נק' מוניטין:
9,758
- 1,155
- 1,828
מישהו כבר מתכונן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באיזה תוכנית אתה עובד? למה שמתאמן ברמה שלך יעבוד ב5X5? שלא תבין אותי לא נכון אני לא מתווכח פה עם תוכנית שאושר בנה לך אני מסוקרן לדעת פשוט למה כי נפח 5X5 הוא קצת גדול על מתאמן מתחיל לדעתי.105 דד - היה יכול להיות 110 אבל כמו טמבל שכחתי לעשות חתירה
112.5 סקוואט
42.5 בנץ 5X5
כי בנץ' לא עולה בלי נפחבאיזה תוכנית אתה עובד? למה שמתאמן ברמה שלך יעבוד ב5X5? שלא תבין אותי לא נכון אני לא מתווכח פה עם תוכנית שאושר בנה לך אני מסוקרן לדעת פשוט למה כי נפח 5X5 הוא קצת גדול על מתאמן מתחיל לדעתי.
אצלו ספציפית? או שאתה מתכוון בכללי?כי בנץ' לא עולה בלי נפח
באופן כללי. סס גרועה ללחיצות ועדיף מההתחלה לעשות משהו אופטימלי יותר.אצלו ספציפית? או שאתה מתכוון בכללי?
בכלליאצלו ספציפית? או שאתה מתכוון בכללי?
מילים כדורבנות 🙌גם מרתון מתחיל במספר צעדים קטן
לא להקשיב. תודהבאופן כללי. סס גרועה ללחיצות ועדיף מההתחלה לעשות משהו אופטימלי יותר.
ריאלי לגמרי במשקלים שלך גם בלי רצועות60 קילו תוספת בסקוואט ודד ב15 שבועות נראה לי די ריאלי ועוד אני מתחיל רצועות
אתה טוען שהיא כן טובה?לא להקשיב. תודה
ראינו שהפרופורציה בה סבבה לגמרי.ראינו עד כמה אנשים ממוצעים מוסיפים בה קילוגרמים על קילוגרמים.
דווקא שמתי לב לתופעה שהרבה מאלה שמתחילים להתאמן בכוח מ-0 מגיעים לבנץ' מאוד מעפן וסקוואט/דד ליפט חזקים. במיוחד הילדים.ראינו שהפרופורציה בה סבבה לגמרי.
אנשים שיחנקו בSS עם 100 קילו בבנצ', זה מן הסתם אותם אנשים שלא יצליחו להגיע לפלטה שלישית גם בתור מתאמנים מתקדמים.
כל השאר יכולים לבנות אחלה בסיס שם.
אצלי אישית כמעט כל הלחיצה נבנתה בSS
סיון הולכת להפתיעהאני ואשתי מתאמנים במרץ...
היא צריכה להגן על התואר...
אני צריך לתת רושם טוב... תחרות ראשונה במאסטרים....
אני לא מעורה ככ אצל החבר'ה הצעירים. מה שרשמתי נכון לשכבת גיל היותר מבוגרתדווקא שמתי לב לתופעה שהרבה מאלה שמתחילים להתאמן בכוח מ-0 מגיעים לבנץ' מאוד מעפן וסקוואט/דד ליפט חזקים. במיוחד הילדים.
לא להקשיב. תודה
ריאלי לגמרי במשקלים שלך גם בלי רצועות
אה סבבה אחי תשאר ככה זה יפה לךהקטע הוא שאני שוקל 53 חחח
סיון הולכת להפתיעה
סיון הולכת להפתיעה
אם התגלחת זה מוניטין שלילי..ואני גם הולך להפתיע במשהו קטן....
אם התגלחת זה מוניטין שלילי..
ברוך השםלהפתיע זה בתוצאות - תמיד
😇לכלכת מר חסון...
שאני אתגלח בעומר?
אתה הלוא יודע שצדיקים אמיתיים, גם אם לא יודעים, תמיד עושים את המצווה.