עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיקנתי לך ידידיכפיפות מרפקים בשביל הים
פייספולז, ואוברהד פרס. ואני בורח לפני שישחטו אותי 🤣היי שלום לכולם
איזה תרגילים אתם עושים כדי לשמור על הבריאות שלכם ?
אני מתכוון כמו הפרדות גומייה בשביל הכתפיים, כפיפות מרפקים בשביל המרפק.
חשבתי שפרצו לך רק לפייסבוק 😲היי שלום לכולם
איזה תרגילים אתם עושים כדי לשמור על הבריאות שלכם ?
אני מתכוון כמו הפרדות גומייה בשביל הכתפיים, כפיפות מרפקים בשביל המרפק.
מה קשור ? זה נושא באמת חשוב ואני לא מבין למה מטרילים בנושא שכזה...חשבתי שפרצו לך רק לפייסבוק 😲
אתה לא יכול לצפות שניקח את הנושא שלך ברצינות כשאתה רושם "כמו כפיפות מרפקים למרפק"...מה קשור ? זה נושא באמת חשוב ואני לא מבין למה מטרילים בנושא שכזה...
אתה מתכוון לזה?פייספולז, ואוברהד פרס. ואני בורח לפני שישחטו אותי 🤣
אתה לא יכול לצפות שניקח את הנושא שלך ברצינות כשאתה רושם "כמו כפיפות מרפקים למרפק"...
בכל מקרה אני אישית לא רואה סיבה לבצע דברים מעבר למתיחות סטטיות/דינאמיות ופואם רולר ל"בריאות כללית" + אירובי משתנה.
אתה מתכוון לזה?
דווקא נראה כמו אחלה תרגיל לשיפור גמישות הכתפיים, אני אנסה יש לי בעיה עם זה.
אפשר גם עם החבל הזה של הטרייספס (שעושים איתו TRICEP EXTENSIONSׂ)@tuxlight שכחתי לשאול , אין לנו שרשראות במכון איך עוד אפשר לעשות ?
הוא לא יוכל לפתוח את הידיים כמו עם השרשראותאפשר גם עם החבל הזה של הטרייספס (שעושים איתו TRICEP EXTENSIONSׂ)
הוא לא יוכל לפתוח את הידיים כמו עם השרשראות
הוא עושה עם החבלים האלה ואני לא רואה בעיה עם הפתיחת ידיים שלו, נראה לי בסדר גמור
תעשה עם הגומייה שקרעת לי@tuxlight שכחתי לשאול , אין לנו שרשראות במכון איך עוד אפשר לעשות ?
קצר מדי, זה נקרע.תעשה עם הגומייה שקרעת לי
כנראה אפשר לאלתר משהו במקום השרשראות.קצר מדי, זה נקרע.
@tuxlight שכחתי לשאול , אין לנו שרשראות במכון איך עוד אפשר לעשות ?
כה, גם רואים שהוא מתאמן.והבחור הזה מהסרטון שלך... הוא בסדר הבחור הזה... הוא ממש בסדר