות? כן, בטח. אולי אם כמה סוחרים גדולים היו מצליחים להתארגן יחד הן היו יכולים להרים את הפרויקט הזה, שאינו מאד יקר, אבל האמת היא שאין להם אינטרס מיוחד לעשות זאת אלא אם שולי הרווח שלהם על אבקות ישראליות גדולים יותר מאשר על המיובאות. כל עוד שוק המיובאות נשלט ע"י מחירי מינימום שנכפים על הסוחרים ע"י היבואן, כפי שאמינושופ סיפרו לנו, זה לא יקרה.
אתה צודק בגדול,רק כמה דברים,
השוק בארה"ב לא מאוד סלחני.
לפני כמה שנים היה סיפור עם BSN. שאני חושב שהגיעו איתם למצבי תביעה על NO EXPLODE בגלל שנמצא שבקושי התקרבו למינונים שהצהירו.וBSN עדיין עומדת בTOP10 ברוב אתרי המכירות של התוספים.

-אני ראיתי בדיקות מעבדה של אקסטרים צד ג'.אני יכול להגיד לך שאם היו מכניסים אותם REDDIT בבדיקות מעבדה הם היו מסיימים במקום הראשון.
כן,אני יודע שקיימת העובדה שהבחור זייף לי את הבדיקה אבל לא חושב שהוא יעשה את זה.ואם כן,יצאתי פתי.

הסיבות שאני ממליץ על אקסטרים ומאוד ארצה גם שיקנו אותה היא:
1)היא יחסית זולה.
2) ראיתי בדיקות מעבדה ואני מרוצה.
3)היא טעימה
4)היא תוצרת הארץ,אני בעד לפתח את השוק הארצי של התוספים,במיוחד אצל חברה שנמכרת הרבה יותר בזול בעקבות זה שהיא מיוצרת בארץ ולא גוזרת עלייך קופון כמו שאר המוצרים שהם ייצור כחול-לבן (סתם לדוג' החלבון - ווי פרוטאין,שהיה עולה כמו אבקה מח"ול. גולדסטאר-שעולה לך כמו הייניקן וקרסלברג)
Nice to meet you!

עריכה : פאק שמתי לב עכשיו שזה תזונה ותוספים ולא עוף טופיק מצטער מאוד על הספאם...
דיי אתה ארז?

#שוקל להעביר את הנושא לאוף טופיק

השוק בארה"ב לא מאוד סלחני.
רצית להגיד את ההיפך, אבל הבנתי, ואני מקבל את ההערה שלך לגבי השוק בארה"ב. מסתבר שמרימי משקולות הם ציבור צרכנים סובלני (או מטומטם, תלוי בגישה שלך) גם בארה"ב, וזה אכן מחליש את הטיעון שהצגתי. לעומת זאת, סעיף 2 שלך אינו אומר הרבה אם הבדיקה לא נערכה ע"י גוף בלתי תלוי ובהתאם לסטנדרטים מקובלים של בדיקות איכות כך שהמשקל שלה אינו גדול. לדוגמא - ואני ממש לא אומר שזה מה שהיה שם - הם יכולים לשלוח 10 דוגמאות לבדיקות ולפרסם רק את הדוגמא שיצאה הכי טוב, שלא לדבר על האפשרות לרמאות גסה יותר ע"י ייצור אבקה באיכות גבוהה רק לצרכי הבדיקה.

אני חושב שהתגובה שלך יחד עם זאת שלי נותנות לקוראים מספיק נקודות לחשוב עליהן לפני קבלת ההחלטה, כך שמצידי הנושא סגור.

רצית להגיד את ההיפך, אבל הבנתי, ואני מקבל את ההערה שלך לגבי השוק בארה"ב. מסתבר שמרימי משקולות הם ציבור צרכנים סובלני (או מטומטם, תלוי בגישה שלך) גם בארה"ב, וזה אכן מחליש את הטיעון שהצגתי. לעומת זאת, סעיף 2 שלך אינו אומר הרבה אם הבדיקה לא נערכה ע"י גוף בלתי תלוי ובהתאם לסטנדרטים מקובלים של בדיקות איכות כך שהמשקל שלה אינו גדול. לדוגמא - ואני ממש לא אומר שזה מה שהיה שם - הם יכולים לשלוח 10 דוגמאות לבדיקות ולפרסם רק את הדוגמא שיצאה הכי טוב, שלא לדבר על האפשרות לרמאות גסה יותר ע"י ייצור אבקה באיכות גבוהה רק לצרכי הבדיקה.

אני חושב שהתגובה שלך יחד עם זאת שלי נותנות לקוראים מספיק נקודות לחשוב עליהן לפני קבלת ההחלטה, כך שמצידי הנושא סגור.
את האמת שנראה כאילו לך יש יותר ידע בתחום הזה ..לא פסלתי שום דבר שאמרת,רק העליתי טענות נגד+ההסבר שלהן.

לפי ההנחות של כותבי הפוסט, את כל המוצרים כדאי להזמין מחו״ל. סופר אפקט חדשה ? קיימת כמעט עשור, עם השנים החלבון עבר שיפור בטעם וגם בערבוב. אקסטרים סגרו 6 שנים לא מזמן, מדובר באותו היצרן בדיוק. אם אתם כל כך חוששים שהאבקה היא באיכות ירודה, אז אין מה לגעת במוצרי חלב למניהם קרי יוגורטים ומעדנים, כי מכינים אותם מאותה אבקת חלבון.
מי גבינה זה מי גבינה בסופו של דבר, כל הסיפורים על הידרוליזציה חלבוני איזולייט הם לא יותר מגימיקים שיווקים, כמובן שיש לזה קהל יעד: פלאוליסטים אשר חיים אורח חיים קטוגני, רגישים ללקטוז חולי סכרת ועוד
למתאמן הממוצע מספיק אפילו גביע קוטג או אפילו שוקו לאחר האימון, אך כמובן שאף אחד מאיתנו לא יתחיל להסתובב עם שקיות שוקו או גביעי קוטג, העדיפות היא לצריכה של אבקת חלבון.

על חלבון תוצרת חו״ל משלמים עבור כמה פרמטרים:
1.הראשי והעיקרי זה המיתוג
2. היבוא הוא לא דבר זול, וכל מי שמסייע בתהליך צריך גם לגזור קופון
3. גם ליבואן לא חסר הוצאות: שינוע, אחסנה, מחסנאים, סוכנים, רשיונות - כל מוצר המיובא מחו״ל מצריך רשיונות משרד הבריאות, חלק מהיבואנים מקצים תקן לעובד שיתעסק רק עם הנושא, שלא נדבר על ההליכים הבירוקרטים והחוקיות הלא סטנדרטית שמקשה על כל יבואן.
לאחר כל השיקולים, מן הסתם שהיבואן יתמחר את האבקה יותר יקר, בעיקר לכסות הוצאות וגם לצאת עם משהו בכיס.

לסיכום: אבקת חלבון זו אבקת חלבון, כן קיימים טריקים של אמינו ספייקינג, אבל כאן בארץ אפילו לא מתעסקים עם זה. מה שמשנה בעיקר מאבקה לאבקה זה עניין של טעם וכמות הפחמימות. עשיתי לאחרונה 6 בדיקות במעבדות השונות לחלבון אקסטרים, אנחנו מחכים לאישורים מעורכי דין על מנת לפרסם. אני מאמין שלאחר שאנשים יראו את תוצאות הבדיקה יקנו את האבקה בלב שקט.
אבקת חלבון זה לא פיזיקה גרעינית בסהכ חומר גלם שכל יצרן מוסיף את החומרי טעם וריח שלו וכותב בפרסום שלי הכי טוב.

מעניין אם ישראלי היה גר בקליפורניה והיו אומרים ש San מיוצר בקליפורניה, מעניין אם גם אז הוא היה חושב שתוצרת מקומית היא ירודה.
יש כאן פן פסיכולוגי בעיקר, אנחנו שומעים ישראלי והדבר הראשון שעולה לנו בראש זה קומבינה, לא פלא, יהודים מה לעשות אנחנו המצאנו את המילה. אז נכון, יש קומבינות, אבל כאן מדובר במוצר עצמו שהוא יחסית לא מהיקרים ליצור עדיין מצליחם לעבוד עליו עם רווח ולכן פחות נוטים לעשות כאן קומבינות. כן, יש אבקות חלבון תוצרת הארץ שערבבו שם גם סויה, וכן זה בעיקר בשביל להוזיל עלויות ולהגדיל רווחיות, פשוט צריך לדעת מה קונים. אקסטרים וסופר אפקט נמצאות מספיק זמן בשוק ונבדקו כל פעם אקראית בבדיקות מעבדה. עד היום הזה כל הבדיקות יצאו תקינות.

בא לך דמטייז, לך על זה, זה לא באמת משנה פרט לזה ששם תממן עלויות יבוא וכל מה שציינתי מקודם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב מחר אני קונה אז ... זה לא משנה מתי זה נספג נכון ? נגיד לאחי יש סופר מאס גיינר של דיימטיז ניראלי .. זה נספג כמו האיזו או כמו האליט בערך?
מה לקחת תאיזו או את האליט? ואיך אני אדע איזה טעם לקחת כי אני מעדיף גם טעם שיהיה טוב עם מים .. חשבתי על בננה או קרם עוגיות

דימנטייז איזו 100 עחי הכי טוב מהירות ספיגה טיל באליסטי, שותה שיי
לא כל כך הבנתי רק על איזו חברה אתה מדבר ?
אני שוקל בפעם הראשונה לקנות בארץ והייתי שמח לקבל קצת ייעוץ על מה כדאי לקנות.

דיברתי בעיקר על אקסטרים וסופר אפקט, עם החברות האלו יש לי יותר הכרות עם בעלי העסק ומי עומד מאחורי כל מותג.

דיברתי בעיקר על אקסטרים וסופר אפקט, עם החברות האלו יש לי יותר הכרות עם בעלי העסק ומי עומד מאחורי כל מותג.
תודה

• פותח/ת השרשור

מה אתה אומר על ה דיימיטז אליט .. לקחת ? וסופרר אקפט אין לה תוצאות מעבדה בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית