הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לשלב יותר פירות בתזונה

מצב
השרשור נעול

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אפשר להחליף בבוקר את ה 2 פרוסות לחם מלא בתותים זה יוצא כמות גדולה 60 גרם 2 פרוסות לחם לאומת 470 גרם תותים נשמע הרבה ומשביע וגם ערכים דומים
ובנוסף ממקום שבעולת שואל או אורז להחליף באותם בערכים לפי הכמות בבננות באחת הארוחות ביום יום או אפשרות לאחר האימון או שזה יותר מידי פירות בתפריט חיטוב. אני חושב שזה בסדר אבל רציתי לדעת בוודאות שאין בעיה אני משתדל שזה יהיה פירות עם ערך נמוך בשביל שלא יווצר תחושת רעב

תותים זה סבבה בננות חצי קלאץ,הכל תלוי בכמה אתה אוכל. בכל מקרה לחם זה לא אופציה משהו לחיטוב אבל הייתי משאיר את השיבולת שועל.

• פותח/ת השרשור
ולחם זה ?
עם כל הכבוד זה לא מה ששאלתי

נערך לאחרונה:
חצי קילו תותים??
א. ימבה פרוקטוז.
ב. ימבה שלשול.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
470 יצא לי כמו 2 לחם עינן ולא שלשול ולא נעלים. אבל אפשר לדעת כאילו למה לא מומלץ ? יש בזה גם סיבים ודברים טובים וגם משביע יותר
ובננה חשבתי לשלב קצת אחרי אימון עם בטטה שניהם מתוקים יחד עם האבקת חלבון.ומה הקטע עם הפרוקטוז קראתי בקילוגרם על זה בפירות בסיכום שנכון שיש הרבה אבל עם הרבה סיבים אז זה מתעכל לאט כמו התותים.וזה בתקופת חיטוב
אפשרות שניה ממקום לאכל 470 תותים נאכל חצי כ235 גרם תותים ובשאר הקלוריות שבעולת שואל אם זאת גם אפשרות

פתחת בדיוק את אותה שאלה לפני כמה ימים על פירות יער.. מה הקטע? זה בערך אותו הדבר להחליף בניהם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית