הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ anavar meditech

וורמודזה מעולה ויחסית לא הכי יקר. באלקאן לדעתי הכי טוב.
שאלת המפתח לגבי אנאבר זה המקוריות ואם בכלל מוכרים לך אנאבר.
אין מצב שזה יהיה זול... סייקל של אנאבר יעלה לך כמו gh.
לך עם מקור טוב וחברה טובה שאפשר לוודא שקיבלת את המוצר שעליו אתה משלם.

• פותח/ת השרשור
אהלן simon

הגיוני שאנאבר של באלאקן יעלה xx דולר? מחיר נמוך מדי לא? חשש לזיוף?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תסמוך על הדילר שלך לא מזמן דובר כאן שבמידה ואתה מכיר את הבן אדם שהוא באמת ישר ואתה יכול לסמוך עליו תנסה את מה שהוא מביא , כמובן שתבדוק לא אומר שלא . יש לי מלא חברים שקנו מבן אדם אמין אנבר בכפסולות בשקית של אוכל והם קיבלו אנבר אמיתי

וורמודזה מעולה ויחסית לא הכי יקר. באלקאן לדעתי הכי טוב.
שאלת המפתח לגבי אנאבר זה המקוריות ואם בכלל מוכרים לך אנאבר.
אין מצב שזה יהיה זול... סייקל של אנאבר יעלה לך כמו gh.
לך עם מקור טוב וחברה טובה שאפשר לוודא שקיבלת את המוצר שעליו אתה משלם.
תגיד שמעון, הטבליות שקיבלת של בלקן היו כחולות עם פס פיצול?

אהלן simon

הגיוני שאנאבר של באלאקן יעלה xx דולר? מחיר נמוך מדי לא? חשש לזיוף?
האנאבר של באלקאן יקר. לא יכול להיות זול בשום דרך בשום כיוון או סיבוב. מצד שני מדובר אנאבר אמיתי. אבל במקרה הזה די פשוט לבדוק גם אם נותנים לך בחינם - יש קוד על כל סטריפ. קח את הקוד ותבדוק. תכנס לאתר של באלקאן ומשם לך לאתר שבודק את הקודים....
תגיד שמעון, הטבליות שקיבלת של בלקן היו כחולות עם פס פיצול?

כן. כמו הזיוף בדיוק... 😃

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לזרוק פה מהו המחיר ההגיוני לשלם על אנאבר מקורי בכדי שאדע פחות או יותר? שלוש\ארבע ספרות?

מישהו יכול לזרוק פה מהו המחיר ההגיוני לשלם על אנאבר מקורי בכדי שאדע פחות או יותר? שלוש\ארבע ספרות?
בסוף הסייקל שלי אני לוקח במשך שמונה שבועות 9 כדורים ביום ... סהכ 500 כדורים. זה עולה לי כמה אלפי שקלים. יכול להביא במקום זה איזה 9 או 8 עטים של נורדי...

אין דבר כזה
אולי תיהיה מופתע אבל מסתבר שיש דבר כזה ANAVAR של MEDITECH
לא יכול להגיד לך כלום על האנאבר שלהם אבל הדיבול שלהם והוינסטרול הוא הכי טוב שניסיתי
האנאבר שניסיתי הוא של פארמהקום שלפי דעתי היה שם פשוט סוכרזית
והאנאבר השני שניסיתי שעלה לי דיי יקר הוא BONAVAR של BODYRESEARCH שמאוד התרשמתי ממנו לטובה
בכל אופן הייתי ממליץ לך להביא אישית מתאילנד או לקבל ממקור אמין שמביא אותם אישית מבית מרקחת בתאילנד כי לא חסר זיופים גם פה בארץ

בכל אופן הייתי ממליץ לך להביא אישית מתאילנד או לקבל ממקור אמין שמביא אותם אישית מבית מרקחת בתאילנד כי לא חסר זיופים גם פה באר
מסכים איתך אחי
תאילנד זו המדינה הכי בטוחה בכל מה שקשור לזיופים!😉

מסכים איתך אחי
תאילנד זו המדינה הכי בטוחה בכל מה שקשור לזיופים!😉

גם אני חששתי מזה בהתחלה אבל מניסיון שלי עם טאיגר ,מדיטק ,בודיריסרץ',אלפא פארמה הם החומרים הכי טובים שניסיתי וקיבלתי אותם אישית מתאילנד

המוצרים של הטאיגר הייתי בודק באתר שלהם עם הקוד והכל היה אותנטי אבל המוצרים שלהם קצת יקרים בתאילנד ככה שעברתי למדיטק ואלפא...
אבל לא אלפא שמיוצר בנתניה ! שנותנים לך את הויאל בלי קופסה ואתה מרגיש שרק הרגע הדביקו את המדבקה על הויאל . אלפא רק באמפולות

אולי תיהיה מופתע אבל מסתבר שיש דבר כזה ANAVAR של MEDITECH
לא יכול להגיד לך כלום על האנאבר שלהם אבל הדיבול שלהם והוינסטרול הוא הכי טוב שניסיתי
האנאבר שניסיתי הוא של פארמהקום שלפי דעתי היה שם פשוט סוכרזית
והאנאבר השני שניסיתי שעלה לי דיי יקר הוא BONAVAR של BODYRESEARCH שמאוד התרשמתי ממנו לטובה
בכל אופן הייתי ממליץ לך להביא אישית מתאילנד או לקבל ממקור אמין שמביא אותם אישית מבית מרקחת בתאילנד כי לא חסר זיופים גם פה בארץ
אני יודע שיש מוצר שנקרא כך... קשה לי להאמין שיש שם אוקסנדרולון. לא שלחתי לבדיקת מעבדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית