הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב בין amped nos וקריאטין מונו

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
שלום,
השתמשתי בamped nos כמוצר שיתן מרץ ו"פאמפ" באימון, ואני בהחלט מרוצה ממנו.
אני יודע שהמוצר מכיל קריטין מונו.
השאלה שלי היא כזאת,
את הamped nos אני צורך לפני אימון (4 פעמים בשבוע), אם אני אתחיל לשלב באופן קבוע 5 גרם קריאטין מונו, זה יהיה יעיל?
כי אני יודע שמעל 5 גרם ביום זה כבר לא כל כך בריא ומצד שני, אני לא יודע עד כמה מהקריאטין מונו שיש בamped nos נספג בגוף.

מישהו מכיר מוצר אשר משלב בין קריאטין מונו לגלוטמין?
ואני מתכוון רק בין שני הרכיבים הנ"ל, בלי צורך לקנות כ"א בנפרד..
ואם למישהו יש המלצה למוצר דומה לamped nos אשמח לשמוע, כמו הSUPERPUMP250 ודומיו, פשוט את הקניה הבאה אני מתכוון לעשות באינטרנט.

תודה

לא חושב שתהיה בעיה לשלב.
אין בעיה עם יותר מ5 גרם
למה אתה צריך גלוטמין\ סופר פאמפ?
נתקלתי בכמה מקומות שטענו שמינון של יותר מ5 מ"ג מיום גורם להגוף להפריש יותר קריאטין(ולא רק את ההפרש). זאת אומרת, במקרה של קריאטין- ככל שהכמות גדולה יותר, פחות תועלת

שלום,
השתמשתי בamped nos כמוצר שיתן מרץ ו"פאמפ" באימון, ואני בהחלט מרוצה ממנו.
אני יודע שהמוצר מכיל קריטין מונו.
השאלה שלי היא כזאת,
את הamped nos אני צורך לפני אימון (4 פעמים בשבוע), אם אני אתחיל לשלב באופן קבוע 5 גרם קריאטין מונו, זה יהיה יעיל?
כי אני יודע שמעל 5 גרם ביום זה כבר לא כל כך בריא ומצד שני, אני לא יודע עד כמה מהקריאטין מונו שיש בamped nos נספג בגוף.

מישהו מכיר מוצר אשר משלב בין קריאטין מונו לגלוטמין?
ואני מתכוון רק בין שני הרכיבים הנ"ל, בלי צורך לקנות כ"א בנפרד..
ואם למישהו יש המלצה למוצר דומה לamped nos אשמח לשמוע, כמו הSUPERPUMP250 ודומיו, פשוט את הקניה הבאה אני מתכוון לעשות באינטרנט.

תודה

כמה קריאטין מונו יש בזה?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה את הסופר פאמפ בשביל העלייה בתפוקה באימונים..אני נכנס לסוג של "זון".
יש לי יותר כח, פוקוס.
גלוטמין אני רוצה לצרוך בגלל המון יתרונות שהוא נותן (קראתי מאמרים על השיפור שהגלוטמין מעניק, למרות שהרוח הכללית בפורום היא דווקא נגדו)
המינון בסקופ 1 הוא 1000 מ"ג של קריאטין.

אז זה זניח..עוד גרם פחות גרם זה שטויות...לא יהיה הבדל אם תצרוך 5 או 6 גרם ביום.
בכל מקרה, אתה יכול להמשיך לקחת ולהוסיף בסוף האימון קריאטין מונו-5גרם. שזה כפית.
לא מכיר מוצר שמשלב גלוטמין עם קריאטין. בכל מקרה, הקריאטין הכי יעיל זה קריאטין מונו טהור שבא לבד בלי עוד חומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית