הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה ואימונים במשך השבועיים האחרונים

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אהלן חבר'ה, אז ככה, שבוע שעבר הייתי בטיול, אכלתי משהו כמו פעמיים ביום בקושי, ולא התאמנתי, היום זה כבר כמעט שבועיים בלי אימונים, וחזרתי די חולה עם שפעת, ואין לי חשק לאכול כמעט כלום, אני לא מצליח לחזור לאוכל הרגיל, עוף טונה אורז פסטות וכו', הדברים היחדים שאני מצליח לאכול זה דברים מתוקים, דגנים עם חלב, שייקים, ריבה עם לחם וכו'. - ואני לא מגיע לכמות החלבון שצריך במשך היום מהמאכלים האלה וככה יוצא שכבר שבועיים אני בלי אימונים ולא אוכל מספיק אוכל/חלבון.

ירדתי עד עכשיו 2 קילו אולי טיפה יותר, אני מקווה להרגיש טוב בעזרת השם עד יום ראשון כדי לחזור לאכול כמו בנאדם ולחזור להתאמן, אבל אם זה ימשיך, אפשר להמשיך לאכול בצורה כזו עוד כמה ימים מבלי להתאמן? או שכבר שבועיים+ זה יותר מדי? נשמע קצת טיפשי אבל אני מפחד לרדת בשריר, כי אמנם 2 קילו שירדתי זה בטוח נוזלים או משהו, אבל יותר מזה מה כבר יהיה?

תודה...

נערך לאחרונה:
תאכל מה שאתה יכול וכשתבריא תחזור להרגלי התזונה שלך, שום דבר לא יקרה בשבועיים גם לא בחודש וגם לא בחודשיים, אל תדאג לא מאבדים הכל כל כך מהר. אישית יצא לי לא להתאמן כחצי שנה ולא איבדתי הרבה, גם מה שנאבד בכוח חזר לאחר חודש וחצי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה, והאמת שההפסקה הזאת היא ההפסקה היחידה שעשיתי כבר הרבה זמן מאימונים ותזונה ואני אוכל פשוט מה שבא, אמרו שזה אפילו יכול לתת תועלת וכשחוזרים יהיה פוש, מקווה שזה נכון.

אתה ואני זה בדיוק אותו סיפור, לפני שבוע וחצי נסעתי לכנרת עם חברים, אכלתי רק ג'אנק (וגם לא הרבה) ובקושי ישנתי (6 שעות ב2 לילות) חזרתי עם שפעת וכמוך לא הצלחתי לאכול כמעט שום דבר
וירדתי איזה 3 קילו. לפי דעתי תחכה עד שהחום ירד, ואם הוא ירד תנסה כבר עכשיו לחזור לשגרה, גם אם אתה עדיין לא יכול להתאמן לפחות תנסה לחזור לאכול, אני עברתי את השלב הזה והיום עשיתי אימון ראשון אחרי ההפסקה והלך לי הרבה יותר טוב משחשבתי שילך לי, ירדתי במשקלים (5 קילו פחות בסקוואט 2.5 פחות בבנץ') אבל סה"כ זה כולה הפרש של אימון אחד אז אין לך מה לדאוג אחי החלמה מהירה ויאללה תפציץ =)

הייתי 5 ימים באילת (=5 ימים בלי אימונים ותזונה טובה עד כמה שאפשר, חוסר בשינה), ירדתי קילו וחצי ויום למחרת שחזרתי העלתי 2 וחצי קילו בבנצ' פרס ואחרי זה 5 קילו בסקוואט.
בקשר לאוכל, תדחוף אוכל בכוח, כל מה שנכנס תאכל בכמויות גדולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית