עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מהחומרים שמיוצרים בארץ כרגע יש רק אחד וחצי שאני סומך עליהם והתוצרים שלהם לא בתמונות שהעלת.ערב טוב חברים!
רציתי לדעת האם החומרים טובים, מקוריים?
ליאור, אני בכלל לא מנסה להרגיע אותך יא אפס, מתנשא,
אני אצטט אותך
"פעם ראשונה שאני רואה נובה בואיל שחור,הזוי"
חחח, הזוי, תגובה של ....
חג שמח נשמה.
נובה עברו לבקבוקים חומים
זה בסדר
הם עברו לבקבוקים שקופים. זה החרא בפנים שחום.נובה עברו לבקבוקים חומים
דווקא זיוף לא רע בכלל. ההבדלים המשמעותיים היחידים שמצאתי הם בצורת ההדבקה ובאזור של 250mg שחסר בו שורה שלמה של הכיתוב testosterone enantateהכי טובים ומקוריים ?
1) קודם כל לגבי האמפולות של Bayer תכנסו כולם לתמונה שלהם איפו שמופיע 2 אמפולות אם מדבקה לבנה. זה אחד הזיופים הגרועים ביותר שראיתי. תסתכלו טוב טוב על הראשים העקומים שלהם. זה זיוף 300%. אם תרצו לראות איך נראה מקורי אני יהרגן לכם תמונה כולל אריזות מקוריות. כל הראשים אותו הדבר. וסביר להניח שכל שאר האמפולות של אותו ספק זה זיופים יפים שהוא מביא מתאילנד. שם זה עולה לו 4-5 שקל לאמפולה מזוייפת שדי דומה למקור.
אני כבר שומע את הדילר שלו אומר לו בעוד חודש "מה לעשות אחי... אתה לא אוכל מספיק"😉דווקא זיוף לא רע בכלל. ההבדלים המשמעותיים היחידים שמצאתי הם בצורת ההדבקה ובאזור של 250mg שחסר בו שורה שלמה של הכיתוב testosterone enantate
יש אנשים שבאמת לא אוכלים מספיק. פשוט מתי שהחומר מזוייף משמינים רק שומן מכל האוכל. שאתה בסייקל זה שונה אתה גודל ועולה בבשר ורואים את זה וגם מרגישים את זה.אני כבר שומע את הדילר שלו אומר לו בעוד חודש "מה לעשות אחי... אתה לא אוכל מספיק"😉
המדבקה של נובה האורגינל לא אמורה להיות גדולה אלא יותר קטנה זה הדבר המשמעותי שאפשר לראות מה גם שהמדבקה הזאת היא דהוייה ומכוערתדווקא זיוף לא רע בכלל. ההבדלים המשמעותיים היחידים שמצאתי הם בצורת ההדבקה ובאזור של 250mg שחסר בו שורה שלמה של הכיתוב testosterone enantate
אלכסיש אנשים שבאמת לא אוכלים מספיק. פשוט מתי שהחומר מזוייף משמינים רק שומן מכל האוכל. שאתה בסייקל זה שונה אתה גודל ועולה בבשר ורואים את זה וגם מרגישים את זה.
הנובה לא נובה...המדבקה של נובה האורגינל לא אמורה להיות גדולה אלא יותר קטנה זה הדבר המשמעותי שאפשר לראות מה גם שהמדבקה הזאת היא דהוייה ומכוערת
זרוק עוד איזה מבט על התמונהלמה הבאייר לא באייר?
הראשים לא אמורים להיות שונים הם אמורים להיות בול אותו דבר , מפעל של באייר או אורגנון מהולנד מיוצר עם מיכשור לא כמו באנדרגראונד , זיוף אמפולות הם מיוצרים ב ug ולסגור אמפולות זה לסגור עם מבער , והראשים לא יוצאים כמו רפואי , ככה אפשר לזהות מקור וזיוף , אני יודע מאיפה החומרים האלו יצאו אז אני יכול להגיד לך שכל מה שיש שם זה שמן אנדרדוסלמה הבאייר לא באייר?
אלכס, השוני בראשים הוא כי יש בהם שמן אז זה נראה כאילו הראש עקום.
אם תשאל אותי זה הכיתוב. לא הגיוני שיכתב 250mg על האמפולה מבלי פירוט של שם הרכיב הגנרי (מלבד השם המסחרי).למה הבאייר לא באייר?