http://imgur.com/B95DPjU
שלום לכולם ותודה לעונים!
הייתי בחיטוב על 100 גרם פחמימה וכרגע רוצה לחזור למסה נקיה כי סיימתי חיטוב.
מה אתם אומרים על תפריט ניטרלי כזה?
משקל 80
מתאמן 6 פעמים בשבוע
3 פעמים בשבוע אירובי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הRMR שלך הוא 2100+- זה אחלה נייטרלי
אז אם הRMR 2100, צריך גם להוסיף כ150 קלוריות של האימון ועוד את הקלוריות של האירובי? שזה יוצא כ2500??אם הRMR שלך הוא 2100+- זה אחלה נייטרלי
תעלה בימים של אימונים (אירובי ואנאירובי) בעוד 300 קל'.שים אותם סביב האימוןאז אם הRMR 2100, צריך גם להוסיף כ150 קלוריות של האימון ועוד את הקלוריות של האירובי? שזה יוצא כ2500??
ובימים שאין אירובי לאכול אותו דבר?
תודה על המענה אבל אין לי הרבה נסיון אז לא כלכך הבנתי,תעלה בימים של אימונים (אירובי ואנאירובי) בעוד 300 קל'.שים אותם סביב האימון
לא, הנייטרלי שלך קצת יותר גבוה בגלל האימונים. לפי 150 קלוריות לכל אימון משקולות (6 פעמים בשבוע? תיכף תשמע מה יש לאנשים להגיד לך על זה) + 3 פעמים אירובי די קצר שנחשב כ 250 קלוריות לכל אימון (בהעדר פרטים נוספים) אתה צריך עוד כ 1650 קלוריות שבועיות שהן 200-250 קלוריות ליום, כלומר הנייטרלי שלך הוא סביב ה 2500 קלוריות ליום.אם אני יאכל 2260 קל ליום, זה טוב לניטרלי?
אבל אני אחרי חיטוב? עד היום הייתי על 1700 קלוריות.. לא הרבה מדי קלוריות לעלות ב בום?לא, הנייטרלי שלך קצת יותר גבוה בגלל האימונים. לפי 150 קלוריות לכל אימון משקולות (6 פעמים בשבוע? תיכף תשמע מה יש לאנשים להגיד לך על זה) + 3 פעמים אירובי די קצר שנחשב כ 250 קלוריות לכל אימון (בהעדר פרטים נוספים) אתה צריך עוד כ 1650 קלוריות שבועיות שהן 200-250 קלוריות ליום, כלומר הנייטרלי שלך הוא סביב ה 2500 קלוריות ליום.
אתה לא חייב להעלות בבת אחת אם אתה מרגיש לא נוח עם זה, אבל זה הנייטרלי שלך (בקירוב, המחשבון נותן לך רק את הממוצע האנושי וכו'). אתה יכול להתחיל עם קצת פחות ולתקן בהמשך אם יהיה צורך.לא הרבה מדי קלוריות לעלות ב בום?
וגם עוד שאלה קטנה, בחיטוב הייתי עובד תווח חזרות 12-15,אתה לא חייב להעלות בבת אחת אם אתה מרגיש לא נוח עם זה, אבל זה הנייטרלי שלך (בקירוב, המחשבון נותן לך רק את הממוצע האנושי וכו'). אתה יכול להתחיל עם קצת פחות ולתקן בהמשך אם יהיה צורך.
מה המטרה שלך? כוח, היפרטרופיה, משהו אחר?אז בניטרלי? לרדת ל8-12?
לעלות במסהמה המטרה שלך? כוח, היפרטרופיה, משהו אחר?