הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לשיפור העומק בסקוואט

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
לא משנה כמה אני מנסה אני לא מצליח לשבור מקביל, אני מצליח רק עד מקביל.
עם איזה תרגילים אפשר לשפר?

בעיקר תרגילי גמישות ועבודה נכונה על טכניקה.

alt010.jpg

נסה את המתיחה בתמונה לפני כל סט - רד למטה כשכפות הרגליים כלפי חוץ כדי שהרגליים יצאו החוצה ותוכל לרדת עמוק יותר עם מרכז הגוף, ודחוף את הברכיים עם המרפקים החוצה.

• פותח/ת השרשור
בעיקר תרגילי גמישות ועבודה נכונה על טכניקה.

alt010.jpg

נסה את המתיחה בתמונה לפני כל סט - רד למטה כשכפות הרגליים כלפי חוץ כדי שהרגליים יצאו החוצה ותוכל לרדת עמוק יותר עם מרכז הגוף, ודחוף את הברכיים עם המרפקים החוצה.
אני לא מצליח לרדת נמוך כמו האיש שבתמונה.. אם אני יעשה פעמיים ביום את התנועה הזאת לדקה גם אני לא מצליח לרדת כל כך נמוך זה ישתפר?
אני חושב שזה יעזור לך

אפשר לעשות את זה עם חגורה רגילה?

אני לא מצליח לרדת נמוך כמו האיש שבתמונה.. אם אני יעשה פעמיים ביום את התנועה הזאת לדקה גם אני לא מצליח לרדת כל כך נמוך זה ישתפר?

אפשר לעשות את זה עם חגורה רגילה?
מה הקשר בין הסרטון הזה לחגורה? אתה מתכוון לגומיות שהוא משתמש בהם?

כמו שאמרתי- זה נוגע גם לגמישות שלך בפלג גוף התחתון וגם בטכניקה שלך.

תשתדל לעשות את המתיחה הזאת כמה שיותר כדי שהגוף שלך כבר יתרגל אוטומט לתנועה.

כן, אני לא יודע מאיפה להביא אז חשבתי על חגורה במקום
מוכרים אותם בכל חנות ספורט אני חושב. ממליץ לקנות זה עוזר מאוד למתיחות בתחילת אימון ואפשר למתוח איתן את רוב שרירי הגוף. חגורה לא תתאים לדעתי.

• פותח/ת השרשור
מוכרים אותם בכל חנות ספורט אני חושב. ממליץ לקנות זה עוזר מאוד למתיחות בתחילת אימון ואפשר למתוח איתן את רוב שרירי הגוף. חגורה לא תתאים לדעתי.
לדעתי כן, אני ינסה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית