הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם על העמסה

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
ערב טוב לכולם
רציתי לשמוע את דעתכם על העמסה הראשונה שעשיתי מאז שהתחלתי לחטב ליפני 14 יום.
בן 23 משקל 70 בסיבובת ה12 אחוז שומן RMR 2300 קלוריות
אוכל עד 90 גרם בחיטוב על 1750 קלוריות 4-5 אימוני כוח 3 ריצה.
העמסה שעשיתי הייתה די קצרה בסביבות ה14 שעות האם זה בסדר?
השתדלתי לשמור על ההעמסה כמה שיוותר נקייה קמתי בבוקר אכלתי ויצאתי לאימון רגליים כתפיים משקלים כבדים ולאחר מכן התחלתי להעמיס באמת
2 סקופ חלבון
4 וגורט 0% שומן בטעמים
90 שיבולת שועל
200 גרם שיבולת שועל בטעמים
75 גרם קוטג 1%
280 גרם אורז
חזה עוף 135 גרם
קטשופ 30 גרם
מלפפון + עגביה
חלב 1% וניל 700מיל
חמאת בוטנים 20 גרם
פירכיות אורז מלא 100 גרם
50 גרם פייבר 1
סה”כ =
קלוריות 3150
פחמימה 516 65% מתוכם 90 גרם סוכרים ו50 סיבים תזונתיים.
חלבון 179 22%
שומן 48 14%
מה דעתכם העמסה הזו נחשבות נקייה? מרגיש כבר נוזלי ושהאוכל תקוע בגרון ובסנטר יודע שזה ירד בקרוב אבל בכל זאת מרגיש מוזר..
מה שעוד שמתי לב שככל שאכלתי יותר פחמימה כך רצייתי להמשיך לאכול וניהיתי רעב יותר
האם עליי לנסות לעשות העמסות ארוכות יותר? העמסה הבאה בעוד 12 יום יהיה טוב ?
תודה רבה על העזרה ושבוע טוב 😃

נערך לאחרונה:
אחלה העמסה לפי דעתי מבחינת ערכים. לגבי האוכל הייתי מוריד את ה100 גרם חזה ואת החלב מחליף במשהו אחר..מה גם שאולי חוסך את הסקופים של החלבון

העמסה בעוד 12 יום - פנטסטי.
הלוואי שכל מי שהיה מפרסם שרשור היה רושם מסודר כמוך..זאת הבקשה שלי ליום הולדת הקרובה.

הלוואי שכל מי שהיה מפרסם שרשור היה רושם מסודר כמוך..זאת הבקשה שלי ליום הולדת הקרובה.
חחח מתי היום הולדת?

מה דעתכם העמסה הזו נחשבות נקייה? מרגיש כבר נוזלי ושהאוכל תקוע בגרון ובסנטר יודע שזה ירד בקרוב אבל בכל זאת מרגיש מוזר..
מבחינת הערכים הסופיים זה מעולה, אני ביום העמסה משתדל לא לגעת במקורות חלבון ושומן ולתת לזה להגיע רק ממקורות פחמימה..
אבל אתה מעמיס בפלוס קלורי מטורף מעל הניטראלי אז כנראה שאין מנוס לדחוף גם מקורות חלבון..

• פותח/ת השרשור
העמסה בעוד 12 יום - פנטסטי.
תודה רבה אחי והכי חשוב מזל טוב. אתה מאוד צנוע בבקשות שלך מקווה שאנשים ישימו לב לזה יותר
חחח מתי היום הולדת?

מבחינת הערכים הסופיים זה מעולה, אני ביום העמסה משתדל לא לגעת במקורות חלבון ושומן ולתת לזה להגיע רק ממקורות פחמימה..
אבל אתה מעמיס בפלוס קלורי מטורף מעל הניטראלי אז כנראה שאין מנוס לדחוף גם מקורות חלבון..
כן היה לי קצת קשה עם כל הפחמימה זה פשוט לא מילא אותי וחוץ מזה הרגשתי שאני צריך לפחות 2 גרם חלבון מלא כפול משקל גוף בעקבות האימון הגומר שעשיתי ליפני.
החמאת בוטנים סתם התפנקות של השיבולת שועל האחרונה לאותו יום הטעם כבר הרג אותי.
התחלתי באמת להעמיס פחמימות ב12 בצהריים אחרי האימון וסיימתי את העמסה ב12 כשהלכתי לישון האם זה קצר מידי?

תודה רבה אחי והכי חשוב מזל טוב. אתה מאוד צנוע בבקשות שלך מקווה שאנשים ישימו לב לזה יותר

כן היה לי קצת קשה עם כל הפחמימה זה פשוט לא מילא אותי וחוץ מזה הרגשתי שאני צריך לפחות 2 גרם חלבון מלא כפול משקל גוף בעקבות האימון הגומר שעשיתי ליפני.
החמאת בוטנים סתם התפנקות של השיבולת שועל האחרונה לאותו יום הטעם כבר הרג אותי.
התחלתי באמת להעמיס פחמימות ב12 בצהריים אחרי האימון וסיימתי את העמסה ב12 כשהלכתי לישון האם זה קצר מידי?
אם אני מתאמן בבוקר ההעמסה, גם אצלי זה פחות או יותר ככה.

חחח מתי היום הולדת?

8.4:s85:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית