הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תאי שומן

jude123

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום, הבנתי שתאי שומן נקבעים עם הגנטיקה ובשלב היניקה וגם התזונה בגילאים קצת יותר מאוחרים קובעת- ולאחר מכן תאי השומן נשארים קבוע במספר ולא נוצרים עוד, אלא הם מתרחבים בשומן או מתרוקנים משומן בהתאם למאזן הקלורי של הבן אדם.
השאלה שלי היא מה יקרה לאדם אשר מספר תאי השומן אצלו נמוך בהרבה לעומת אדם עם הרבה תאי שומן אם שניהם יהיו במאזן קלורי חיובי אותו דבר למשך תקופה?
כלומר בגלל שיש לבן אדם א' פחות תאי שומן, הוא יצבור פחות שומן? למרות שהם באותו מאזן קלורי? אני הבנתי שזה לא מתמטיקה ושזה נקבע גם לפי גנטיקה, חילוף חומרים בסיסי וכאלה, אבל בהנחה שזה בערך שווה ואם אפשר לקבל הסבר אני אשמח

כבר ענית לעצמך... מין, גיל, גנטיקה הרגלי אכילה וספורט ועוד דברים משפיעים על קצב חילוף החומרים, אז למה להתעסק בקקה?

הבנאדם שואל שאלה בשביל מה יש פורומים בדיוק אני יכול להבין? אם אין לך מה לחדש וכנראה אתה לא מבין מספיק בשביל לחדש תנסה פשוט לא להגיב אוקיי ולא לבאס את הבנאדם

הבנאדם שואל שאלה בשביל מה יש פורומים בדיוק אני יכול להבין? אם אין לך מה לחדש וכנראה אתה לא מבין מספיק בשביל לחדש תנסה פשוט לא להגיב אוקיי ולא לבאס את הבנאדם

ממה שאני הבנתי הפורומים האלה קיימים בשביל לעזור לאנשים להגיע למטרה שלהם ולענות על שאלות שמשפיעות על ההתקדמות של אותו אדם, ממה שאני הבנתי אין בשאלה שלו שום דבר שישפיע על ההתקדמות שלו אז מבחינתי זה להתעסק בקקה, וככל שאנשים יתעסקו יותר בקקה ככה הם יתקדמו פחות. חוץ מזה הוא ענה לעצמו. אם אני טועה והשאלה שלו באמת קריטית להתקדמות שלו אני מתנצל וחוזר בדבריי.

• פותח/ת השרשור
אם זה לא בסדר לשאול כדי לדעת ולהבין איך דברים הולכים בלי קשר להתקדמות אישית, אז אני מאוד מתנצל. בכל מקרה תודה על התשובות

בן אדם יכול לייצר תאי שומן נוספים , בכמה תנאים.
התנאי הרלבנטי לנו הוא כאשר תאי שומן של בן אדם מגיעים לגבול איחסון השומן .
במקרה זה שהתא נמתח אל גבולותין , מופרשים גורמים המעוטטים לגוף שיש צורך ביצור תאים נוספים.
הגוף מייצר תאים נוספים מ דבר הנקרא preadipocytes.

ככה שמהבחינה הזאת אני לא חושב שיש הבדל גדול מבחינת יכול עגירת השומן.הקטע הוא שיכולים להיגר שם מים וזה יביא למראה שומני.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית