עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
38% שומן, 2 גרם פחמימה ל100מל ככה שאין בזה סוכר באמתאני מאמין שזה חרא של דבר כי לא נשמע הגיוני לגדול מכוס שמנת מתוקה אבל מעניין באמת למה
כמה שומן וסוכר יש בזה?
כן אבל הבעיה שלי היא לא מבחינת חלבון. כבר עכשיו אני אוכל בערך 2 גרם לקג משקל גוף פשוט לא אוכל מספיק קלוריות לגדול, אם אני אוסיף את השמנת יהיה לי מספיק חלבון וגם מספיק קלוריותאז בעצם זה לא נותן כלום חוץ מלהקפיץ לך את הכמות שומן שאתה אמור לאכול היום, מה שאומר שאת הפחמימות והחלבון שאתה צריך לאכול באותו יום יהיו צריכות להיות הרבה יותר איכותיות עם יותר פחמימה ובלי שומן. לא נשמע ששווה לשתות תשמנת הזאת בשביל זה
אתה צודק... אני עושה את זה כבר 3 חודשיםלא הבנתי מה הבעיה פה.
אם היה סוכר בפנים אז?
ואם זה נכנס לך בערכים ומתאים אז למה לא לשתות את זה?
לא מבין את האמרות האלה "איך תגדל מכוס שמנת" איך? זה קלוריות. ואם הוא מגיע לקלוריות היומיות שלו אז אחלה. לא משנה איך
זה אף פעם לא הוכחהאתה צודק... אני עושה את זה כבר 3 חודשים
אני על 14-15% שומןמתכון מצוין להגיע לאחוז שומן גבוה, אם זה מה שאתה מעוניין לך על זה.
מניסיון שלי עדיף להתקדם לאט ולא לעלות באחוזי שומן מאשר לאכול זבל רק כדי להצליח להתקדם בקצב מהיר.אני על 14-15% שומן
מסכים שזה נכון לרוב האנשים, הנטייה הטבעית שלי היא של שחיף ולכן גם אם אני דוחף זבל (ואני דוחף) אני בקושי עולה במשקל ואם עולה אז ביחס טובמניסיון שלי עדיף להתקדם לאט ולא לעלות באחוזי שומן מאשר לאכול זבל רק כדי להצליח להתקדם בקצב מהיר.
הייתי אוכל גם פעם מלא חמאת בוטנים וגלידה העיקר להתקדם ואז אתה מגיע למצב שאתה לא מצליח לקשור שרוכים מרב שהכרס גדולה, אז עושים חיטוב חצי שנה ומאבדים 40 קג סקוואט.
אני בספק גדול שאם תוסיף עכשיו 1500 קלוריות לתפריט שלך לא יהיה לזה השפעה על המשקל גוף, אבל הכל יכול להיות, אם זה עובד לך, לך על זה.מסכים שזה נכון לרוב האנשים, הנטייה הטבעית שלי היא של שחיף ולכן גם אם אני דוחף זבל (ואני דוחף) אני בקושי עולה במשקל ואם עולה אז ביחס טוב
רד ממנו הבחור נראה כמו קיסם, עדיף שישתה גלון שמנת ביום לפני שהוא נעלםאני בספק גדול שאם תוסיף עכשיו 1500 קלוריות לתפריט שלך לא יהיה לזה השפעה על המשקל גוף, אבל הכל יכול להיות, אם זה עובד לך, לך על זה.
מה הקשר?מתכון מצוין להגיע לאחוז שומן גבוה, אם זה מה שאתה מעוניין לך על זה.