אהלן חבר'ה, אז ככה, שבוע שעבר הייתי בטיול, אכלתי משהו כמו פעמיים ביום בקושי, ולא התאמנתי, היום זה כבר כמעט שבועיים בלי אימונים, וחזרתי די חולה עם שפעת, ואין לי חשק לאכול כמעט כלום, אני לא מצליח לחזור לאוכל הרגיל, עוף טונה אורז פסטות וכו', הדברים היחדים שאני מצליח לאכול זה דברים מתוקים, דגנים עם חלב, שייקים, ריבה עם לחם וכו'. - ואני לא מגיע לכמות החלבון שצריך במשך היום מהמאכלים האלה וככה יוצא שכבר שבועיים אני בלי אימונים ולא אוכל מספיק אוכל/חלבון.
ירדתי עד עכשיו 2 קילו אולי טיפה יותר, אני מקווה להרגיש טוב בעזרת השם עד יום ראשון כדי לחזור לאכול כמו בנאדם ולחזור להתאמן, אבל אם זה ימשיך, אפשר להמשיך לאכול בצורה כזו עוד כמה ימים מבלי להתאמן? או שכבר שבועיים+ זה יותר מדי? נשמע קצת טיפשי אבל אני מפחד לרדת בשריר, כי אמנם 2 קילו שירדתי זה בטוח נוזלים או משהו, אבל יותר מזה מה כבר יהיה?
תודה...
ירדתי עד עכשיו 2 קילו אולי טיפה יותר, אני מקווה להרגיש טוב בעזרת השם עד יום ראשון כדי לחזור לאכול כמו בנאדם ולחזור להתאמן, אבל אם זה ימשיך, אפשר להמשיך לאכול בצורה כזו עוד כמה ימים מבלי להתאמן? או שכבר שבועיים+ זה יותר מדי? נשמע קצת טיפשי אבל אני מפחד לרדת בשריר, כי אמנם 2 קילו שירדתי זה בטוח נוזלים או משהו, אבל יותר מזה מה כבר יהיה?
תודה...
נערך לאחרונה: