הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בpct

• פותח/ת השרשור eli26
  • פורסם בתאריך

eli26

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
הסייקל שלי

1-10 טסטווירון; חצי פרופ חצי אנטט
500 לשבוע
1-6 דיבול 40 מג ליום
בסיום הסייקל התחלתי חדש ללא pct

1-12 סוס 750 לשבוע
1-10 טרן 500 לשבוע
1-6 וויני 40 ליום

כל הסייקל 500 יח פרגניל לשבוע
כרגע התחלתי קלן
ומעוניין לבנות pct הכי טוב שאפשר

הסייקל שלי

1-10 טסטווירון; חצי פרופ חצי אנטט
500 לשבוע
1-6 דיבול 40 מג ליום
בסיום הסייקל התחלתי חדש ללא pct

1-12 סוס 750 לשבוע
1-10 טרן 500 לשבוע
1-6 וויני 40 ליום

כל הסייקל 500 יח פרגניל לשבוע
כרגע התחלתי קלן
ומעוניין לבנות pct הכי טוב שאפשר
אתה רושם בעצם שאתה מתכנן סייקל של 22 שבועות מתוכם 10 עם טרן במינון די גבוה.
בסיום הסייקל בצע סדרה של שש זריקות פרגניל של 1500IU/eod ובמקביל 20mg/ed של טמוקסיפן.
לאחר כ-22 יום ממועד זריקת הסוסטנון האחרונה עבור ל-pct סטנדרטי בשילוב כלומיד וטמוקסיפן.

• פותח/ת השרשור
אני סיימתי את הסייקל וכרגע התחלתי קלן
אם אני מבין נכון מיד בסיום שש זריקות פרגניל
ומיד בסיום הסייקל 20 מג טמוקסיפן כל יום במשך 22 יום עד סיום הסוס ...הבנתי נכון ?

ואז..pct רגיל עם איזה מינונים ? ראיתי שגיל מפרסם מינונים אחרים לגמרי ממה שאתה ממליץ

הבנת לא נכון או שלא הבנתי מה הבנת...
יום לאחר זריקת הסוסטנון האחרונה התחל בסדרה של שש זריקות פרגניל, כל זריקה 1500iu יום כן-יום לא. במקביל, יום לאחר זריקת הסוסטנון האחרונה הוסף 20mg טמוקסיפן ליום.
22 יום ממועד זריקת הסוסטנון האחרונה החל ב-pct סטנדרטי.
מי זה גיל?...

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך.. לא גיל יניב רז אני בדיוק קורא עכשיו דיון האם לעשות pct עם כלומיד או בלי

..בלי קשר נראה לי שאני לא מושבת כי אישתי נכנסה לפני חודש להריון..

הבנתי אותך.. לא גיל יניב רז אני בדיוק קורא עכשיו דיון האם לעשות pct עם כלומיד או בלי

הציר בוודאי מושבת, אולי אינך סובל מאטרופיה, אלא שאתה ממשיך ללא הפסקה ל-12 שבועות נוספים במינונים מוגברים ובתוספת חומרים משביתים למדי. מבחינה סטטיסטית מרבית הפעמים בהן נחוות התאוששות איטית מדובר באטרופיה של האשך. לבלאסט הפרגניל בסיום הסייקל אפשרות להבטיח שתיכנס ל-pct ללא אטרופיה. ה"מס" בדמות משוב שלילי כתוצאה מהשימוש במינוני פרגניל גבוהים שווה את השכר מהימנעות מאטרופיה.

אני מאוד מקווה שאתה מושבת.
כי אם אתה לא מושבת מסייקל כזה, סימן שאתה צריך דילר חדש.

ההשבתה תקרה רק על 250 טסט בשבועיים בערך, ככה שבמינונים שלך אתה מושבת כבר יומים שלושה ממועד הזריקה הראשונה.

זה שיש לך מאגר של זרעונים בשלים באשך מלפני הסייקל זה מה שאיפשר לך להכניס להריון (וודא שאתה האבא?).

המסקנה? משהו אחד אתה חייב להחליף: או דילר או חברה/אשה... מקווה לטובתך שזה הדילר.

• פותח/ת השרשור
נו ברצינות ....כמעט בסוף הסייקל המטורף הזה שהתפתחתי בו יפה ...ועם כל התסמינים ..עם הדיבול תפחתי והעלתי במשקל 6 קג
..הפיטמות שלי היו רגישות כמעט כל הסייקל חוץ משהתחלתי עם הוויני
..עם הטרן היו לי אגרסיות ויותר כוח הייתי הולך לישון בוער אחרי אימון
..עם הוויני השרירים שלי היו בפמפ חודשיים שלמים
...ואתה אומר לי שהחומרים לא עבדו

אין מצב ...יש לי 4 ילדים

אני רוצה לחזק את התשובה של טום, לאחר סייקל כזה אתה תזדקק ל power pct. ינשם מספר ווריאציות לבצע, אפילו Dr. Michael Scally שינה את דעתו מספר פעמים, את הפרוטקול שלו ביסס בעיקר על חולי איידס בספר האחרון. כך או כך תלת פאזי של hcg הוא בלתי נמנע לאחר השבתה כל כך ארוכה.

הפרוטוקל -

44150132.jpg

Day 1-16 : 2500iu HCG every other day.
Day 1-30 : Nolva 20mg/day; Clomid 100mg/day (50mg was taken twice per day)
Day 31-45 : Nolva 20mg/day

http://www.medibolics.com/pdfs/ScallyVergelAstractHPGA.pdf

אני רוצה לחזק את התשובה של טום, לאחר סייקל כזה אתה תזדקק ל power pct. ינשם מספר ווריאציות לבצע, אפילו Dr. Michael Scally שינה את דעתו מספר פעמים, את הפרוטקול שלו ביסס בעיקר על חולי איידס בספר האחרון. כך או כך תלת פאזי של hcg הוא בלתי נמנע לאחר השבתה כל כך ארוכה.

הפרוטוקל -

44150132.jpg

Day 1-16 : 2500iu HCG every other day.
Day 1-30 : Nolva 20mg/day; Clomid 100mg/day (50mg was taken twice per day)
Day 31-45 : Nolva 20mg/day

http://www.medibolics.com/pdfs/ScallyVergelAstractHPGA.pdf
בחיי שחשבתי שאני היחיד בפורום שמצטט את סקאלי חחח

ולצורך העניין, טמוקסי לבד יעזור לך בעקיפין אם ההשבתה נובעת מאסטרוגן. כשיש טרן בסיפור תהיה חייב כלומיד או כלים חזקים יותר

ולצורך העניין, טמוקסי לבד יעזור לך בעקיפין אם ההשבתה נובעת מאסטרוגן. כשיש טרן בסיפור תהיה חייב כלומיד או כלים חזקים יותר
@MethylDaniel אז על טסט אנטט 300 מ"ג לשבוע לא מפוצל לחודשיים בלבד (עם GH) יספיק טמוקסיפן לשיקום ??
לכמה זמן ? לחודש?
הפרגניל צריך לבוא עם הסייקל ביחד (500iu לשבוע) או שאפשר גם רק בסוף הסייקל לפני הפי סי טי ?

@MethylDaniel אז על טסט אנטט 300 מ"ג לשבוע לא מפוצל לחודשיים בלבד (עם GH) יספיק טמוקסיפן לשיקום ??
לכמה זמן ? לחודש?
הפרגניל צריך לבוא עם הסייקל ביחד (500iu לשבוע) או שאפשר גם רק בסוף הסייקל לפני הפי סי טי ?
תעשה ביחד, טיפול מונע זה אידיאלי יותר.
ממ תלוי ברמות האסטרוגן, בהרבה מאוד מקרים מסייקל טסט אפשר להתאושש ללא כל עזרה ובקלות.
לדעתי תמיד טוב להחזיק כלומיד בצד.

תעשה ביחד, טיפול מונע זה אידיאלי יותר.
ממ תלוי ברמות האסטרוגן, בהרבה מאוד מקרים מסייקל טסט אפשר להתאושש ללא כל עזרה ובקלות.
לדעתי תמיד טוב להחזיק כלומיד בצד.
תודה אחי
אז אם אני עושה פרגניל 500 יח לשבוע במהלך הסייקל ויקח טמוקסי לבד לשבועיים שלושה אחרי זה אמור להספיק ??
אגב....
אין שום בעיה להזריק GH ו HCG ביחד ?? (אני מתכוון לא באותה הזריקה אלא באותו הסייקל. אני לוקח עם 300 מ"ג אנטט בשבוע)
תודה אחי
אז אם אני עושה פרגניל 500 יח לשבוע במהלך הסייקל ויקח טמוקסי לבד לשבועיים שלושה אחרי זה אמור להספיק ??
אגב....
אין שום בעיה להזריק GH ו HCG ביחד ?? (אני מתכוון לא באותה הזריקה אלא באותו הסייקל. אני לוקח עם 300 מ"ג אנטט בשבוע)
??
@MethylDaniel

טמוקסי כנראה יספיק, כנראה שגם שום דבר יספיק. אבל לא מדובר כאן בהימור בטוח, ואתה לא אמור להמר עם הגוף שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית