הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמנת של פעם

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
אני מנסה ליצור שייק לעלייה במשקל....
שתיתי למשך תקופה 100 גרם חמאת בוטנים, סקופ חלבון, מעט סילאן. יחד בערך 700 800 קלוריות.

נמאס לי מאוד מחמאת הבוטנים.
ניסיתי לשים שמנת של פעם. משום מה היא עושה לי בחילה מטורפת. צריך להתרגל לכמות השומן או משהו? (למרות שגם חמאת בוטנים זה מלא שומן...)
אגב, אין בעיה עם מוצרי חלב...

תנסה שמנת מתוקה 38%,יחד עם אבקת חלבון אתה מקבל משהו כמו גלידה נוזלית,עשיתי את זה הרבה פעמים וזה עזר לי לעלות במשקל,
אבל מצד שני כל לילה אחרי שייק כזה הייתי מזיע בטירוף והיה לי חם ביום שלמחרת.

• פותח/ת השרשור
גם את זה ניסיתי, כאילו כמות כ"כ גדולה של שומן עושה בחילה כזו...

אולי אם מוסיפים עוד קצת פחמימה לשייק זה עוזר...

אם אתה אוהב חלווה תפציץ בסילאן וטחינה גולמית + אבקת חלבון + בננה וגרנולה, הרבה מאוד קרח ואתה תעוף על זה

כן כמות גדולה של שומן עושה בחילות למי שלא רגיל, תנסה להקטין את הכמות הכוללת, זאת אומרת נפח קטן יותר, בדכ אם מוסיפים משהו חמוץ זה עוזר.

שמנת מתוקה בלי סוכר וחומרים משמרים (של טרה למשל), 32%, עבד בשבילי כשלא הייתי מסוגל לצרוך 38%.
והמון חלב.

• פותח/ת השרשור
שמנת מתוקה בלי סוכר וחומרים משמרים (של טרה למשל), 32%, עבד בשבילי כשלא הייתי מסוגל לצרוך 38%.
והמון חלב.
מה פירוש לא היית מסוגל? 38 עשה לך בחילה וזה לא? הוא יותר דליל בהרבה?

• פותח/ת השרשור
כן. הוא דליל יותר והרבה פחות "מעורר התנגדות" מצד הקיבה.
אבל באמת שאין כמו חלב בתור גיינר.

א. תודה
ב. בשביל להגיע להרבה קלוריות אני צריך מעל ליטר חלב, לא ככ מסוגל...

תודה רבה אחי.

• פותח/ת השרשור
זה?

קבצים מצורפים

• 14884767137921120188586.jpg
    14884767137921120188586.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 127
באמת לא זוכר אם ראיתי לאחרונה. יש מצב שכיום הם משווקים את זה רק לשוק המקצועי באריזות של ליטר או שניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית