עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי עושה העמסת קריאטין בגלל הפסקה של שבוע וחצי.האם לאחר פסח כדי להשלים את החסר יש לקחת במשך שבוע 10 גר'?
אשרייך צדיקבחול המועד אני עושה הפסקה עם הקריאטין בגלל הכשרות
בגדול לא משהו מיוחדמה יכול להיות ״לא כשר״ בקריאטין?
זה שכתוב על הביצים כשר לפסח. מה התרנגולת חירבנה משהו שונה?יש לי כלל די קל..
לא רשום כשר לפסח ..לא כשר לפסח..
תודה רבה על התשובות !
זה שכתוב על הביצים כשר לפסח. מה התרנגולת חירבנה משהו שונה?
-לא.
נכון, אני סתם מנסה להבין את ההיגיון.אחי למה תגובה כזו..
כל אחד מה שטוב לו..
איש איש באמונתו יחיה.זה שכתוב על הביצים כשר לפסח. מה התרנגולת חירבנה משהו שונה?
-לא.
קריאטין הוא כשר לפסח, כמו שנאמר "מה שאינו ראוי למאכל כלב, כשר לפסח" תהיה בטוח שהבהמה אינו אוכלת קריאטין, אם היה לקריאטין טעם וריח נושא הכשרות היה שנוי במחלוקת אבל אין לו לכן זה כשר לפסח.בחול המועד אני עושה הפסקה עם הקריאטין בגלל הכשרות
הכשרות לפסח לא רק נמדדת עבור אלה ששומרים בקטע של מאכל,קריאטין הוא כשר לפסח, כמו שנאמר "מה שאינו ראוי למאכל כלב, כשר לפסח" תהיה בטוח שהבהמה אינו אוכלת קריאטין, אם היה לקריאטין טעם וריח נושא הכשרות היה שנוי במחלוקת אבל אין לו לכן זה כשר לפסח.
חז"ל אמרו שאם יש בביתך לחם שנשאר הרבה זמן ועלה עליו עובש ואינו ראוי למאכל הוא כשר לפסח למרות שהוא חמץ.הכשרות לפסח לא רק נמדדת עבור אלה ששומרים בקטע של מאכל,
אלא בהאם המקום שמייצר אותם הוא עצמו כשר לפסח מבחינת החמץ שנמצא בו וכן הלאה
אני לא בא להתנצח איתך, כי זה ממש לא מעניין אותי.חז"ל אמרו שאם יש בביתך לחם שנשאר הרבה זמן ועלה עליו עובש ואינו ראוי למאכל הוא כשר לפסח למרות שהוא חמץ.
זאת אומרת שגם אם מייצרים על אותו פס שמייצרים קריאין גם מוצרי דגן, הקריאטין כשר לפסח כי אין לו טעם וריח והוא אינו ראוי למאכל בהמה.
בדוק עם הרב.
חחחחח איך זה הגיוני שאתה מגיב כל כך מהר! עד שהדף שלי נפתח אתה כבר הגבת. יש מצב שיש לך כוחות על טבעיים? 😱אני לא בא להתנצח איתך, כי זה ממש לא מעניין אותי.
אם אתה אומר, מאמין לך 😃
🤫חחחחח איך זה הגיוני שאתה מגיב כל כך מהר! עד שהדף שלי נפתח אתה כבר הגבת. יש מצב שיש לך כוחות על טבעיים? 😱
בדיוק. ולמה? כי כמו שאמר המר"ן מורן:יש לי כלל די קל..
לא רשום כשר לפסח ..לא כשר לפסח..
אלא בהאם המקום שמייצר אותם הוא עצמו כשר לפסח מבחינת החמץ שנמצא בו וכן הלאה
השם יברך אותך שלא תאבד גרם שריר/כוחאגב, כבוד הרב עם אנשים @nlr666 אפשר גם ברכה לשמירת כוחות בגלל ההתנזרות מויטמינים ומינרלים השבוע? אני ממש מודאג 🙁