ייעוץ מידע האם החומרים טובים/ מקוריים?

• פותח/ת השרשור 123ndvz
  • פורסם בתאריך

123ndvz

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
-61
7
0
ערב טוב חברים!

רציתי לדעת האם החומרים טובים, מקוריים?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 49 · צפיות: 362
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 368
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 30.2 · צפיות: 382
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.1 · צפיות: 353
נערך לאחרונה:
ערב טוב חברים!

רציתי לדעת האם החומרים טובים, מקוריים?
מהחומרים שמיוצרים בארץ כרגע יש רק אחד וחצי שאני סומך עליהם והתוצרים שלהם לא בתמונות שהעלת.
במקרה של @LiorKim קיבלת תשובה כנה מאדם שלא חייב לתת לך אותה. אתה צריך להתבייש על התגובה שלך. אתם לא באותה פלנטה (לעולם לא תהיה).

ליאור, אני בכלל לא מנסה להרגיע אותך יא אפס, מתנשא,
אני אצטט אותך
"פעם ראשונה שאני רואה נובה בואיל שחור,הזוי"

חחח, הזוי, תגובה של ....

חג שמח נשמה.

אתה חתיכת לוזר קטן ואפסון. ליאור הזריק כשאמא שלך עשתה אותך. אתה ילד בן 14 שלא למד להתנהג. הנובה פארם מעולה מנסיון אישי ממליץ בחום לא כואב ומתפזר חלק. תזריק בוקר צהריים וערב 2 סיסי בכל פעם.

איזה חגיגה..... איך פיספסתי את כל זה....

מצגת אימה אומנם מבנאדם חסר טקט קצת.... אבל אחלה סייקל בכדי ללמוד מה לא לעשות הלאה.

הכי טובים ומקוריים ?
1) קודם כל לגבי האמפולות של Bayer תכנסו כולם לתמונה שלהם איפו שמופיע 2 אמפולות אם מדבקה לבנה. זה אחד הזיופים הגרועים ביותר שראיתי. תסתכלו טוב טוב על הראשים העקומים שלהם. זה זיוף 300%. אם תרצו לראות איך נראה מקורי אני יהרגן לכם תמונה כולל אריזות מקוריות. כל הראשים אותו הדבר. וסביר להניח שכל שאר האמפולות של אותו ספק זה זיופים יפים שהוא מביא מתאילנד. שם זה עולה לו 4-5 שקל לאמפולה מזוייפת שדי דומה למקור.
דווקא זיוף לא רע בכלל. ההבדלים המשמעותיים היחידים שמצאתי הם בצורת ההדבקה ובאזור של 250mg שחסר בו שורה שלמה של הכיתוב testosterone enantate

דווקא זיוף לא רע בכלל. ההבדלים המשמעותיים היחידים שמצאתי הם בצורת ההדבקה ובאזור של 250mg שחסר בו שורה שלמה של הכיתוב testosterone enantate
אני כבר שומע את הדילר שלו אומר לו בעוד חודש "מה לעשות אחי... אתה לא אוכל מספיק"😉

אני כבר שומע את הדילר שלו אומר לו בעוד חודש "מה לעשות אחי... אתה לא אוכל מספיק"😉
יש אנשים שבאמת לא אוכלים מספיק. פשוט מתי שהחומר מזוייף משמינים רק שומן מכל האוכל. שאתה בסייקל זה שונה אתה גודל ועולה בבשר ורואים את זה וגם מרגישים את זה.

מה שקרה לי בסייקל הראשון החומר היה מזויף =[[[[[[[[[[[[[[ כל כך עצוב ועליתי ים שומן שעכשיו אני עובד כדי להחזיר את המצבבבבבבבבבבבבב:97:🤬🤬🤬🤬🤬🤬😭😭😭😭😭

המדבקה של נובה האורגינל לא אמורה להיות גדולה אלא יותר קטנה זה הדבר המשמעותי שאפשר לראות מה גם שהמדבקה הזאת היא דהוייה ומכוערת

יש אנשים שבאמת לא אוכלים מספיק. פשוט מתי שהחומר מזוייף משמינים רק שומן מכל האוכל. שאתה בסייקל זה שונה אתה גודל ועולה בבשר ורואים את זה וגם מרגישים את זה.
אלכס
אני ואתה יודעים שחומרים טובים
1. גורמים לעליה בתיאבון
2. מורגשים היטב!! בין אם תאכל קצת יותר או קצת פחות
המדבקה של נובה האורגינל לא אמורה להיות גדולה אלא יותר קטנה זה הדבר המשמעותי שאפשר לראות מה גם שהמדבקה הזאת היא דהוייה ומכוערת
הנובה לא נובה...
הבאייר לא באייר
הורטקס כנראה ורטרס (אורגינל)
והסייקל לא סייקל 😭

למה הבאייר לא באייר?

אלכס, השוני בראשים הוא כי יש בהם שמן אז זה נראה כאילו הראש עקום.
הראשים לא אמורים להיות שונים הם אמורים להיות בול אותו דבר , מפעל של באייר או אורגנון מהולנד מיוצר עם מיכשור לא כמו באנדרגראונד , זיוף אמפולות הם מיוצרים ב ug ולסגור אמפולות זה לסגור עם מבער , והראשים לא יוצאים כמו רפואי , ככה אפשר לזהות מקור וזיוף , אני יודע מאיפה החומרים האלו יצאו אז אני יכול להגיד לך שכל מה שיש שם זה שמן אנדרדוס

ראיתי כמה וכמה סרטונים ביוטוב על ייצור אמפולות, זה לא יוצא 100% זהה, לפעמים יש שוני קל בין סגירה לסגירה של אמפולה, ממש דקויות אבל.

ומהיכן יצאו החומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית