הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת תפריט ניטרלי

Chestbrah

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
1
64
1
B95DPjU

http://imgur.com/B95DPjU
שלום לכולם ותודה לעונים!
הייתי בחיטוב על 100 גרם פחמימה וכרגע רוצה לחזור למסה נקיה כי סיימתי חיטוב.

מה אתם אומרים על תפריט ניטרלי כזה?
משקל 80
מתאמן 6 פעמים בשבוע
3 פעמים בשבוע אירובי

• פותח/ת השרשור
אז אם הRMR 2100, צריך גם להוסיף כ150 קלוריות של האימון ועוד את הקלוריות של האירובי? שזה יוצא כ2500??
ובימים שאין אירובי לאכול אותו דבר?
תעלה בימים של אימונים (אירובי ואנאירובי) בעוד 300 קל'.שים אותם סביב האימון

• פותח/ת השרשור
תעלה בימים של אימונים (אירובי ואנאירובי) בעוד 300 קל'.שים אותם סביב האימון
תודה על המענה אבל אין לי הרבה נסיון אז לא כלכך הבנתי,
הייתי על 100 פחמימה ו1700 קלוריות עד לאתמול, ומהיום התחלתי תפריט ניטרלי, הBMR שלי הוא 1883, לאחר הכפלה ב1.2 יצא 2260, אני מתאמן 6 פעמים בשבוע ו3 פעמים אירובי 25 דק.
אם אני יאכל 2260 קל ליום, זה טוב לניטרלי?

אם אני יאכל 2260 קל ליום, זה טוב לניטרלי?
לא, הנייטרלי שלך קצת יותר גבוה בגלל האימונים. לפי 150 קלוריות לכל אימון משקולות (6 פעמים בשבוע? תיכף תשמע מה יש לאנשים להגיד לך על זה) + 3 פעמים אירובי די קצר שנחשב כ 250 קלוריות לכל אימון (בהעדר פרטים נוספים) אתה צריך עוד כ 1650 קלוריות שבועיות שהן 200-250 קלוריות ליום, כלומר הנייטרלי שלך הוא סביב ה 2500 קלוריות ליום.

• פותח/ת השרשור
לא, הנייטרלי שלך קצת יותר גבוה בגלל האימונים. לפי 150 קלוריות לכל אימון משקולות (6 פעמים בשבוע? תיכף תשמע מה יש לאנשים להגיד לך על זה) + 3 פעמים אירובי די קצר שנחשב כ 250 קלוריות לכל אימון (בהעדר פרטים נוספים) אתה צריך עוד כ 1650 קלוריות שבועיות שהן 200-250 קלוריות ליום, כלומר הנייטרלי שלך הוא סביב ה 2500 קלוריות ליום.
אבל אני אחרי חיטוב? עד היום הייתי על 1700 קלוריות.. לא הרבה מדי קלוריות לעלות ב בום?

לא הרבה מדי קלוריות לעלות ב בום?
אתה לא חייב להעלות בבת אחת אם אתה מרגיש לא נוח עם זה, אבל זה הנייטרלי שלך (בקירוב, המחשבון נותן לך רק את הממוצע האנושי וכו'). אתה יכול להתחיל עם קצת פחות ולתקן בהמשך אם יהיה צורך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא חייב להעלות בבת אחת אם אתה מרגיש לא נוח עם זה, אבל זה הנייטרלי שלך (בקירוב, המחשבון נותן לך רק את הממוצע האנושי וכו'). אתה יכול להתחיל עם קצת פחות ולתקן בהמשך אם יהיה צורך.
וגם עוד שאלה קטנה, בחיטוב הייתי עובד תווח חזרות 12-15,
אז בניטרלי? לרדת ל8-12?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית