הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ספוטר בדדליפט

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אני חושב שכולנו או לפחות רובנו ראינו את הסרטון הבא:

ג'ורג' ליימן בשיא שלו, ונותן שיא אמריקאי בדדליפט של 909 פאונד. סרטון יפה שמראה את המלחמה הארוכה שלו למספר הזה. אבל ממש מציק לי בסרטון הזה דבר אחד... למה לעזאזל יש לו ספוטר? מה לעזאזל המטרה שלו? זה פאקינג דדליפט. אם אתה נכשל אתה זורק, אתה לא צריך שהשמנמן הזה יעזור לך לנעול, וגם אני בטוח שעם ג'ורג' היה נכשל עם ה412.5 האלה השמן הזה היה מצליח לעזור לו לנעול. למה? באמת אני מנסה לשאול למה??

זה מה שאתה עושה ב20ל6 בבוקר ?..

בכל מקרה זה למצב של עילפון, יש פעמים שאחרי כשל כבד מאוד או אפילו אחרי הרמה מוצלחת בדדליפט הגוף קורס ופשוט מתעלף...
אז במקום שהוא יפול וישבור את הראש, יש מישהו שתופס אותו

• פותח/ת השרשור
זה מה שאתה עושה ב20ל6 בבוקר ?..

בכל מקרה זה למצב של עילפון, יש פעמים שאחרי כשל כבד מאוד או אפילו אחרי הרמה מוצלחת בדדליפט הגוף קורס ופשוט מתעלף...
אז במקום שהוא יפול וישבור את הראש, יש מישהו שתופס אותו
האמת שזה דיי חכם.. לא חשבתי על זה חח ונרדמתי עם חברה שלי כשהיא הייתה צריכה ללכת והתעוררנו בלילה כדי שהיא תלך ופתאום חשבתי על זה

אני חושב שכולנו או לפחות רובנו ראינו את הסרטון הבא:

ג'ורג' ליימן בשיא שלו, ונותן שיא אמריקאי בדדליפט של 909 פאונד. סרטון יפה שמראה את המלחמה הארוכה שלו למספר הזה. אבל ממש מציק לי בסרטון הזה דבר אחד... למה לעזאזל יש לו ספוטר? מה לעזאזל המטרה שלו? זה פאקינג דדליפט. אם אתה נכשל אתה זורק, אתה לא צריך שהשמנמן הזה יעזור לך לנעול, וגם אני בטוח שעם ג'ורג' היה נכשל עם ה412.5 האלה השמן הזה היה מצליח לעזור לו לנעול. למה? באמת אני מנסה לשאול למה??

כל אחד צריך שמנמנן קטן שיהיה מאחוריו 😃 @nlr666

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית