דיון squat every day

זה פאקינג חודש ימים של סקוואט ללא מנוחה.

תוכנית הזויה, לא הייתי מתקרב אליה.

במיוחד כשאחד הדברים שהוא כותב שם זה שהתוכנית "תבנה לך אופי".

השותף שלי בדירה מתאמן כל יום (חוץ מיום שבת וראשון) בהרמות אולימפיות וסקוואט (והוא לא לוקח שום תוסף ולא מזריק כלום) והוא כל הזמן משתפר. הוא מקום שני באיטליה בהרמות אולימפיות

השותף שלי בדירה מתאמן כל יום (חוץ מיום שבת וראשון) בהרמות אולימפיות וסקוואט (והוא לא לוקח שום תוסף ולא מזריק כלום) והוא כל הזמן משתפר. הוא מקום שני באיטליה בהרמות אולימפיות
דיי בטוח שאם הוא מקום שני במדינה הוא לא כל כך טבעי... לאנשים בסייקל יש חוקים אחרים.

דיי בטוח שאם הוא מקום שני במדינה הוא לא כל כך טבעי... לאנשים בסייקל יש חוקים אחרים.

טבעי טבעי. אם הוא לא היה טבעי אז היו מעיפים אותו מהתחרות. הוא לא פווארליפטר. הוא אולימפיק וואיטליפטר
הוא ממש לא ענק. הוא שוקל 80 קילו. אבל יש לו רגליים ע-צ-ו-מ-ו-ת

לא בהכרח. ובטח שלא כשמדובר בהרמות אולימפיות, שהתדירות הנהוגה היא גבוהה מאד כי זה מאד טכני.

הוא עושה באימונים האלה קודם כל רק חזרות בטווח מאוד נמוך (1-4). ותחשוב שכל קלין&ג'רק זה פרונט סקוואט

טבעי טבעי. אם הוא לא היה טבעי אז היו מעיפים אותו מהתחרות. הוא לא פווארליפטר. הוא אולימפיק וואיטליפטר
הוא ממש לא ענק. הוא שוקל 80 קילו. אבל יש לו רגליים ע-צ-ו-מ-ו-ת
לא מבין בהרמות אולימפיות אבל הוא בטוח לא עובד כל יום במשקלי rm

לא כ"כ מכיר את סגנון האימון, אבל אני מניח שהוא משאיר כמה חזרות בטנק, עושה נפח מינימלי ומס' תנועות מצומצם ותוסיף על זה שנים של אימונים שלקחו לו לבנות את הנפח הנוכחי + כושר גבוה וקיבולת עבודה שמאפשרת לו להתאושש מנפח כזה.

גם בתוכנית הזאת אם הייתה רואה אתה לא עושה rm אתה לא מגיעה שם לכשל אם עובד על המקסימום
אני לא קראתי את התוכנית הזאת אבל יצאתי מנקודת הנחה שפותח הפוסט מחפש כוח/היפרטרופיה. כשאתה מתאמן תחרותי בהרמות אולימפיות אתה כנראה עובד על דברים נוספים ובצורה אחרת. תוכנית אימונים שאתה עושה בה סקוואט כל יום לא תתאים לכוח/היפרטרופיה למתאמן טבעי.

אני לא קראתי את התוכנית הזאת אבל יצאתי מנקודת הנחה שפותח הפוסט מחפש כוח/היפרטרופיה. כשאתה מתאמן תחרותי בהרמות אולימפיות אתה כנראה עובד על דברים נוספים ובצורה אחרת. תוכנית אימונים שאתה עושה בה סקוואט כל יום לא תתאים לכוח/היפרטרופיה למתאמן טבעי.
זאת תוכנית היפטרופיה פשוט כל אימון לפני האימון הופטרופיה אתה מאמן כמה סטים סקוואט לרגליים וככה אתה משחרר יותר הורמונים או משהו כזה

כנראה לא הבנתה אותי נכון אני לא אומר אם זה נכון או לא נכון אבל זה המטרה של התוכנית
התוכנית לא תיהיה אפקטיבית לרוב חברי הפורום שמעוניינים לצבור משקלי עבודה באופן שווה עם שאר תרגילי הבסיס ולהניח בסיס טוב לפני מעבר אל תוכניות כח\נפח אחרות.

אם בא לך לבדוק אותה..
בהצלחה 😃

כנראה לא הבנתה אותי נכון אני לא אומר אם זה נכון או לא נכון אבל זה המטרה של התוכנית
אז המטרה הזאת פשוט לא קוראת, כי למרות שזה הוכח מחקרית שסקוואט גורם לשחרור הורמונלי כתוצאה מהביצוע השינוי גם לא גדול במיוחד יחסית לכמות הורמון הגדילה המופרשת בזמן שינה וגם צריך לבצע סקוואט עצים ולא "חימום עם משקל נמוך כדי לשחרר הורמונים"

התוכנית לא תיהיה אפקטיבית לרוב חברי הפורום שמעוניינים לצבור משקלי עבודה באופן שווה עם שאר תרגילי הבסיס ולהניח בסיס טוב לפני מעבר אל תוכניות כח\נפח אחרות.

אם בא לך לבדוק אותה..
בהצלחה 😃
אני לא הולך לבדוק אותה כי זה נראה לי תוכנית מתכון פציעה לרגליים

יש את השיטה הבולגרית שבה עובדים 5 או 6 ימים בשבוע ומשתפרים כל הזמן, השיטה במקור היא בשביל משקולנים אולימפיים, ככה שזה לא משהו יוצא דופן שמשקולנים מרימים כמעט כל יום ומשתפרים.
בכל מקרה כאן זה לא 5 ולא 6, זה 7 פעמים בשבוע לעשות סקוואט, ואני לא עשיתי לא קלין ולא סנאץ' אף פעם אבל אני בטוח שכל משקולן יכול להרים יותר משקל בבק סקוואט מאשר בקלין אנד ג'רק או בסנאץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית