הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אכילת ביצים חיות

מצב
השרשור נעול

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אוקיי, אז ברוח פסח, תמיד יש מסורת שאמא מכינה את אותה עוגה מסורתית שלנו, עוגה חצי אפוייה.
כל העוגה מבוססת על שוקולד מריר מומס שמעורבב עם חמאה וחלמונים, ואחר כך מקפלים את זה עם החלבונים אחרי שהקצפנו אותם, ומשם העיסה מתחלקת חצי-חצי ולחצי אחד מצטרף קמח ועוד כמה דברים ונאפה, ולחצי השני אגוזי מלך גרוסים והוא נכנס למקרר,מתייצב ונהיה כמו מוס.

השאלה היא, המוס הזה הוא דל פחמימה ( תלוי בשוקולד ) וטעים בטירוף, אם ככה, אני יכול לאכול אותו כל היום.
השאלה הנוספת היא, האם אפשר לאכול ביצים חיות? כי אני מודע לסיכון של סלמונלה וכו', אבל השאלה היא עד כמה זה נורא כשהביצים אחרי ייצוב במקרר ?
למי שמתעניין יותר, היה לי רעיון להכין עוגת שכבות עם פנקייק חלבון ועם המוס ובעצם, שיהיה טעים בטירוף ודל פחמימה ( כל פעם חתיכה קטנה עם קפה, לא רואה יותר טוב מזה.

בקיצור, אם זה באמת אפשרי לאכילה ואין בעיה עם זה, אני אכין ( ואפרסם מתכון + תמונות ) כדי שגם אתם תוכלו להנות.

מר וגברת 😣 מזמינים אותכם לבר המצווה של בננו 🤦‍♂️....

• פותח/ת השרשור
האשכול הזה הוא ספאם אחד גדול, שלא מועיל לאף אחד.

@GoldEagle
כבר אמרתי לך בעבר, ספאם והטרלות בפורום ייעוץ לא יתקבלו כאן בברכה
ואתה כל פעם גולש למקומות האלה.. ולא רק שאתה גולש לשם, אתה נסחף עם זה יותר מידיי.

בפעם הבאה תקבל גם אזהרה, וחבל.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית