עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רשמתי לך מה האופציה הזולה ביותר, החלטה שלך מה אתה רוצה לעשות עם המידע הזה. אם אתה רוצה תזמין עכשיו מה שבא לך.חחחח איזה , אני חושב שאני אקנה עכשיו רק פח אחד שיספיק לי לחודשיים לא ? כי 65 מנות אז זה מספיק לחודשיים בערך .. ואחרי זה אזמין אולי מחול שקים של קילו אם יש מכמה טעמים
:aloof-and-bored002:אני רשמתי לך מה האופציה הזולה ביותר, החלטה שלך מה אתה רוצה לעשות עם המידע הזה. אם אתה רוצה תזמין עכשיו מה שבא לך.
לילה טוב
חיטוב או סתם רעב?(אלא אם אתה מחשיב רעב של חיה כבעיה)
כי הם אומרים לי שזה מזיק לי בגלל הgh שלי לא יודע .. כאילו חסר לי gh ..אני מנסה לשכנע אותםשזה חארטה ושזה בדיוק כמו לאכול טונה וקוטג'.
אני טפו טפו טפו כבר כמה שנים צורך אבקה וברוך השם לא קרה לי כלום(אלא אם אתה מחשיב רעב של חיה כבעיה)
מה?כי הם אומרים לי שזה מזיק לי בגלל הgh שלי לא יודע .. כאילו חסר לי gh ..אני מנסה לשכנע אותם
סתומים .. אומרים לי שאחרי שמפסיקים להתאמן אז משמינים בגלל האבקהמה?
מה הקשר בכלל?
יש את הדבר הזה שנקרא הגיון, שאומר שקוטג' לא הופך בעתיד לשומן ( אלא אם כן אתה במצב ממש קשה ).סתומים .. אומרים לי שאחרי שמפסיקים להתאמן אז משמינים בגלל האבקה
. יש אולי איזה אישורים רפואיים על זה ?או נגיד רופאים בבתי חולים שאומרים שזה בסדר ?
חחח שכנעתי אותם 😃 עוד שעתיים זה אצלי .אבקה לא "משמינה" או "מרזה" זה שאתה לא מתאמן(ולא מאמן שריר) ובמקבל צובר הרבה שומן זה מה שמשמין אותך.
אבקה לוקחים בגלל שלבנאדם רגיל קשה לאכול כמויות גדולות של אוכל כדי לקבל את כמות החלבון הדרושה מהם אז הוא מתסף באבקה בנוסף לאוכל המוצק.
הוא באמת בן 63 ??63, אם אני לא טועה 64 אוטוטו