הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב..

dfdfoedo

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אהלן אחרי פסח אני רוצה להתחיל חיטוב אני 1.70 משקל 61 (התחלתי משקל 47 ) אני 16~17 א.ש הצתבר לי כרס קטנה , שומן במותניים וכו'..מטרה להעיף את זה ולהגיע לקוביות עד עונת הרחצה 😃

הBMR הוא 1470 אחרי הכפלה 1970 , אני מתאמן AB 4 פעמים בשבוע לכן אוסיף עוד 300 קלוריות ששורף באימון , והגירעון הוא 500. סך הכל 1800 קל' ביום הבעיה הגדולה היא שהערכים שאני צריך להגיע הם
חלבון 120ג = 480 קל'
שומן 60ג = 540 קל'
פחמימה 117ג = 780 קל'

בניתי תפריט : ארוחת בוקר,בצפר,צהריים,ערב,לילה :
הבעיה היא שאני מגיע להרבה מאוד פחמימה , אני צריך 120+- והגעתי ל240.. לא מצאתי מה להוריד כדי להפחית תפחמימה (ה6 פרוסות לחם הם לבצפר..)
WhvO9Jt.png

R7QTFOh.png

לא כל כך הבנתי את הבעיה, אתה יכול להוריד את הפסטה, תפוח, בננה, להמעיט בקורנפלקס.

אבל חוץ מהשאלה הזאת, למה שתעשה חיטוב על משקל נמוך? אם אתה רוצה אתה יכול להעלות תמונה שלך לפורום תמונות ולקבל הערכת אחוז שומן ועל פי זה להחליט

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתי את הבעיה, אתה יכול להוריד את הפסטה, תפוח, בננה, להמעיט בקורנפלקס.

אבל חוץ מהשאלה הזאת, למה שתעשה חיטוב על משקל נמוך? אם אתה רוצה אתה יכול להעלות תמונה שלך לפורום תמונות ולקבל הערכת אחוז שומן ועל פי זה להחליט
https://www.lbs.co.il/threads/65118/
כבר פתחתי והעריכו 16~17 כבר מבייש אותי להוריד חולצה

דבר ראשון ממש אין לך ממה להתבייש..
דבר שני האחוז שומן נובע ממסת שריר נמוכה יחסית ולכן הרכב הגוף יותר שומני.
לדעתי אתה במצב טוב כדי לעשות מסה איטית וארוכה.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון ממש אין לך ממה להתבייש..
דבר שני האחוז שומן נובע ממסת שריר נמוכה יחסית ולכן הרכב הגוף יותר שומני.
לדעתי אתה במצב טוב כדי לעשות מסה איטית וארוכה.
אתה בטוח?אני במסה כבר שנה ועליתי מ47 ל61 (יכולתי יותר כן) , ובתמונות דפקה לא נראה שיש לי הרבה מסת שריר אבל בתאורה יותר טובה אני נראה הרבה יותר מאסיבי

אתה בטוח?אני במסה כבר שנה ועליתי מ47 ל61 (יכולתי יותר כן) , ובתמונות דפקה לא נראה שיש לי הרבה מסת שריר אבל בתאורה יותר טובה אני נראה הרבה יותר מאסיבי
כן, זה עליה יפה מאוד..ואני מניח שאתה יודע שהתחלת במשקל נמוך מאוד ולא תקין, עכשיו אתה במשקל הרבה יותר טוב אבל עדיין נמוך מדי בשביל הגובה שלך.
חשוב גם שתיהיה שלם עם הגוף שלך ולכן אני ממליץ שתעשה עלייה איטית וארוכה.
אתה מוזמן להתייעץ בפורום כדי לוודא שהעליה שלך תקינה והתפריט מתאים לה

לדעתי 1800 זה התחלה טובה לחיטוב, כשבהמשך זה ירד.

אבל כמו שכבר אמרתי לדעתי אתה לא צריך לחטב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית