עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול בבקשה לפרט?בעיקר תרגילי גמישות ועבודה נכונה על טכניקה.
אני לא מצליח לרדת נמוך כמו האיש שבתמונה.. אם אני יעשה פעמיים ביום את התנועה הזאת לדקה גם אני לא מצליח לרדת כל כך נמוך זה ישתפר?בעיקר תרגילי גמישות ועבודה נכונה על טכניקה.
![]()
נסה את המתיחה בתמונה לפני כל סט - רד למטה כשכפות הרגליים כלפי חוץ כדי שהרגליים יצאו החוצה ותוכל לרדת עמוק יותר עם מרכז הגוף, ודחוף את הברכיים עם המרפקים החוצה.
אני חושב שזה יעזור לך
מה הקשר בין הסרטון הזה לחגורה? אתה מתכוון לגומיות שהוא משתמש בהם?אני לא מצליח לרדת נמוך כמו האיש שבתמונה.. אם אני יעשה פעמיים ביום את התנועה הזאת לדקה גם אני לא מצליח לרדת כל כך נמוך זה ישתפר?
אפשר לעשות את זה עם חגורה רגילה?
כן, אני לא יודע מאיפה להביא אז חשבתי על חגורה במקוםמה הקשר בין הסרטון הזה לחגורה? אתה מתכוון לגומיות שהוא משתמש בהם?
אני לא מצליח לרדת נמוך כמו האיש שבתמונה.. אם אני יעשה פעמיים ביום את התנועה הזאת לדקה גם אני לא מצליח לרדת כל כך נמוך זה ישתפר?
מוכרים אותם בכל חנות ספורט אני חושב. ממליץ לקנות זה עוזר מאוד למתיחות בתחילת אימון ואפשר למתוח איתן את רוב שרירי הגוף. חגורה לא תתאים לדעתי.כן, אני לא יודע מאיפה להביא אז חשבתי על חגורה במקום
לדעתי כן, אני ינסה..מוכרים אותם בכל חנות ספורט אני חושב. ממליץ לקנות זה עוזר מאוד למתיחות בתחילת אימון ואפשר למתוח איתן את רוב שרירי הגוף. חגורה לא תתאים לדעתי.
כן, בתנאי שלא תיעזר בה מדי ותשען לאחור. הרעיון הוא להשתמש בעזר הזה במידה מינימלית ואח"כ להפטר ממנו לגמרי.אפשר לעשות את זה עם חגורה רגילה?