הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר מתלבט בין בננה לקרם עוגיות-דיימטיז אליט

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
מה כדאי? אני בדרכ שותה עם חלב אבל אפשר גם לדעת מה עדיף עם מים ? תודה

חחחח איזה , אני חושב שאני אקנה עכשיו רק פח אחד שיספיק לי לחודשיים לא ? כי 65 מנות אז זה מספיק לחודשיים בערך .. ואחרי זה אזמין אולי מחול שקים של קילו אם יש מכמה טעמים
אני רשמתי לך מה האופציה הזולה ביותר, החלטה שלך מה אתה רוצה לעשות עם המידע הזה. אם אתה רוצה תזמין עכשיו מה שבא לך.
לילה טוב

אני קניתי באמינושופ את הגולד סטנדרט ( 5 פאונד ) ב 300 ואת האיזו 100 ב 350.
זה היה במבצע שוק החלבונים שהיה לא מזמן.

אם זה לא מחיר טוב, אני לא יודע מה כן.

• פותח/ת השרשור
ההורים שלי חופרים לי לא לקנות דיימטיז אליט כי זה מסוכן לכליות וגם כי רופא אחד אמר להם שמישהו בא עם אי ספיקת כליות ... איך לשכנע אותם ???

שזה חארטה ושזה בדיוק כמו לאכול טונה וקוטג'.

אני טפו טפו טפו כבר כמה שנים צורך אבקה וברוך השם לא קרה לי כלום(אלא אם אתה מחשיב רעב של חיה כבעיה)

• פותח/ת השרשור
שזה חארטה ושזה בדיוק כמו לאכול טונה וקוטג'.

אני טפו טפו טפו כבר כמה שנים צורך אבקה וברוך השם לא קרה לי כלום(אלא אם אתה מחשיב רעב של חיה כבעיה)
כי הם אומרים לי שזה מזיק לי בגלל הgh שלי לא יודע .. כאילו חסר לי gh ..אני מנסה לשכנע אותם

סתומים .. אומרים לי שאחרי שמפסיקים להתאמן אז משמינים בגלל האבקה
. יש אולי איזה אישורים רפואיים על זה ?או נגיד רופאים בבתי חולים שאומרים שזה בסדר ?
יש את הדבר הזה שנקרא הגיון, שאומר שקוטג' לא הופך בעתיד לשומן ( אלא אם כן אתה במצב ממש קשה ).

אבקה לא "משמינה" או "מרזה" זה שאתה לא מתאמן(ולא מאמן שריר) ובמקבל צובר הרבה שומן זה מה שמשמין אותך.

אבקה לוקחים בגלל שלבנאדם רגיל קשה לאכול כמויות גדולות של אוכל כדי לקבל את כמות החלבון הדרושה מהם אז הוא מתסף באבקה בנוסף לאוכל המוצק.

• פותח/ת השרשור
אבקה לא "משמינה" או "מרזה" זה שאתה לא מתאמן(ולא מאמן שריר) ובמקבל צובר הרבה שומן זה מה שמשמין אותך.

אבקה לוקחים בגלל שלבנאדם רגיל קשה לאכול כמויות גדולות של אוכל כדי לקבל את כמות החלבון הדרושה מהם אז הוא מתסף באבקה בנוסף לאוכל המוצק.
חחח שכנעתי אותם 😃 עוד שעתיים זה אצלי .
תגיד האליט הרגילה זה 2.3 KG ו75 סקופים ? או 65?http://www.fitbody.co.il/suppelments/2/אבקת-חלבון-עלית-דיימטייז-חלבון-מי-גבינה-2-3-קג

• פותח/ת השרשור
לקחתי תקרם עוגיות .. זה נחמד הריח לא הכי טוב אבל סבבה.. יש דרך איכשהו לעשות את זה יותר טעים ? זה גיוני לשים סקופ אחד שלם (קטן כזהאדום) על 200מל? זה כלום ..

אני שם סקופ ( היה לי קפה מוקה ונגמר ) עם הגבעה הקטנה של הכף על 500 מ"ל מים ועדיין נהנה מהטעם והוא בכלל לא דליל.

• פותח/ת השרשור
טוב לקחתי תקרם עוגיות .. מתוק מדי .. לא משהו .. מה כדאי להיוסיף?? כמה סקופים וכמה חלב או מים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית