הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות שניה לפני שאני מזמין מחו"ל

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
אז ככה, יש לי בעיה אחת שקשורה להזמנה, אין לי כרטיס אשראי/חיוב עם 16 ספרות, חיפשתי פתרון ומצאתי מידע על כרטיס בשם "ויזה נטען" זה כמו כרטיס חיוב (גם לו יש 16 ספרות אם אני לא טועה) רק שאין לו קשר לחשבון בנק, "טוענים" אותו במזומנים עד 1000 שקלים, ואז משתמשים בו כמו בכל כרטיס חיוב אחר למיטב הבנתי. השאלה שלי זה האם הוא יעבוד עם ההזמנה מחו"ל? אני
מאוד מקווה שיש פה מישהו עם ניסיון או ידע בנושא. ועוד שאלה, איך כל העניין עם התשלום עובד?

לדוגמא נגיד שהזמנתי מbb.com מתי אני משלם? ברגע ההזמנה? או מתי שכל החבילה הגיעה?
ומע"מ משלמים בנפרד?

כרגע אני מתכנן להזמין בעוד יומיים אחרי שאני אראה אורטופד (כי החוות דעת שלו תשפיע על ההזמנה) העניין הוא שאת הכסף יהיה לי רק ב10-11 לחודש, אין מצב שאני אצטרך לשלם עד אז נכון?

תודה רבה לכל מי שיקדיש מזמנו כדי לעזור לי 🙌

כל 16 ספרות תקף.
אתה משלם ברגע ההזמנה ולא ברגע שאתה מקבל את המשלוח, אם התשלום לא יעבור לא ישלחו לך את החבילה, זה לא ישראל חביבי שמביאים לך תשלומים של שוטף + 90 ודברים הזויים שרק ישראלים ממציאים.
את המע"מ משלמים בנפרד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אז זה בעצם אומר שאני לא יכול להזמין עד שיש לי את הכסף אם הבנתי נכון.
אה ועוד שאלה ששכתי לשאול, ראיתי שיש קופונים באתר, האם הם עובדים? ואם כן, תוכל לומר לי
איך משתמשים בהם?

תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית