עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רושם בעצם שאתה מתכנן סייקל של 22 שבועות מתוכם 10 עם טרן במינון די גבוה.הסייקל שלי
1-10 טסטווירון; חצי פרופ חצי אנטט
500 לשבוע
1-6 דיבול 40 מג ליום
בסיום הסייקל התחלתי חדש ללא pct
1-12 סוס 750 לשבוע
1-10 טרן 500 לשבוע
1-6 וויני 40 ליום
כל הסייקל 500 יח פרגניל לשבוע
כרגע התחלתי קלן
ומעוניין לבנות pct הכי טוב שאפשר
הציר בוודאי מושבת, אולי אינך סובל מאטרופיה, אלא שאתה ממשיך ללא הפסקה ל-12 שבועות נוספים במינונים מוגברים ובתוספת חומרים משביתים למדי. מבחינה סטטיסטית מרבית הפעמים בהן נחוות התאוששות איטית מדובר באטרופיה של האשך. לבלאסט הפרגניל בסיום הסייקל אפשרות להבטיח שתיכנס ל-pct ללא אטרופיה. ה"מס" בדמות משוב שלילי כתוצאה מהשימוש במינוני פרגניל גבוהים שווה את השכר מהימנעות מאטרופיה.הבנתי אותך.. לא גיל יניב רז אני בדיוק קורא עכשיו דיון האם לעשות pct עם כלומיד או בלי
..בלי קשר נראה לי שאני לא מושבת כי אישתי נכנסה לפני חודש להריון..
הבנתי אותך.. לא גיל יניב רז אני בדיוק קורא עכשיו דיון האם לעשות pct עם כלומיד או בלי
..בלי קשר נראה לי שאני לא מושבת כי אישתי נכנסה לפני חודש להריון..
בחיי שחשבתי שאני היחיד בפורום שמצטט את סקאלי חחחאני רוצה לחזק את התשובה של טום, לאחר סייקל כזה אתה תזדקק ל power pct. ינשם מספר ווריאציות לבצע, אפילו Dr. Michael Scally שינה את דעתו מספר פעמים, את הפרוטקול שלו ביסס בעיקר על חולי איידס בספר האחרון. כך או כך תלת פאזי של hcg הוא בלתי נמנע לאחר השבתה כל כך ארוכה.
הפרוטוקל -
![]()
Day 1-16 : 2500iu HCG every other day.
Day 1-30 : Nolva 20mg/day; Clomid 100mg/day (50mg was taken twice per day)
Day 31-45 : Nolva 20mg/day
http://www.medibolics.com/pdfs/ScallyVergelAstractHPGA.pdf
@MethylDaniel אז על טסט אנטט 300 מ"ג לשבוע לא מפוצל לחודשיים בלבד (עם GH) יספיק טמוקסיפן לשיקום ??ולצורך העניין, טמוקסי לבד יעזור לך בעקיפין אם ההשבתה נובעת מאסטרוגן. כשיש טרן בסיפור תהיה חייב כלומיד או כלים חזקים יותר
תעשה ביחד, טיפול מונע זה אידיאלי יותר.@MethylDaniel אז על טסט אנטט 300 מ"ג לשבוע לא מפוצל לחודשיים בלבד (עם GH) יספיק טמוקסיפן לשיקום ??
לכמה זמן ? לחודש?
הפרגניל צריך לבוא עם הסייקל ביחד (500iu לשבוע) או שאפשר גם רק בסוף הסייקל לפני הפי סי טי ?
תודה אחיתעשה ביחד, טיפול מונע זה אידיאלי יותר.
ממ תלוי ברמות האסטרוגן, בהרבה מאוד מקרים מסייקל טסט אפשר להתאושש ללא כל עזרה ובקלות.
לדעתי תמיד טוב להחזיק כלומיד בצד.
??תודה אחי
אז אם אני עושה פרגניל 500 יח לשבוע במהלך הסייקל ויקח טמוקסי לבד לשבועיים שלושה אחרי זה אמור להספיק ??
אגב....
אין שום בעיה להזריק GH ו HCG ביחד ?? (אני מתכוון לא באותה הזריקה אלא באותו הסייקל. אני לוקח עם 300 מ"ג אנטט בשבוע)