הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמנת מתוקה

• פותח/ת השרשור GuyDBG
  • פורסם בתאריך

GuyDBG

טרול תת-רמה טיפוסי
0
5
נק' מוניטין:
5
0
5
חשבתי על להתחיל לשתות שמנת מתוקה (להקצפה) ישירות.

1500 קלוריות ל500 מ"ל. טעים (לי לפחות) וזול יחסית (13 שקל אם אני לא טועה). ככה אין סיכוי שאני לא בפלוס קלורי מכובד ביותר

אחלה צ'יט או מתכון לסרטן? מה אומרים?

אני מאמין שזה חרא של דבר כי לא נשמע הגיוני לגדול מכוס שמנת מתוקה אבל מעניין באמת למה
כמה שומן וסוכר יש בזה?

אז בעצם זה לא נותן כלום חוץ מלהקפיץ לך את הכמות שומן שאתה אמור לאכול היום, מה שאומר שאת הפחמימות והחלבון שאתה צריך לאכול באותו יום יהיו צריכות להיות הרבה יותר איכותיות עם יותר פחמימה ובלי שומן. לא נשמע ששווה לשתות תשמנת הזאת בשביל זה

• פותח/ת השרשור
אז בעצם זה לא נותן כלום חוץ מלהקפיץ לך את הכמות שומן שאתה אמור לאכול היום, מה שאומר שאת הפחמימות והחלבון שאתה צריך לאכול באותו יום יהיו צריכות להיות הרבה יותר איכותיות עם יותר פחמימה ובלי שומן. לא נשמע ששווה לשתות תשמנת הזאת בשביל זה
כן אבל הבעיה שלי היא לא מבחינת חלבון. כבר עכשיו אני אוכל בערך 2 גרם לקג משקל גוף פשוט לא אוכל מספיק קלוריות לגדול, אם אני אוסיף את השמנת יהיה לי מספיק חלבון וגם מספיק קלוריות

אם אני לא טועה הקלוריות שלך אמורות להיות גם מורכבות מ50% פחמימה, ומומלץ לא לעבור 30 אחוז שומן
אתה בטוח שאתה אוכל מספיק פחמימה ולא עובר ת30 אחוז שומן? וכמה קלוריות אתה צריך לאכול ביום שאתה לא מצליח?
אני ממליץ לך להכניס את כל מה שאתה אוכל למחשבון קלוריות ולהעלות לפה

רעיון מצוין, אל תשכח להפקיד את החוב קודם כל ורק אז להתחיל עם זה. תיודע שלא יצא מצב שלא תוכל לתפקד כשאבוא לגבות...

לא הבנתי מה הבעיה פה.

אם היה סוכר בפנים אז?

ואם זה נכנס לך בערכים ומתאים אז למה לא לשתות את זה?

לא מבין את האמרות האלה "איך תגדל מכוס שמנת" איך? זה קלוריות. ואם הוא מגיע לקלוריות היומיות שלו אז אחלה. לא משנה איך

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הבעיה פה.

אם היה סוכר בפנים אז?

ואם זה נכנס לך בערכים ומתאים אז למה לא לשתות את זה?

לא מבין את האמרות האלה "איך תגדל מכוס שמנת" איך? זה קלוריות. ואם הוא מגיע לקלוריות היומיות שלו אז אחלה. לא משנה איך
אתה צודק... אני עושה את זה כבר 3 חודשים

אני על 14-15% שומן
מניסיון שלי עדיף להתקדם לאט ולא לעלות באחוזי שומן מאשר לאכול זבל רק כדי להצליח להתקדם בקצב מהיר.
הייתי אוכל גם פעם מלא חמאת בוטנים וגלידה העיקר להתקדם ואז אתה מגיע למצב שאתה לא מצליח לקשור שרוכים מרב שהכרס גדולה, אז עושים חיטוב חצי שנה ומאבדים 40 קג סקוואט.

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי עדיף להתקדם לאט ולא לעלות באחוזי שומן מאשר לאכול זבל רק כדי להצליח להתקדם בקצב מהיר.
הייתי אוכל גם פעם מלא חמאת בוטנים וגלידה העיקר להתקדם ואז אתה מגיע למצב שאתה לא מצליח לקשור שרוכים מרב שהכרס גדולה, אז עושים חיטוב חצי שנה ומאבדים 40 קג סקוואט.
מסכים שזה נכון לרוב האנשים, הנטייה הטבעית שלי היא של שחיף ולכן גם אם אני דוחף זבל (ואני דוחף) אני בקושי עולה במשקל ואם עולה אז ביחס טוב

מסכים שזה נכון לרוב האנשים, הנטייה הטבעית שלי היא של שחיף ולכן גם אם אני דוחף זבל (ואני דוחף) אני בקושי עולה במשקל ואם עולה אז ביחס טוב
אני בספק גדול שאם תוסיף עכשיו 1500 קלוריות לתפריט שלך לא יהיה לזה השפעה על המשקל גוף, אבל הכל יכול להיות, אם זה עובד לך, לך על זה.

אני בספק גדול שאם תוסיף עכשיו 1500 קלוריות לתפריט שלך לא יהיה לזה השפעה על המשקל גוף, אבל הכל יכול להיות, אם זה עובד לך, לך על זה.
רד ממנו הבחור נראה כמו קיסם, עדיף שישתה גלון שמנת ביום לפני שהוא נעלם

אחוז שומן גבוה מגיע מפחמימה לא משומן.
תשתה חופשי,תוסיף סקופ של אבקת חלבון לקבלת מרקם וטעם של גלידה שנמסה,תענוג.
אל תקציף,זה סתם תופס נפח ואי אפשר לאכול את הכל.
אני עושה את זה קבוע,משיג לי עוד קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית