עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין דבר כזהשלום לכולם. אני מחפש אנאבר טוב. מה דעתכם אנאבר של meditech? תודה לכולם
תגיד שמעון, הטבליות שקיבלת של בלקן היו כחולות עם פס פיצול?וורמודזה מעולה ויחסית לא הכי יקר. באלקאן לדעתי הכי טוב.
שאלת המפתח לגבי אנאבר זה המקוריות ואם בכלל מוכרים לך אנאבר.
אין מצב שזה יהיה זול... סייקל של אנאבר יעלה לך כמו gh.
לך עם מקור טוב וחברה טובה שאפשר לוודא שקיבלת את המוצר שעליו אתה משלם.
האנאבר של באלקאן יקר. לא יכול להיות זול בשום דרך בשום כיוון או סיבוב. מצד שני מדובר אנאבר אמיתי. אבל במקרה הזה די פשוט לבדוק גם אם נותנים לך בחינם - יש קוד על כל סטריפ. קח את הקוד ותבדוק. תכנס לאתר של באלקאן ומשם לך לאתר שבודק את הקודים....אהלן simon
הגיוני שאנאבר של באלאקן יעלה xx דולר? מחיר נמוך מדי לא? חשש לזיוף?
תגיד שמעון, הטבליות שקיבלת של בלקן היו כחולות עם פס פיצול?
אז תקנה אחי@Simon357 אני חושב שנסחפת קצת
אפשר להשיג אנאבר טוב במחירים שפויים יותר מסייקל GH
בסוף הסייקל שלי אני לוקח במשך שמונה שבועות 9 כדורים ביום ... סהכ 500 כדורים. זה עולה לי כמה אלפי שקלים. יכול להביא במקום זה איזה 9 או 8 עטים של נורדי...מישהו יכול לזרוק פה מהו המחיר ההגיוני לשלם על אנאבר מקורי בכדי שאדע פחות או יותר? שלוש\ארבע ספרות?
מה השיקול פה בכלל??בסוף הסייקל שלי אני לוקח במשך שמונה שבועות 9 כדורים ביום ... סהכ 500 כדורים. זה עולה לי כמה אלפי שקלים. יכול להביא במקום זה איזה 9 או 8 עטים של נורדי...
אולי תיהיה מופתע אבל מסתבר שיש דבר כזה ANAVAR של MEDITECHאין דבר כזה
מסכים איתך אחיבכל אופן הייתי ממליץ לך להביא אישית מתאילנד או לקבל ממקור אמין שמביא אותם אישית מבית מרקחת בתאילנד כי לא חסר זיופים גם פה באר
מסכים איתך אחי
תאילנד זו המדינה הכי בטוחה בכל מה שקשור לזיופים!😉
אני יודע שיש מוצר שנקרא כך... קשה לי להאמין שיש שם אוקסנדרולון. לא שלחתי לבדיקת מעבדה.אולי תיהיה מופתע אבל מסתבר שיש דבר כזה ANAVAR של MEDITECH
לא יכול להגיד לך כלום על האנאבר שלהם אבל הדיבול שלהם והוינסטרול הוא הכי טוב שניסיתי
האנאבר שניסיתי הוא של פארמהקום שלפי דעתי היה שם פשוט סוכרזית
והאנאבר השני שניסיתי שעלה לי דיי יקר הוא BONAVAR של BODYRESEARCH שמאוד התרשמתי ממנו לטובה
בכל אופן הייתי ממליץ לך להביא אישית מתאילנד או לקבל ממקור אמין שמביא אותם אישית מבית מרקחת בתאילנד כי לא חסר זיופים גם פה בארץ